askerdeki sevgilim, okulum ve ben :(

ortada güçlü bir sevgi olduğunu sanmıyorum. 6 aylık ayrılık döneminde ikinizinde hayatlarına başkası girmiş. bu bence ikinizinde birbirinize guveninizi sarsmıştır. askerlik dönemine gelince 6 ay senden uzaklaşıp başkaısnı bulan adam, uzun dönem askerde bi haltlar karıştırır mı acaba? bu sende hep kuşku uyandıracak. üstelik tem giderken barışmıssınız. askerde yalnız kalma korkusu uyanmış olabilir. belkide yanılıyorumdur. sadece zamanında asker yolu bekleyen bir aptal olarak sadece dikkatli ol derim çok umut bağlama

hepimiz bişeyler söyledik canım. yaşamış insanlar olarak askerliğin zorluklarını anlattık. onlar orda hiçte rahat deil..hakkari van bitlis şırnak askerlik başlı başına zor zanaat zaten özgürlüğünü elinden alıolr hemde erkeklerin. oyuzden en iyi kararı sen verrsn otur ve düşün. devam ediceksen de kesinlikle kendinden ödün verme ezdirme ve hayatını o gelen kdr zindan etme.. o da bi zahmet okulunu bırakmasaymış...

Son düzenleme:
annemmm :) sen cok farklı anlamışssın askere gitmeden önce öyle davranıyordu uykum var teli kapa die. ama şimdi askerde gül gb

Hahaayyy pardon canım ya hem çalışıp hem buraya bakınca oluyo bazen kaçırdığım yerler soryy babyy...

Tatlım şimdi mutluysan yaşa hesabını yapma işte gelince ne olur belli olmaz

Onun yerine bi başkası olsa garanti kağıdını mı alıcaksın...

kesinlikle haklısın, garip garip mesajlar yollasa da geçmişte seviyorum şapşalımı

canım kadınlar ikiye ayrılırmış... anne olanlar ve diğerleri.....erkeklerde ikiye ayrılırmış askerliğini yapanlar ve diğerleri....sevgilinin askerden sonra çok değişik biri olarak döneceğine emin ol...askerlik gerçketen erkeği erkek yapan bir dönüm noktası....tam bir yetişkin ve olgun biri olarak dönecektir...bence dönmeden önce ayrılık gibi bi karar alma... dönsün bi süre görüşün devam etmeye çalışşın eğer bi değişiklik yoksa sen bilirsin o zaman....

işin şöyle iğrenç bi boyutu var.askerlikte erkeklerin psikolojisi gerçekten çok farklı oluyo.orda zaman geçirmek zor.bunun için seni kullanıyo da olabilir.sonuçta ortak bi paylaşımınız olmuş zamanında senden iyisini bulamaz.ne biliym ayrılıp gidiceği gün barışmanız falan...
diğer taraftan seni gerçekten seviyo da olabilir tabii.ama geçmişinizi iyice kafanda tart biç derim

barışmadan önce sürekli yanımdaydı ve sürekli beni mutlu etmek için bişeyler yapardı. doğrusunu söylemek gerekirse ayrılmadan once cocuğa çok çektirdim farkındayım ama sonra tekrar barışmamız da (askere gitmeden önce) öyle bi değişti beni umursamayan ilgilenmeyen benden soğmak için türlü türlü şeyler yapan insandı. en basit örneği aradığında oje sürüyordum bi gün, kırmızı renk sür ben çok seviyorum dedi. ertesi gün buluştuk bu ne oje ya dedi dengesiz gibi. şaşırdım bende sen seviyorsun diye sürdüm dememe kalmadı bana verdiği cevaba bakar mısın '' ben senden soğumak için seni en nefret ettiğim renk kırmızıyla görmek istedim '' dedi. güler misin ağlar mısın bilemedim. ara arada ben neden böylesin ilgisizsin dediğimde şey diyordu; '' geçmişin öcünü alıyorum senden '' . bende bunlara katlanamadım askere gitmeden 1 hafta önce ayrıldım. gideceği günde barıştık arkadaşlarım götürdü ama giderken çok kötüydü ben ağlıyordum o da ağlıyordu sensiz nasıl yaparım diye. şimdi askerde 2 ay oldu ama çok iyi davranıyor. dünde telefonda mesajları görünce bana nasıl çektirdiğini gördüm ve sinirlendim tekrar korkularım başladı. ya beni sevmiyor da böyle şeyler yapıyor askerde kullanıyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Son düzenleme:
eski ve yıpramış ilişkilerde erkekler geçmişin hesabını,içinde kalan kendine yediremediği şeylerin intikamı farklı yollarla alıyolar.bi nevi böyle cezanı çekiceksin der gibi.canım üzme kendini.ilişkiniz ne kadar ciddi boyutta bilmiyorum ama iyi düşün.sen hayatına normal bi şekilde devam et.böyle düşüncelerle kendini yiyip bitirirsen eğer söylediğim şeyin gerceklik payı varsa napıcaksın.şimdi kendi kendile dertlenmenin sana bi yararı yok.düşünsene eğer orda amacı sadece vakit gecirmekse geldiğinde arkadaşlarıyla gezip tozarken sen beklediğin ilgiyi göremeyince daha cok üzülmüycek misin.bu yüzden kendinden cok ödün verip büyük fedekarlıklarda bulunma devam et yaşamına.kalbinin sesini dinle diyorum..

