Askerdeki sevgilim ve eski sevgilisi

evet evet didemim aynen böyleee
balımm taktiklerine kurban :jeyyar:

cancum taktikleri anladımda ona bana karşı askere gittiğinden beri neden soğuk davranıyosun diye sorsam bu sefer ben soğuk davranmasını istemiyorum diye sıcak davranmaya başlarsa benim söylememle yaparsa ne anlamı kalırki..

Sağol canım yorumun için..
Doğuda askerim bekleyip görücem neyin ne olucagını bakalım..

tabikide oyle pat dıyee bana nıye soguksun demiyceksinnn ...Telefonda konusurken canın birseyemi sıkkın diye sor oda mutlaka birsey dıycektır nebılıyımm ya evet boyle boyle dıycekk sana yadaa yok nerden cıkardıkk askerlık dıycekk sendee soylersın ondan sonraa ben senii çok özlüyorum sabırlaa seni beklıyorummmm amaa sankii senn bana biraz mesafeli oldun gibi dee :lepi:

Sağol canım dediğini uygulucam çok sağolopuyorumnanaktan

didemimmmm artık kafaya takma ince ince sessiz sessiz düzelt aranı akıllı kızsın sen sana güveniyorum bebeğim taktikleride unutmaaa guclubacismile

didoşummm keşke hiç açmasaydın bu konuyu amaaa artık olmuşş şimdiiiii aranııı düzeltme zamanııı o kızı da hiç takma kafana yaaa senn gibiiii bii fıstık varkennnnn bakmazz baskasınaaaa cnm bnmmm opuyorumnanaktan aradan ıllar geçmiş hiç sanmıorum aklına bile geleceğineeeee

valla öyle birsey olsa bile bu senin sucun

davranisin cok sacma geldi bana, ne irdeliyorsun inini cinini soruyorsun kizin anlamadim?

adamin aklinda olmasa bile aklina sokmusun resmen....

inşallah dediğin gibi olur encılım arkadaşımm..
valla öyle birsey olsa bile bu senin sucun

davranisin cok sacma geldi bana, ne irdeliyorsun inini cinini soruyorsun kizin anlamadim?

adamin aklinda olmasa bile aklina sokmusun resmen....

davranışımın saçma olduğunun ben farkındayım zaten pişmanımda ama hatamın sonucunda böyle bişey olması korkutuyo beni inşallah o kıza bişeyler hissetmesine sebep olmamışımdır..

fazla üzmemeye calis kendini
askerlik cogu erkegi kötü etkiliyor
bende yasadim dahaönceki iliskilerimde
askere giderken melek gibi oluyorlar,askerdeyken huy suy degisiyor
ilgisiz sert insanlar oluyorlar
oranin verdigi bi psikoloji bu. anlayis göstermeye calis bence.

evet aynen hergun kavga eder oldukk.artık ben sabredemıyorummmmafoldumben

Didemcim..

Bence sen onunla gorustugunde caktirmadan de iste cok ozledim seni falan..
Sen sanki fazla ozlemedin.. mesafelisin gibi seyler de..
Bakalim ne diyecek.. Ve artik o konuyu (eskilerden) acma canim..

Sevgi Göster Askerine, Güzel güzel kelimeler kullan.. $akalar yap..
Hep güldürmeye calis askerini..

Canım seni aradığında her zamankinden daha sıcak konuş.Onu ne kadar sevdiğini özlediğini söyle.Bir daha da bence eski sevgilisini sorma o konuyu açma.O geçmişte yaşanmış şu anda seninle dimiyerimseniben

