Sorun yok bazen düşünüyorum da bende bırakamam biz çıkmaya başladık 3ay sonra askere gitti, herşey çok hızlı gelişti, annesi bize geldi ben onlara gittim.. Gitmeye devam ediyorum bazen diyorum hata mı yapıorum bu kadar hızlı davranmak ta. İnsan bazı dönemler karışık olabiliyor sanırım
yaptıgı seye gore degisir bence beni uzecek birsey yaparsa telafisi olmayan buyuk birsey isterse savasın ortasında olsun biter yani
canım resmınızde oyle guzel gozukuyosunuzkı bence sen cok ozledıgınden aklın karısmıs
ama bıze daha gercekcı seyler sunarsan daha guzel seyler soyleyebılırız mesela
aılesının su huyu ıcıme kurt dusurdu soyle dedı gıbı falan
buarada kızlar aklı bencede cok gıtme mustakbal kayınvalıdene
Canım şuan burda =) ayrılmak gibi bi niyetim yok.. Benü düşündüren bu kadar hızlı gelişti herşey acaba geldikten sonra neolur. Korkuyorum biraz açıkcası, Sensiz yaşıyamam gibi cümleler kuruyo, annesi gelince nişan yapalım diyo kafamçokkarıştı Ben bu ilişki olsun çok istedimm, 4 senelik arkadşlarımla görüşmüyorum artıkk bu ilşki yüzünden, annem çok acele ediyosun diyo.. Çocuk gelicek işini kurucak napıcak diyo, seviyorumm ama gelince değişedebilir.. Ya sonuçta 3aylık bi görüşme sürecimiz oldu..
[bende sana sölim bnim eski arkadaşım askerdeydi ve bn çok sıkıldım bunaldım ve ayrılmaya karar verdim ve ayrılmak istediğimi söledim ortada pekde bişe yoktu ama bn ayrılmak istediğimi söledim ailemde istemiodu açıkçası bnim durum biraz karışık aslında biz bunla bir ara ayrılmıştık ve hayatına bi kız girmişti biz barıştıktan sonra bunun msnine girdim kız işte bn onun nişşanlısıyım felan dedi bnde nasıl oluo felan dedim kzın abiis bni hep tehdit etti bırakıcaksın onu die neler neler bn buna sorduğumda kızı sewmediğini bni çk sewdiğini sölüodu kızdan ayrıldığını sölüodu ayrılmış olsaydı kızın ne işi vardı bu msninde hep soru işaretlerii vardı ve aiem hep karşı çıktı ilişkime ve ayrıldım hayatına başka kız girmiş felan bni ilgilendirmio tabi bunlar sevgi kalmamıştı sanıırm açıkçası pek fazla üüzlmemiştim yani
kısa bir süre sonra hayatıma biri girdi ve şu anda asker biz 1 ay konuştuk ve askere gitti
büşra gibi bnimde kafamda soru işaretleri var geldiğinde bni bırakırsa ayrılırsak die bn hiç kendimi çözemiorum açıkcası 1 ay içnde tanışıp nasıl bekleyebiliorum die ablası felan konuşuoz nette bnimle tanışmak istediğini sölemişiti ama bilmiorum ablasıyla nette konuşmam ne kadar doğru:uhm:
Ne istedidiğimi bilmiyorumm ama çok seviyorum onu, zamanla olucak şeyler hepsi heralde arada kafamda kuruyorum işte.. Çok insanın gözü üstümde bu ilişkiyle alakalı
Canımm yaa biz napcaz seninle böle yawww kaydirigubbakcemile3
hımm büşracım herşeyi zamana bırak hele bi askerden gelsin canım ailesi sadece nişan yapıcağını sölemiş yani o aradada zaten iş bulmuş olur düzene sokar hayatına canım merak etme ailesi işsiz güçsüz yuva kurduracak deil oğluna sonuçta bu işler hemen olmuo zaman isteyen şeyler bu yüzden canını sıkmamanı tavsiye ederim etrafındakilerin dediğinide duymamazlıktan gel sewiorum onu diosun sevdiğinin arkasında dur boşver etrafındakileri canım bu bnim tavsiyem canım
ama bi yandanda şöle düşünmelisin ailesi senin arkanda ciddi düşünüolar yani eğer sevgiliin bbırakmak istese bile ailesi onu bu karardan vazgeçirir yani ama hiç sanmıorum seni bırakma gibi bi durumu olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?