merhaba,öncelikle sadece yazdığın konuyu okudum,yorumları okumadım.bence öncelikle,o olur mu şu olur mu diye kendi kendini yeme.sonuçta geçmişte yaşadıklarını bile bile tekrar ilişkiye başlama kararı aldıysan,geçmişi bırak geçmişte kalsın.artık sadece önüne bak,derslerine odaklan,erkek arkadaşınlada ne güzel şimdilik her şey yolundaymış,inş hep böyle güzel devam eder.zaten çocuk askerde sende bu süreçte bazı şeylerin olup olmayacağına karar verirsin diye düşünüyorum.bazı şeyleri akışına bırak,mutluluğun tadını çıkarmaya bak birazda :)

neden???
Neden kendinizi ihmal ettiniz,bir kahve içmeye bile gitmediniz??Amanın da bi sevgili buldum diye kendinizi,arkadaşlarını okulunuzu boşlarsanız bunun adı fedakarlık olmaz saçmalık olur...Size madalya mı takıcak aşkınız,aferin ben askerdeyken yas tutar gibi evden dışarı bile çıkmadın ,koçum benim mi diyecek???Arkadaşlarınız 'vay bee kıza bak,akşam vakti sevgilisiyle iki dakika konuşmakla bütün gençliğini ne kadar da güzel idare ediyo,allah bize de onun gibisini versin' mi diyecekler???

Dediğim gibi yaptığınız şeyin fedakarlıkla hiçbiiiiir ilgisi yok.Ve eminim ki sonuç da umduğunuz gibi olmayacak.Ne sağdakine yaranabileceksiniz ne soldakine...

Bence işe sevgilinize verdiğiniz değeri kendinize vermekle başlayabilirseniz daha mutlu olursunuz...

bi cevap daha veresim geldi...
hala mesajları saklıyosa ne güzel,onca aydan sonra...demek ki ayrıldığınız zaman bile aklındaymışsın ki silmeye kıyamamış...Gerçi hep kavga mesajlarını saklamışsa bakıp bakıp soğumak için de olabilir,hiç mi güzel mesajı yoktu telefonda sakladığı??

belliki mesajlar kafanı karıştırmış
önce emin olman gereken şey senin senin sevip sevmediğin.kendını tart yani
o sana o msjları çekerken sende ona benzer şeyler yazmışsındır muhtemelen
affetmek hatta kötü olayları unutabilmek ilişkinin devamlılığı için gerekli
bende asker yolu bekledim ve evlendik
tavsiyeem kendini hayattan soyutlama

kendimi ihmal ettiğimin çok farkındayım ve o kadar şey üst üste geldi ki onun gidişiyle zaman da , evi taşımak zorunda kaldık, ilk vizelerim, falan derken ben kendimi unuttum bence havalarda düzelmişken artık kendimi dışarı okuluma tekrar atmalıyım yoksa beni okuldan atacaklar :)

evet mesajlara çok takıldım. ve tekrar mesajları okuduğumda fark ettim ki ben de onu dürtmüşüm yani ama 6 ay ayrılıktan sonra, 4 ayda sadece 4 kez buluşabildik ve telefonda bile konuşmuyordu adam akıllı hatta telefonlarımı açmıyor ya da meşgule atıyordu. nedeni ise babam yanımda amcam yanımda mal almaya geldim çalışıyorum. ben hariç bütün şeylerle o kadar çok uğraşıyordu ki bana ayırabileceği vakti vardır diye düşünüyordum. bu adam hiç mi yemek yemiyordu ya da hiç mi boş anı olmuyordu. tabi ki de vardır yani ama neden öyleydi bilmiyorum. şimdi askerde bana dönünce her şey çok güzel olacak diyor umarım öyle de olur :) ama işte geçmişe takıldım bu 2 gündür hayırlısı :)

eğer geçmişte takılı kalırsan geeceği göremessin
her ikinizinde hataları olmuştur ama unutmak erekir bazen
ben unutamam affedemem diyosanilişkini gözden geçir o zaman
sende oda zaman kaybetmesiniz böylece
ama her ilişkide sorunlar olur mutlaka takılı kalmamak önemli

tabiki de öyle mükemmelim diyemem ama telefondaki o mesajlar beni ister istemez gerdi fazlasıyla. bunlarda su an yaptıgı seyler deıl o zaman ne dusundu de yaptı bılmıyorum ama sımdı ıyıyız hatta cok ıyıyız. umarım onunda dediği gibi geldiğinde her şey çok güzel olur :)

eğer istersen gerçekten güzel olur
kızgınlıklar insanları yakınlaştırır bazen ve daha iyi tanımak için bir vesile olur
güzel düşün güzel olsun

o kadar senelik bir ilişkinin arkasından böyle düşünülür mü ya. gerçekten alınma, buraya yazdığın için fikirlere ihtiyacın olduğu belli. bence sen bunu bitirmek istiyorsun, askerde olduğu için bunu yapmak hoş gelmiyor ve bahane arıyorsun.. o zamanlar sende o tarz şeyler yazdın belki. yada o 3 senenin içinde... onu beklemek mi seni korkutan yoksa geldiğinde kötü olması mı ?

istersen otur konu başlığını tekrar baştan sona oku şekercim :) kaçırdığın çok yer olduğunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…