askerdeki sevgilim, okulum ve ben :(

bayağı korkuttun ama sende. vur dedik öldürdün kız :)

sen duanı eksık etme arkadasım onlara oralarda bir güç geliyor ki sorma. dua et hepp..

canımm yaa askerlik dedin mi aklıma hep o geliyorr sanırımm benimde birazcık tedavi görmemm gerek hep onun psikolojisiini düşün düşünn bak ne halee geldimm :)) tani herkes öyle şeyler yaşıcak değil ve sonuca bakıldığında çok şükür yanımda ve söz hazırlakları yapıyoruzzz

ayyy bekleyen için mi zor askerlik yapan için mi bilemedim şimdi :) :S yazık ama onlarında elinde olsa ararlar hani bizide ihmal etmezler di mi :S

Olayları anlatırken hep karşı tarafın yaptıkları yazılıyor nedense ve yorumlarda tek pencereden yapılabiliyor malesef
O size iğrenç sözler yazıp tartışırken sende aşk sözcükleri yazmıyordun herhalde onun yazdıklarına benzer yazıyodun illaki
Sonuçta ilişki karşılıklı yaşandı beraber mutlu oldunuz beraber tartıştınız yeri geldi beraber iğrençleştiniz
Güvenmiyorum demişsin 6 ay ayrı kaldığınızda o da sende başkalarıyla birlikte olmuşsunuz
Belki o da sana güvenmiyordur.
Sevgi saygı ilgi güven gibi soyut kavramlar istenmez kazanılır.
İlişkinin gidişatı ilgisi samimiyetiniz bellidir bi bakıştan bile anlar bunu segilerinle hissedersin
Duygusal bi ilişkininde ne olacağının hesabını yapamaz denklemini kuramazsın yaşamak lazım..

ayyy bekleyen için mi zor askerlik yapan için mi bilemedim şimdi :) :S yazık ama onlarında elinde olsa ararlar hani bizide ihmal etmezler di mi :S

tabikii tatlımmm arayamadıkları için iki tarafta kahroluyor zatenn keyfine aramasaaa kafasını kırarımm oralarda askerlik yapmakk zor canımm onun içinde senin içinde azıcıkk sabırr belki birazcık daha sabırr ama gerçekten sabreden derviş bak halaa hayattaaaa

koyu olarak belirttiğim kısımları okuduktan sonra zaten bu ilişkinizin yürümeyeceğini düşündüm.6 aylık bir ayrılık yaşamışsınız ve hemen başka sevgilileriniz olmuş.aranızdaki gerçek bir sevgi olsaydı bu kadar kısa sürede (sevdiğimi unutmak için 6 ay bana göre kısa bir zaman) başka insanları bulmazdınız.zaten sevgilinizle geçirdiğiniz zamanları da boşa geçen zamanlar olarak nitelendirebiliyorsunuz o yüzden bence okulunuza yoğunlaşın ve önceliği okula verin.

haklısın sanırım ben de aşk mesajları atmadım yani :) ama ben de dayanamadım barıştığımızdan beri ki toplam bu da 6 ay, 2ay askerliği şu an, 4 ay boyunca sadece 4 kere görüşmüşzdür bunun dırdırını yapmam doğal değil mi? adamı aradığımda teli mesgule atıyordu. gece aradığımda ise uykum var uyucam kapatalım diyordu.

Çocuk askerde tatilde değil
Telefonu açar açmaz var uykum var kapatalımmı diyo yoksa
Nasılsın napıyosun özledim vs 10 dk süren muhabbetten sonra mı diyo :)))))
Hep kendi tarafından anlatma kız sende...

boşuna dediğim zaman '' beni asker de kullanıyor olabileceği ihtimali üzerineydi ''. o beni kullanıyorsa benim de salak gb buna izin vermem ne kadar doğru?

