Askerdeki sevgilim ve eski sevgilisi

ben sıcak davranıcamda o sıcak davranmadığı zaman benimde içimden gelmiyo soğuk davranmasını direk o kıza karşı bişey hissetmesine bağlıyorum:1no2:

yanılyosun canım
inan byle yaparak psikolojin bozulur
ben okuldayken sinir krizi geçirdiğimi hatırlıyorum
sevgilim yeter artık ne bu böyle gibisinden bisürü şeyler söylemişti
o an gözüm hiç bişeyi görmedi herşeyi biyere savurdum
sevgilim kaç kez yok öyle biri dediysede uzattımda uzattım
hatta dün bile bu konu yüzünden tartıştık
gerçekten bozulabilir psikolojin rahat ol ya

didemim bazı erkekler içindeki duyguları çok dışa vuramaz istesede belki seninkide öyledir...???
Bilmiyorum ki mehserim olabilir belkide öyledir ki inşallah öyledir canım..

Arkadaşım sende boşver artık o kızı birde siz daha uzun zamandır çıkıyormuşsunuz ne diye takıyorsun hadi ben takıyorum ilk sevdiği kız diye sen takma bence hiç..ceylocum buarada yaş kaç senin?

Son düzenleme:

20 canım sevgilimde 27

Anladım arkadaşım boşver senin takmana hiç mi hiç gerek yok adam çıkmamış bile doğru düzgün..

doğru canım regl dönemimdeyimde kavga etcek yer arıyorum
sende boşver artık canım
askerin ilk aradiğinda aşk dolu sözler söyle

doğru canım regl dönemimdeyimde kavga etcek yer arıyorum
sende boşver artık canım
askerin ilk aradiğinda aşk dolu sözler söyle

sen ciddi ciddi 3 yıl boyunca konuştunmu bu kızı ya canım..
ben açmıcam artık o konuyu arayınca söylicem güzel şeyler bakalım:1hug:

ya kızlar hakkaten biz adam olmayız. ya güzelim hakketen bana böyle yapsa sevgilim derdim ki bu beni sevmiyor ayrıca piskopat. son dakkama kadar eski sevgilimi konuşcam he çeker giderim valla. bence sevgilin seni seviyor hatta o kadar çok ki hala sabrı kalmış. size tavsiyem bence eski sevgililerin adını ve şemalini bilin yeter o da denk geldiğinizde fln o sizi bilirken siz bilmiyor gibi olmayın diye.
ben de geçen sene fln sevgilime sürekli hatırlatıp duruyordum bi de maşşalah ki kız komşusu bi de başka komşusu da onların akrabaları yok iğne yap fln diye sevgilime gelip duruyor akrabalları fln bi ara uyuz olmuştum artk sürekli o kızla ilgili laf sokuyordum yeriyordum kızı fln dedim sonra ben napıyorum ya resmen cazip oluyor öyle yapınca. çünkü sevgilim de benim eski sevgilim gibi bişeyim var onla konuşma fln diyor demese zaten suratına bile bakmıyordum ama şimdi bi nevi yasaklı gibi olunca dikkatimi çeker oldu bi ara. kızlar hakkaten eşeğin aklına karpuız kabuıu düşürmeye hiç gerek yook

canım ben de senin gibiydim bıktırmıştım artık cocuğu cok kıskanc biri olduğum için o kızın varlığını bile hazmedemiyordum ama sonra düşündüm ki sevdiğimin aklına kız gelmese de ben konuyu acıp acıp o kızı onun düşünmesini sağlıyorum bu sefer daha cok kıskandım ve bu huyumu yendim sen de bi dene... sıkma canını ayrıca askerlikte soğuk oluyorlar zamanla düzelir inşallah.

Haklısın canım sağol yorumun içinn..
Nergiscim teşekkür ederim yorumun için arkadaşım.

Kızlar ben sevgilimin eski kız arkadaşına karşı
duygularının depreştiğini düşünüyorum ya
askere gitmeden öncelerde o kızı konuştuk askere giderkenden de o kızı konuştuk
yani depreşse askere gitmeden önceki zamanlardada depreşebilirmiydi duyguları yoksa
askerde olmasının etkisi daha mı fazladır benden uzakta ya o yüzden diyorum.

Arkadaşlar 2 gündür askerim bana sevgi zöcükleri kullanıyo günde 1 kez arıyo teldede hayatım demeye başladı 1 kere aramasına uyuz oluyorum o ayrı..
geceleride mesajlaşıyoruz o zamanda aşkım sevgilim gibi şeyler söylüyo..

He buarada bana karşı neden soğuksun demedim sevgilime eğer yeniden soğuklaşırsa o zaman sebebinii sorucam...
Eğer soğuklaşmassada hoşuma gitmeyen davranışlarını askerden döndüğünde tek tek sorucam..

İyi sevindim kaydirigubbakcemile5

Hiç eski konuları açma birdaha boşver geçmişe sünger çek sevgini yaşamaya bak kaydirigubbakcemile5

İyi sevindim kaydirigubbakcemile5

Hiç eski konuları açma birdaha boşver geçmişe sünger çek sevgini yaşamaya bak kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim mavicim inşallah soğukluğunun nedeni o kız değildir öğrenemiyorumda..
2 gündür iyiyiz bakalım özlediğini, sevdiğini,
bensiz günlerin zor geçtiğini söylüyor inşallah değişmez..
Yok artık hayatta açmam o kızın konusunu zaten ders oldu bana..

hadi bakalım inşallah dahada iyi olur aranız canım benim:teselli:

bence dogru yapmıssın ne hıssedosan o demekkı sana yeterı kadar guven vermemıs kı dıdıklemıssın kurcalama bırak o arasın soguksada soguk deger vere vere bı taraflarını yuceltıyoruz hanı madalya nerde?
bnmkıde asker beynımı dıdıklıyo aklına estıkce gıydgm kılot rengne kadar bılıyo ama msn sıfresını vermıyo kafayı yemek uzereyım bunlara kopek gıbı davrancan o mubah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…