kendimi ihmal ettiğimin çok farkındayım ve o kadar şey üst üste geldi ki onun gidişiyle zaman da , evi taşımak zorunda kaldık, ilk vizelerim, falan derken ben kendimi unuttum bence havalarda düzelmişken artık kendimi dışarı okuluma tekrar atmalıyım yoksa beni okuldan atacaklar :)
Öncelikle kendinede sevdiklerinede vakit ayır. Herkesin yeri ayrı aileninde,arkadaşında,sevgilininde.. Askerde olmasına gelince askerlik mantığın bittiği yerdir (erkeklerin deyimiyle) askerde yapacak tek şey sivil hayatını özlemek olacaktır :44: Bakma askerdeyken seviyorum,ölüyorum,aşkından bitiyorum,evleneceğim, senden başkasını gözüm görmez v.s dediğine bunların hepsi sivil hayatını özlediğinden kaynaklanıyor. Askerdeyken bol bol düşünme vakti olacaktır. 15 ay Beklersin yada beklemezsin sana kalmış bu durum. Seviyorsan, sevildiğindende eminsen bekle ama hayatı da kendine zehir etme
kafanda soru işaretleri varsa önce onları cozume ulaştırmalısın.ama sunuda söyleyim erkekler askerden sonra daha olgunlasıyorlar.onsuz olamam dıyorsan tekrar tekrar düşnmelisin.ama sunuda unutma askerden geldıkten sonra ilşkiniz evlılıge giderse sorunlu bı adamla sorunlu bi ilişkıyle evlılık olmaz