Askerdeki sevgilim tarafından aldatıldım!!!!!

canım:(( artık beni onun hiç birşeyi ama kendisine kötü birşey yapar mı diye de düşünmüyor değilim,bu vijdan azabıyla da yaşayamam çünkü canım:(( ayrıldım diye kestirip atıcam ama ya kötü birşey yaparsa kendine off inş. hiç umursamaz tamam der biter herşey.. bir de onunla uğraşamam.

[/B]

bu adam mı akannehir
anasının gözü bu be,bişeycik olmaz..
olsa olsa 2-3 tane zavallım kız ekler facebook'a onlarla tepişir,oynaşır..
merak etme,onu düşünme..
kendini düşün canım..

yani evet canım,aynen öyle oldu.beni kendisi itti dedektifliğe.. yoksa vaktimi niye harcayım böyle saçma bir evham için..tamam asker falan dinlemiycem canım,umarım sorunsuz kurtulurum ondan...!!!:((

evet canım askerdeyken ne kadar hassas olduğunu görmüşsün işte..sen de güvenmiyormuşsun ona belli ki ve haksız da çıkmamışsın..asker falan dinleme bence.onun yaptığı şey yanlış.güveneceğin bir erkek olsaydı karşındaki zaten dedektifliğe kalkışmana gerek kalmazdı..:oklava:

hayatta babana bile guvenmiceksin!!!
ben guvenmiyorum kimseye guvenmiyorum. ama sen bana bakma benim psikolojim bozuk.
sahtekar duzenbaz insanlarla dolu bu dunya niye var niye kiyamet kopmuyor anlamiyorum.
inanın hayattaki insanların hepsi aynı değil..üzülmeyin lütfenn....bir yerde hak veriyorum ama size,insanlık giderek daha da kötüleşiyor haklısınız hem de çook! allah sabır versin yardımcımız olsun inşallah!!!!:teselli:

bu adam mı akannehir
anasının gözü bu be,bişeycik olmaz..
olsa olsa 2-3 tane zavallım kız ekler facebook'a onlarla tepişir,oynaşır..
merak etme,onu düşünme..
kendini düşün canım..
Yanii... olan bizlere olur canım çok doğru valla...böyle erkek müsvetteleri için hiç üzülmeye bile değmez aslında ama yapamıyoruz çünkü duygusalız işte canım napalım:((

Onun hassaslığını mı düşüneceksin..sinirliymiş..ateş olsa düştüğü yeri yakar..
Yol ver gitsin..Face in derin sayfalarında ekleye ekleye bi hal olsun..6 ay tanıdığın bir insana değmez..
Allahtan asker de ve imkanları kısıtlı..ya sivil olsa..sıradan geçirecek demek milleti..

benden sana tek tavsiye oku OKU OKU OKULUNU BITIR. cok iyi yerlere gel. kendini garantiye al ve evlen. kimseyede 100% asla guvenme.

Şunu belirtmemişim pardon, 6 aylık bir ilişkimiz var ama liseden okul arkadaşıydık çok taklalar attı arkadaşlık teklifini kabul etmem için bir de sık sık iyiki varsın diyip duruyordu demekki bunun içinmiş, aldatıp aldatıp arkamdan dalga geçiyormuş iyi eğlencesiymişim onun bunu anladım..ama artık yok öyle yağma...çok doğru, insanlar yıllardır tanıdğı kişileri bile tanıyamıyor, bütün yollar onun zaten..bana uzak,allah a yakın olsun.. en çokta ona harcadığım zamana,emeğe harcıyorum....:((

Onun hassaslığını mı düşüneceksin..sinirliymiş..ateş olsa düştüğü yeri yakar..
Yol ver gitsin..Face in derin sayfalarında ekleye ekleye bi hal olsun..6 ay tanıdığın bir insana değmez..
Allahtan asker de ve imkanları kısıtlı..ya sivil olsa..sıradan geçirecek demek milleti..

benden sana tek tavsiye oku OKU OKU OKULUNU BITIR. cok iyi yerlere gel. kendini garantiye al ve evlen. kimseyede 100% asla guvenme.

