annemmm :) sen cok farklı anlamışssın askere gitmeden önce öyle davranıyordu uykum var teli kapa die. ama şimdi askerde gül gb
Hahaayyy pardon canım ya hem çalışıp hem buraya bakınca oluyo bazen kaçırdığım yerler soryy babyy...
Tatlım şimdi mutluysan yaşa hesabını yapma işte gelince ne olur belli olmaz
Onun yerine bi başkası olsa garanti kağıdını mı alıcaksın...
o kadar çok bunaldım ki ilk önce hangisini anlatacağımı bilmiyorum. önce konunun başlangıcından bahsetsem iyi olacak sanırım. sevgilim 2 ay önce askere gitti ama askerlik öncesi dönemde çok sorunlar yaşadık. okulu bıraktığı için babasıyla çalışmaya başladı ve biz sadece ayda bir görüşür olduk. hatta telefonda bile konuşamıyor gittiği için arayamıyorduk. sabah babasıyla beraber işe gittiği için konuşamıyor, öğlen çalıştığı için akşamda yorgun olduğu için konuşamıyorduk. 3 yıldır beraberiz ama 2. yılımızdan sonra 6 ay kadar ara verdik öncesinde. onunda hayatında birileri oldu benimde. bunlardan kaynaklı olarak sevgilimin bu umursamaz tavırlarını işine bağlayamıyordum. aldattığını benden soğuduğunu düşündüm. ve tekrar ayrılmaya karar verdik askere gitmeden bir gün önce. asker uğurlamasında nasıl olduysa tekrar barıştık ve ben onu artık uğurluyordum. geniş ailesi terminaldeydi herkes bize bakıyordu. çünkü bana öyle bir sarılmıştı ki tüm güvenim yeniden inşa edildi. şimdi askerde her şey çok iyi. hiç kavgamız gürültümüz yok. askere gittiği için sevgilim telefonunu arkadaşına bırakmıştı dün onu arkadaşından aldım ve telefonu kurcalarken ikimizin eski mesajlarını gördüm. bana o kadar kötü davranmış ki nasıl sabrettim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ve dünden beri ya askerlik dönüşü tekrar aynı olursa diye sürekli bir stres altındayım. o askere gittiğinden beri okulumu kendimi hep ihmal ettim bir kere bile arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye çıkmadım ya yaptığım bu fedakarlıkların sonucu umduğum gibi olmazsa? geçen bu zamanlarım boşunaysa? o kadar saf temiz hayaller kurarak onu bekliyorum peki ya o ?
o askere gittiğinden beri okulumu kendimi hep ihmal ettim bir kere bile arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye çıkmadım ya yaptığım bu fedakarlıkların sonucu umduğum gibi olmazsa? geçen bu zamanlarım boşunaysa? o kadar saf temiz hayaller kurarak onu bekliyorum peki ya o ?
evet mesajlara çok takıldım. ve tekrar mesajları okuduğumda fark ettim ki ben de onu dürtmüşüm yanibelliki mesajlar kafanı karıştırmış
önce emin olman gereken şey senin senin sevip sevmediğin.kendını tart yani
o sana o msjları çekerken sende ona benzer şeyler yazmışsındır muhtemelen
affetmek hatta kötü olayları unutabilmek ilişkinin devamlılığı için gerekli
bende asker yolu bekledim ve evlendik
tavsiyeem kendini hayattan soyutlama
evet mesajlara çok takıldım. ve tekrar mesajları okuduğumda fark ettim ki ben de onu dürtmüşüm yaniama 6 ay ayrılıktan sonra, 4 ayda sadece 4 kez buluşabildik ve telefonda bile konuşmuyordu adam akıllı hatta telefonlarımı açmıyor ya da meşgule atıyordu. nedeni ise babam yanımda amcam yanımda mal almaya geldim çalışıyorum. ben hariç bütün şeylerle o kadar çok uğraşıyordu ki bana ayırabileceği vakti vardır diye düşünüyordum. bu adam hiç mi yemek yemiyordu ya da hiç mi boş anı olmuyordu. tabi ki de vardır yani ama neden öyleydi bilmiyorum. şimdi askerde bana dönünce her şey çok güzel olacak diyor umarım öyle de olur :) ama işte geçmişe takıldım bu 2 gündür hayırlısı :)
eğer geçmişte takılı kalırsan geeceği göremessin
her ikinizinde hataları olmuştur ama unutmak erekir bazen
ben unutamam affedemem diyosanilişkini gözden geçir o zaman
sende oda zaman kaybetmesiniz böylece
ama her ilişkide sorunlar olur mutlaka takılı kalmamak önemli
tabiki de öyle mükemmelim diyemem ama telefondaki o mesajlar beni ister istemez gerdi fazlasıyla. bunlarda su an yaptıgı seyler deıl o zaman ne dusundu de yaptı bılmıyorum ama sımdı ıyıyız hatta cok ıyıyız. umarım onunda dediği gibi geldiğinde her şey çok güzel olur :)
o kadar senelik bir ilişkinin arkasından böyle düşünülür mü ya. gerçekten alınma, buraya yazdığın için fikirlere ihtiyacın olduğu belli. bence sen bunu bitirmek istiyorsun, askerde olduğu için bunu yapmak hoş gelmiyor ve bahane arıyorsun.. o zamanlar sende o tarz şeyler yazdın belki. yada o 3 senenin içinde... onu beklemek mi seni korkutan yoksa geldiğinde kötü olması mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?