Askerdeki sevgilim tarafından aldatıldım!!!!!

ah kuzum hemen ayrıl ole asker falan dıye acıma. o senı bıeazcık bıle sevseydı askerdeyken daha cok ozlerdı. senı hıc sevmemıs. sakın uzulme yasmana bak
İlk telefonunda surtına söyleyip kapatıcam ve bir dha hiç cevap vermiycem... anlar ozman neyin ne olduğunu.Sevseydi zaten bu hale gelmezdik evet, katılıyorum size:) hiç te üzülmüyorum,kendisi üzülsün bence.kaybeden o oldu....Allah a şükrediyorum onun gerçek yüzünü bana gösterdiği için...

canım benm...kesinlikle ayrılmalısın...o seni hak etmioki...
eklesin artık kimi istiosa...
Yani, kimi ekliyorsa eklesin gerçekten hiç umursamıyorum bile..:)

bence bı daha gorusme bıle. serefsız ayrılmakıcın askere gıtmeyımı beklemıs . kımbılır ne kadar uzuldun askere gıttı dıye.

tebrik ederim seni canım en iyisini yapmışsın...a.s.
şimdi inşallah seni hak eden mutluluğu sonsuz güven ile yaşatacak birini bulursun:Saruboceq:olumunekankayizsmile
ama sakın yarın öbürgün geri dönmek ister aman sakın diyim çünkü çok iyi biliyorum huylu huyundan asla vazgeçmiyor
:kızgın::oklava:
amin canım inşallah:) teşekkür ederim canım benim sağol:)olumunekankayizsmile
bir daha geri dönemez çünkü inadım inattır:)

en iyisi afferin balım sana.....
Teşekkür ederim,sağolun:) sizlerin sayesinde daha iyi objektif bakabildim olaya...:1hug: :kedi:

:1hug:Hem de nasıl üzülmüştüm,en çok ta o emeklerime acıyorum.. çok yazık ya hiç değmezmiş bile. Bir dahakine bana ders oldu bu canım..... yalancı,adi insanın tekiymiş!!!!

bence bı daha gorusme bıle. serefsız ayrılmakıcın askere gıtmeyımı beklemıs . kımbılır ne kadar uzuldun askere gıttı dıye.

:1hug:Hem de nasıl üzülmüştüm,en çok ta o emeklerime acıyorum.. çok yazık ya hiç değmezmiş bile. Bir dahakine bana ders oldu bu canım..... yalancı,adi insanın tekiymiş!!!!

evet guzelım uzulme canın sıkılırsa yaz bıze destek oluruz elımızden gelenı yaparız ama sakın teslım olma.

biraz ayıp kaçacak ama yuh diyorum.adam seni insan yerine koymuyor üstüne aldatıyor ilişkinizin hiçbir ciddiyeti yok.aklı fikri cinsellikte sen hala üzülür mü ayrılsam diyorsun.ne yani sen hayır kurumu musun.üzülürse üzülsün canı cehenneme.sen kendi derdine yan.arkandan çevrilen işlere aptal yerine konulmana bak.

ilk başta üzüğlürmü diye diye düşündüm evet ama şimdi öyle düşünmüyorum, üzülürse üzülsün banane ki!!!! hatta az bile ona.... aptal yerine koyulduğuma ve emeklerime üzülüyorum zaten... kendisi beni 1 gr bile ilgilendirmiyor!!!!

biraz ayıp kaçacak ama yuh diyorum.adam seni insan yerine koymuyor üstüne aldatıyor ilişkinizin hiçbir ciddiyeti yok.aklı fikri cinsellikte sen hala üzülür mü ayrılsam diyorsun.ne yani sen hayır kurumu musun.üzülürse üzülsün canı cehenneme.sen kendi derdine yan.arkandan çevrilen işlere aptal yerine konulmana bak.

askyakar bir başka konuda da sormuşsun yine.ama bence yeni konu aç sen.öteki konuda yazdığın o metni kopyala..o zaman yardımcı olur kızlar sana..
öncelik elbette konu sahibine oluyor..konu açmayı biliyorsun di mi??

Canım askerde o şuan sana orada bile böyle bişey yapıosaa.. gurbet ellerde insan sevgini görmek görüşmek ister dahada severrrrrr özlem duyar ..
çok üzüldüm gercekten kesinlikle düşünmeee..
o seni düşüyormu ? hayır.
sende onu düşünme ne zaman ararsaa ona msndeki kızı ara bni arama de btti de bitir.hıı lunuda eklemei unutma (yazıklar olsun.)
sen daha iyilerine layıksın canım.. bırak ne hali varsa qörsün.

Canım askerde o şuan sana orada bile böyle bişey yapıosaa.. gurbet ellerde insan sevgini görmek görüşmek ister dahada severrrrrr özlem duyar ..
çok üzüldüm gercekten kesinlikle düşünmeee..
o seni düşüyormu ? hayır.
sende onu düşünme ne zaman ararsaa ona msndeki kızı ara bni arama de btti de bitir.hıı lunuda eklemei unutma (yazıklar olsun.)
sen daha iyilerine layıksın canım.. bırak ne hali varsa qörsün.
yazıklar olsun ona gerçekten... ben de aynen öyle yapıcam canım 4 gözle aramasını bekliyorum.bir an önce kurtulayım bu beladan yeter artık beni bu kadar zaman kandırdığı....:olmaz:

bu zihniyetteki erkeklere artık :olmaz:yasakkelime
Evet canım,bu zihniyetteki erkeklere artık bir dur denmeli ki bir dha aldatmaya bile casaret edemesinler!!!!:oklava:

canim benim arkadasimda askerdeki sevgilisi tarafindan aldatildi , cocuk da hic aramazdii dedigin gibi 1-2 haftada anca ararsa o da , kontörü yokmus göya , sonra seninki gibi facede yabanci kizlar eklemeler fln oldu arkadasim denedi baska bi msnden ve hersey ortaya cikti aninda ayrildi , bi kez yapan hep yapar ..

hmm, canım inanır mısın bana da aynı bahaneyi söylüyordu... kontürü yokmuş beyfendinin!!!
ben de ayrılıcam zaten anında kestirip attım bitti artık son olarak ona da söylicem bitecek herşey!!! o bu kadar kolay bitiriyorsa,gerçi hiç olmamış zaten... yok artık öyle birini tanımıyorum bile....defolup gitsin kime,nereye gideceksen.... arkadaşına da geçmiş olsun canım,inşallah bir daha aynı şeyi yaşamaz...:( üzücü ve kırıcı oluyor ama gerçeği öğrenmek daha iyi oluyor bence.....

canim benim arkadasimda askerdeki sevgilisi tarafindan aldatildi , cocuk da hic aramazdii dedigin gibi 1-2 haftada anca ararsa o da , kontörü yokmus göya , sonra seninki gibi facede yabanci kizlar eklemeler fln oldu arkadasim denedi baska bi msnden ve hersey ortaya cikti aninda ayrildi , bi kez yapan hep yapar ..

MehSer;
canım eşşek hoşaftan ne anlar yaaa du desek kaç yazar bu tiplere kaydirigubbakcemile3[/B] kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

O da doğru ya canım, eşşek hoşaftan ne anlar??Çok üzgünüm çoook bu durumda eşek=sadakatsiz erkekler kaydirigubbakcemile3

arkadasim atlatti canim bu olay bi kac hafta önce oldu ztn , hala seviyor elinde degil ama aklina getirmemeye calisiyor , sende atlatirsin ve unutursun insallah opuyorumnanaktan

Back
X