selam arkadaşım. masajını okuyunca düşüncelerimi aktarmak istedim.
şunu söylemeliyim ki askerlik hakikaten çok zor.genç arkadaşlarımızın vatan borcunu ödedikleri zorlu bir dönem.. arkalarını pışpışlayan anneleri yok.. yada yemeği beğenmedim diye burun kıvırma yok.. çünkü alternatifi yok...
sürekli emir altında.. sineye çekmek zorunda olduğu bir sürü sıkıntı yaşıyor mesela... uykunun en tatlı yerinde kalkıp nöbet tutuyor. sonrasında da o uykusuzlukla eğitime katılıyor yada gün devam ediyoronu için. askeriyede cep telefonu kullanmakta yasak ayrıca....yada bizim bulunduğumuz yerde öyle en azından.. tüm bunların ışığında sevgilinin zorlu bir dönemden geçtiğini anlamak zor değil..biraz daha anlayışlı olmalısın fakat asla boş bırakmamalısın. sabırlı ol. bunlar geçecek, sonra o sana dönecek...
ayrıca sana kendi kardeşimden örnek vereyim. kardeşim askere gitmeden önce çok severek nişanlandı. fakat askerlik döneminde ayrılma noktasına kadar geldiler. biz kardeşimin nişanlısına yardımcı olup anlayışlı davranmasını sağladık.
sonuç olarak 8 ay önce de evlendiler :)
ayrıca son söz olarak eklemeliyim ki sevgilinin senden önce hayatına giren kişileri kendine rakip haline getirme. için içini yiyebilir ama sakın belli etme..

Askerlik insanın psikolojisini kesinlikle etkiliyor.Benim nişanlımda asker zor zamanları oluyor mutlaka.Diğer konuya gelecek olursa bence birdaha bu konuları açıp canınızı sıkmayın.Seni seviyorki senin yanında.Kendine güven canım hatta hiç merak etme birdaha hiç bu kouları açma.ınan ki sen farketmesende bunları sorarak kendine aslında eziyet ediyrsun.Herkesin geçmişinde birşeyler olmuş olabilir.Bitir kafanda eskileri.Kendi ilişkine yoğunlaş sahip çık ozaman göreceksin ki herşey düzelecek.Önemli olan şimdisidir geçmiş geçmişte kalmıştır.Tüm güzellikler seninle olsun.Mutlululklar

Arkadaşlarım hepiniz sağolun yorumlarınız için..
o kızı bir daha sormucam sevgilime kapattım o defteri..
Ama askere gittiğinden beri bana karşı soğuk olmasının sevgi sözcükleri kullanmamasının o kıza karşı duygularının depreşmesi (bundan emin değilim) dışında bir nedeni olabilir mi ve o kız dışında bir nedeni varsa da normalmidir sizce soğuk davranması bunu çok merak ediyorum..

ya aslında bana da normal gelmedi. konuşurken söyleyemeyebilir ama söylemesi gerekir. söyleyenler var. hadi kalabalıkta çekiniyo diyelim... sen mesajlarda da böyle olduğunu söylemiştin sanırım... o tuhaf geldi. bu kadar süre de o kızı düşüneceğini sanmıyorum. kim bilir neler düşünüyo, nasıl yoruluyo vs.

ama erkek arkadaşım bana eski sevgilimi sorup didikleseydi ben eski sevgilimi düşünüp bu kadar zaman soğuk olur muydum bilmiyorum...

bence sen geçmişini sorgulayıp ileri gittiğin için özür dile ve onu ne kadar sevdiğini, geleceğinde onu istediğini ona anlat... soğukluğunun nedenini sor, böyle olmasını istemediğini söyle...

sevgiline açık ol bence canım. ben ne zaman içimde kurgulasam bu tür şeyler aslı olmadığını görüyorum.
bugün canımı sıktı görüşürüz deyip teli yüzüne kapattım ve arayacağını söylediği halde aramamıştı. bende çok kızdı diye düşündüm ve az önce askeriyeyi aradım çağırttım... çocuk gayet normaldi. öğlen işim vardı arayamadım kusura bakma dedi. kantindeymiş az önce ve arayacakmış zaten...

belki de sen yanlış düşünüyosundur. gerçekten askerlikle alakalı bişeydir. dediğim gibi açık ol aşkına, onu ne kadar çok sevdiğini kaybetmek istemediğin için saçmaladığını falan söyle. ben olsam saçmaladım, haddimi aştım bile derim aşkıma...

haberleri de buraya yaz canım :1hug:

Konusucam canım açık açık ama müsait bi zamanını bekliyorum inşallah yoktur öyle bişey çok üzülürüm çook..

sanırım erkekler kendinden emin, özgüveni olan kadınları daha çok seviyolar. sende benimlesin artık tuttum seni bırakmam de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…