evet evet didemim aynen böyleee
balımm taktiklerine kurban :jeyyar:
evet evet didemim aynen böyleee
balımm taktiklerine kurban :jeyyar:
bende asker bekliyorum.. 360 gündür..
ve beni hergün 3-4kez cep telefon kullanmamasına ragmen arıyor. bu sözüm seni cok gıcıklandırdı dimi? iste canım. seninle konusmamasının en büyük sebebi,istedigi huzuru bulamamasıdır. kendi hayatımdan örn vereyim; birgün teyzeme gideyim,ona söylemeden.. ben aramadan asla aramaz,bu 1haftayı dahi bulur. onun cok uzerine dus demiyorum fakat konustugunuzda ona huzur ver,ask ver. eski eskide kalmıstır,bende takarım arada.. gecmisi nasıl diye? tek yanıtım,sanki kendi gecmisim cok temiz olur. onun dogru birisi olduguna inanıyorsan baskalarını aranıza alma,seytana uyma.. o senin sevgine cok muhtac.. rahat bir yerdeyse süphen olabilir ben hakkari/cukurcadan bekliyorum..
biraz huzur sevket sevdicegine. :)
cancum taktikleri anladımda ona bana karşı askere gittiğinden beri neden soğuk davranıyosun diye sorsam bu sefer ben soğuk davranmasını istemiyorum diye sıcak davranmaya başlarsa benim söylememle yaparsa ne anlamı kalırki..
tabikide oyle pat dıyee bana nıye soguksun demiyceksinnn ...Telefonda konusurken canın birseyemi sıkkın diye sor oda mutlaka birsey dıycektır nebılıyımm ya evet boyle boyle dıycekk sana yadaa yok nerden cıkardıkk askerlık dıycekk sendee soylersın ondan sonraa ben senii çok özlüyorum sabırlaa seni beklıyorummmm amaa sankii senn bana biraz mesafeli oldun gibi dee :lepi:
didemimmmm artık kafaya takma ince ince sessiz sessiz düzelt aranı akıllı kızsın sen sana güveniyorum bebeğim taktikleride unutmaaa guclubacismile
inşallah dediğin gibi olur encılım arkadaşımm..didoşummm keşke hiç açmasaydın bu konuyu amaaa artık olmuşş şimdiiiii aranııı düzeltme zamanııı o kızı da hiç takma kafana yaaa senn gibiiii bii fıstık varkennnnn bakmazz baskasınaaaa cnm bnmmm opuyorumnanaktan aradan ıllar geçmiş hiç sanmıorum aklına bile geleceğineeeee
valla öyle birsey olsa bile bu senin sucun
davranisin cok sacma geldi bana, ne irdeliyorsun inini cinini soruyorsun kizin anlamadim?
adamin aklinda olmasa bile aklina sokmusun resmen....
fazla üzmemeye calis kendini
askerlik cogu erkegi kötü etkiliyor
bende yasadim dahaönceki iliskilerimde
askere giderken melek gibi oluyorlar,askerdeyken huy suy degisiyor
ilgisiz sert insanlar oluyorlar
oranin verdigi bi psikoloji bu. anlayis göstermeye calis bence.
ya aslında bana da normal gelmedi. konuşurken söyleyemeyebilir ama söylemesi gerekir. söyleyenler var. hadi kalabalıkta çekiniyo diyelim... sen mesajlarda da böyle olduğunu söylemiştin sanırım... o tuhaf geldi. bu kadar süre de o kızı düşüneceğini sanmıyorum. kim bilir neler düşünüyo, nasıl yoruluyo vs.
ama erkek arkadaşım bana eski sevgilimi sorup didikleseydi ben eski sevgilimi düşünüp bu kadar zaman soğuk olur muydum bilmiyorum...
bence sen geçmişini sorgulayıp ileri gittiğin için özür dile ve onu ne kadar sevdiğini, geleceğinde onu istediğini ona anlat... soğukluğunun nedenini sor, böyle olmasını istemediğini söyle...
sevgiline açık ol bence canım. ben ne zaman içimde kurgulasam bu tür şeyler aslı olmadığını görüyorum.
bugün canımı sıktı görüşürüz deyip teli yüzüne kapattım ve arayacağını söylediği halde aramamıştı. bende çok kızdı diye düşündüm ve az önce askeriyeyi aradım çağırttım... çocuk gayet normaldi. öğlen işim vardı arayamadım kusura bakma dedi. kantindeymiş az önce ve arayacakmış zaten...
belki de sen yanlış düşünüyosundur. gerçekten askerlikle alakalı bişeydir. dediğim gibi açık ol aşkına, onu ne kadar çok sevdiğini kaybetmek istemediğin için saçmaladığını falan söyle. ben olsam saçmaladım, haddimi aştım bile derim aşkıma...
haberleri de buraya yaz canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?