burasi yeri degil ama 1 kutu hap insana ne kadar zarar verir?
bunu neden soruyorsunuz? bakın lütfen yanlış birşey yapmayın,allah var o herşeyi görüyor biliyor..değersiz biri için kendi hayatınızı hatta ahiretinizi bile yakmaya hiç değmez!!! dua edin,allaha sığının birkaç güne kendinize gelirsiniz allahın izniyle ama azıcık sabredin nolursunuz yanlış birşey yapmayın!!!!!

bunu neden soruyorsunuz? bakın lütfen yanlış birşey yapmayın,allah var o herşeyi görüyor biliyor..değersiz biri için kendi hayatınızı hatta ahiretinizi bile yakmaya hiç değmez!!! dua edin,allaha sığının birkaç güne kendinize gelirsiniz allahın izniyle ama azıcık sabredin nolursunuz yanlış birşey yapmayın!!!!!

bisey yapmiyorum sadece soruyorum. uykum yok gelmiyor kac gecedir uyumadim yien 5 tane hap aldim banamisin demiyor. ondan sordum.
hem benim canimin hicbir kiymeti yok inan buna ne kendim icin nede baskalari icin bu canimin kiymeti var.

bisey yapmiyorum sadece soruyorum. uykum yok gelmiyor kac gecedir uyumadim yien 5 tane hap aldim banamisin demiyor. ondan sordum.
hem benim canimin hicbir kiymeti yok inan buna ne kendim icin nede baskalari icin bu canimin kiymeti var.

hmm,tamam ozaman.... ama öyle demeyin,bende de oluyor zaman zaman böyle düşünceler ama işin aslı öyle değil işte:) aileniz var,sizi seven unutmayın.. 1 kutu uyku hap fazla bence, zararlı da olbilir denemeyin derim.doktora danışıp alırsanız uykusuzluk probleminiz düzelir inşallah!!!:1hug:

Ya canım askerdeyken üzülür mü diye düşünüyosun canı cehenneme yaa, adam aldatıyor seniiiii
Bırak şunu kendini düşün o seni hiç düşünmüyor!!!
Aklı başına gelir zaten ama lütfen gururlu ol ve affetmekötükedihüso

herşey ortada be canım aç gözünü!!!!!!!!!! bu kadar kör bakmayın hayata tamam aşıksın ama aşkına layık mı bu adam? kimbilir kimlerle görüşüp buluşma planı yapıyo bırak gitsin vaktine yazık ! acı ama gerçek kusura bakma umrunda bile değilsin sende onu umursama da görsün kendini bişey sanmayı !kendinide üzme Allah bir tek onu yaratmadı ya !..ç

Aynen yol ver gitsin. Askerdeymiş, hassasmış diye beyfendi her haltı yicek değil.
Eğer gözünü kapatırsan seni dahada çok üzer ilerde. değmez..

başlarım askerliğine hassasmış!
sen burda onu bekliyorsun ya özlüyorsun sen daha müsaitsin çünkü gezip tozabilirsin ama hala sadıktın ona.
oysa 2 dk fırsat bulduğunda bile facebooktan yok msnden kızlarla konuşuyor her gelene de atlıyor!!
ne hassasiyeti ya adam düpedüz öküz aldatmak için bahane arıyor allah bilir hep böyleydi de yeni farkettin.
al annenin telefonunu ben sevgilinim sana oyun oynadım artık seni hayatımda istemiyorum de msj at
yüzyüze görüşmeyi bile haketmiyor 15 şubatı beklemeyi bile haketmiyor bu adam gelmesi için
bırak kahrolsun ölsün gebersin sen de keyfine bak hatta hemen unut değmez.
14 şubata kimle girsem diye aday düşünmeye başla başka hatta

deli oldum yaf

inanamıyorum sana
hala üzülür mü diye düşünebiliyorsun.
ayrılmamak için geçerli sebep yaratmaya çalışıyorsun bence
canı cehenneme de gitsin!