çok fedakarlık istiyor tatlım ya gece çavuşu olmuştu benimki ben uyuyorum o ayakta o uyuyor ben ayakta haliyle o geceleri fırsat bulduğunda bende uykumdan kısıp onunla konuşuyordum

annemmm :) sen cok farklı anlamışssın askere gitmeden önce öyle davranıyordu uykum var teli kapa die. ama şimdi askerde gül gb

çok fedakarlık istiyor tatlım ya gece çavuşu olmuştu benimki ben uyuyorum o ayakta o uyuyor ben ayakta haliyle o geceleri fırsat bulduğunda bende uykumdan kısıp onunla konuşuyordum

sen beni ağlatacaksın artık ama hakkari de askerlik nasıl? gerçekten çatışmalara falan giriyorlar mı orda?

bende beklemiştim dogu görevi ve askerliğini sevgilimin tamı tamına 3 sene ve 3 senede sadece 4 defa görüştük ve ben o var diye hiç bi zaman kısıtlamadım kendimi ve geçen sene ayrıldık suan bi sevgilim var yanıbaşımda o yüzden sölemeye çalıştıgım ben veya başkası seni etkileyemez ve hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama suan cok mutluyum darısı herkese:)

Son düzenleme:

haklısın canım umarım daha mutlu olursunuz :) ben en iyisi onun telefonundaki mesajları da sileyim ki okuyup bunalıma girmeyeyim

sen beni ağlatacaksın artık ama hakkari de askerlik nasıl? gerçekten çatışmalara falan giriyorlar mı orda?

şöyleee diyimm sanaa 24 şehit olayı olmuştu haniii yanıbaşşlarından geçmiş itlerrr farketmeseler onlarada ateş açıyorlarmış karşılık verince direk geçimşler onlarııı ama herşeyi görmüşlerrr tabii karakolun içerisine kadar el bombaları ata ata girmişlerr bunları abartmıyorum inan ki sorduğuna pişman olucaksın gibi hissediyorum :)) ama Allah koruyor canım alın yazısı birde olucağın önüne geçemiyoruz birdee son 10 gün kala askerlikten çekiliyorlar tugaya gitmişti böyle kalabalıkk olan yeree karakoldan oraya gelmesine son 4 gün kala baskın olmuştu ve silahları alındığı için donup kalan bir askerin silahını alıp mevziye çatışmaya gitmişşşş bla bla bla... askerlik zor zanaatt :))

şöyleee diyimm sanaa 24 şehit olayı olmuştu haniii yanıbaşşlarından geçmiş itlerrr farketmeseler onlarada ateş açıyorlarmış karşılık verince direk geçimşler onlarııı ama herşeyi görmüşlerrr tabii karakolun içerisine kadar el bombaları ata ata girmişlerr bunları abartmıyorum inan ki sorduğuna pişman olucaksın gibi hissediyorum :)) ama Allah koruyor canım alın yazısı birde olucağın önüne geçemiyoruz birdee son 10 gün kala askerlikten çekiliyorlar tugaya gitmişti böyle kalabalıkk olan yeree karakoldan oraya gelmesine son 4 gün kala baskın olmuştu ve silahları alındığı için donup kalan bir askerin silahını alıp mevziye çatışmaya gitmişşşş bla bla bla... askerlik zor zanaatt :))

heee birde şimdi diyceksinizzz vur dedik öldürdün bu kadarda kötü anlatılmaz diye ama insann herşeye kendini hazırlamalı hep güzel şeyler duyarak kendini avutabilir ama gerçeklerden kaçamazsın o yüzdenn kendini herzorluğuna alıştır sonraa sen üzülürsünnn birden yıkılırsın çünkü

haklısın canım umarım daha mutlu olursunuz :) ben en iyisi onun telefonundaki mesajları da sileyim ki okuyup bunalıma girmeyeyim

çok sıkma kendini mutlu olmaya bak ama okulunu sakın asma yani kimse için hayallerini erteleme ayrılırsanız eger ki inş. öle bişey olmaz güçlü durman için hayatta güzel bir mesleginin olması lazım

yok artık :S umarım kötü bir şey olmadan gidip gelir. şimdi bunları okuyunca yanımda olsa da tekrar öyle mesajlar atsa diye içimden geçirmiyor değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…