sanırım erkekler kendinden emin, özgüveni olan kadınları daha çok seviyolar. sende benimlesin artık tuttum seni bırakmam de kaydirigubbakcemile3
her konuşmamız da söyler bana... ya aslında biz öyle sürekli aşkım canım diyen bi çift değiliz. yani benim içimde aşkı kocamandır ama sürekli aşkım diyemem... o da çok fazla söylemez ama der, özlediğini, bana kavuşmak istediğini söyler. genelde konuşurken rahat konuşuyo yani, gülüyoruz,eğleniyoruz ve her telefonu kapattığımızda sevdiğini öptüğünü falan söyler... böyle de olması gerekir bence...
peki seni sevdiğini söylemiyomu teli kapatırken falan?
e ne güzel işte canım. içinde eski sevgilisi olsa sana karşı böyle olabilir mi?
bence büyütüyosun sen yok düşündüğün gibi bişey
ya aslında haklısın.. sen eskiyi çok açmadan özür dileyerek, bu konuda incindiğini ihtiyacın olduğunu söyle... telefonda aşkını mutlu etmek için elinden geleni yap, güldürmeye çalış falan... o da anlayacaktır, belki farkında da değildir yani... umarım düzelir canım
al işte benden bitane daha ilişkiye başlayalı 3 buçuk-4 yıl oldu ama 6 ay öncesine kadar başka işimiz yok eski sevgilisini konuştuk durmadan
ya hadi sevgili olsalar neyse bi msn görüşmesinden ve mesajlaşmaktan ileri gitmemiş
ama resmen 3 yılımız o kızı konuşmakla geçti
ama naptım kendimi mahvetttim
o nekadar haykırsa tek seni sevdim diye ben takmışım bikere o kızı sevdin mi buluştun mu bilmem ne diye
ama inanırmısın o bana 1 kez olsun eski sevgilimle ilgili bişey sormadı
benn kendime çeki düzen verdim artık geleceğe bakacağim diye
sende öyle yap
gerçekten geçmişi düşünmekle ömür geçmiyo
erkekler okadar duygusal değilki bianda duyguları depreşsin o kızı düşünsün falan
sanada saçma gelmiyomu ya
bence özür bile dileme canım
kapat artık bu konuyu
Ahh ahh ben öyle pişmanımki keşke hiç mi hiç sormasaydım içime ne kuşkular düşürdü..
Gerçekten dediğin gibi duyguları depreşmemiştir mi dersin benim sevgilim bi de asker askere gideceği son dakikaya kadar o kızı konuştuk birde ilk sevdiği kız bu kız askerdede yanında ben yokum son dakıkaya kadar o kız konuşuldu korkuyorum duygularının depreşmiş olabilmesinden..
doğru söylemiş. telefonlar dinleniyo. utanıyodur çekiniyodur belki. gerçi çok geçerli bi neden değil bence. ama bi yandan da mesajlarda rahatsa veya cep telefonuyla konuşurken yada çarşıya çıkmıyo mu nette görebiliyo musun yani orda nasıl?
güzelim aklına bile gelmiyodur emin ol
ya bunlar en önemli günleri bile hatırlamayan erkekler
tutupta bilmem kaç seneki kızı mı düşüncek bu bikere erkeklerin doğasına ters onlar duygusal olamaz
güzelim aklına bile gelmiyodur emin ol
ya bunlar en önemli günleri bile hatırlamayan erkekler
tutupta bilmem kaç seneki kızı mı düşüncek bu bikere erkeklerin doğasına ters onlar duygusal olamaz
Ya canım o kız ilk sevdiği kız sıradan bi kız olsa takmıcamda benimki çok sevmiş kızı kız terketmiş bide benimkini o yüzden bu kadar taktım kafama anlıyacagın.
ama tatlım şimdi sen varsın
eğer unutmasaydı kimseyle görüşmek sevgili olmak istemezdi
ömür boyu onu beklerdi
yıpratma artık kendini canım
bu belkide kocan olucak insan bukadar takma
her aradığında onu sevdiğini söyle:asigim:
Sağolasın arkadaşım..
inşallah soğukluğunun nedeni o kız değildir 5 aydır soğuk bana karşı:1no2:
sen sıcak davran canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?