hassas olan adam sana bunu yapmaz fazla odun bence o hassaslık uğramamış beyzadeye:tomato:
sen seni ikna etsin mi isitosun bütün mesajlarıda okumadım ama sal gitsin sal facebbokta boğulsuna.s
kıymet bilmez doyumsuzluğun sonunu görsün........

ya bence bu adamın iyi bir ego darbesıne ihtiyacı var
madem 15 şubatta gelecekmiş mutlaka ki senle görüşmeyi ve senle aklınca birşeyler yaşamayı , diğer kızlarla da ailemleyim bahanesi ile görüşmeyi umuyordur
ortak arkadaşınız varsa onun kulağına gidecek bir şekilde sıkıldım ondan muhabbeti felan yap yada telefonları keyfine göre aç , açtığın zamanda "ya ben seni sevmiyorum aşık da değilim zaten sıkıldım artık , benim için bitti zaten anlıyorum ki öyle aman aman başlamamış ki zaten "de , yanı ayrılıgının nedeni o senı aldattığı için değil sen onu sevmiyormuşsun gibi olsun birde aklına şüphe düşsün bakalım başka biri mi var diye
o zaman aldatılmak, şüphesini duymak neymiş görsün beyfendi
çünkü aldatıldığını öğrenen herkes ondan ayrılırdı, ama ondan sıkıldığı için ayrılan çok az kişi olur bu da ona koyarrrr
çok bakımlı ve çok neşeli ol bu arada
senin kıymetini bileceğine nelerle uğraşıyor
bana yalvarsın ıkna etsın dıye düşünüyorsan biz bu kadar sana açık bir şekilde ayrıl derken canım kendin etmiş olursun kendine , asla kimseye ayrıl demem böyle durumlar olmadıkça

Son düzenleme:
Canım adam seni aldatmış sen askerde acaba üzülür mü diye düşünüyorsun. Boşversene yaparken düşünecekti onu, sen üzülmüyor musun peki, askerde olunca seni aldatması hak mı oluyor?

Bir dakkanı bile harcama derim bu adama.

o seni üzerken iyi
ayrılsam acaba üzülür mü diyosun durduğun kabahat
ayrılmamayı falan düşünmüyosundur umarım
aşık olabilirsin ama bi ilişki böylede yürümezki ama
merak ediyorum arayıp ne diyecek ne konuşacak
arasın bakalım ne anlatacak
ama üzülür mü diye düşünme sen üzülmüyo musun sanki şimdi
ayrılmalısın

ya bence bu adamın iyi bir ego darbesıne ihtiyacı var
madem 15 şubatta gelecekmiş mutlaka ki senle görüşmeyi ve senle aklınca birşeyler yaşamayı , diğer kızlarla da ailemleyim bahanesi ile görüşmeyi umuyordur
ortak arkadaşınız varsa onun kulağına gidecek bir şekilde sıkıldım ondan muhabbeti felan yap yada telefonları keyfine göre aç , açtığın zamanda "ya ben seni sevmiyorum aşık da değilim zaten sıkıldım artık , benim için bitti zaten anlıyorum ki öyle aman aman başlamamış ki zaten "de , yanı ayrılıgının nedeni o senı aldattığı için değil sen onu sevmiyormuşsun gibi olsun birde aklına şüphe düşsün bakalım başka biri mi var diye
o zaman aldatılmak, şüphesini duymak neymiş görsün beyfendi
çünkü aldatıldığını öğrenen herkes ondan ayrılırdı, ama ondan sıkıldığı için ayrılan çok az kişi olur bu da ona koyarrrr
çok bakımlı ve çok neşeli ol bu arada
senin kıymetini bileceğine nelerle uğraşıyor
bana yalvarsın ıkna etsın dıye düşünüyorsan biz bu kadar sana açık bir şekilde ayrıl derken canım kendin etmiş olursun kendine , asla kimseye ayrıl demem böyle durumlar olmadıkça

süper bi yöntem bence ayrılcaksanda böyle ayrılmalısın

Back
X