Askerdeki Sevgilinizin size göre olmadığını anlamak ?????

busrae

<3
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
3.334
5
116
Kızlar merak ediyorum.. =) Merakımdan açıyorum bu konuyu ,
Askerdeki sevgiliniz size göre olmadığını anlarsanız ne yaparsınız ? Askerde sevgiliyi bırakmak sizce ne kadar doğru bilmiyorumkismile

yapamam acıkcası ayrılıgı
ya gelmesini bekler yada beklerdim...

sonucta farklı bi ortam hemde cok cokfarklı
az cok tanık oluyor yüzlerimiz ekşiyebiliyor...:umursamaz:

hayırdır canım sorun mu? var

Sorun yok bazen düşünüyorum da bende bırakamam biz çıkmaya başladık 3ay sonra askere gitti, herşey çok hızlı gelişti, annesi bize geldi ben onlara gittim.. Gitmeye devam ediyorum bazen diyorum hata mı yapıorum bu kadar hızlı davranmak ta. ınsan bazı dönemler karışık olabiliyor sanırım

ben ayrılamazdım çocuk askerde ne kadar zor şartlarda vatani görevini yapıyor elimden geldiğince destek olmaya çalışırdım gerekirse onun ayrılmasını kabullenirim o acıyı yaşarım ama ben ayrılmam ayrılamam,genede tercih senin güzelim

Bende kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Sadece merak ettim sizin tutumunuz nasıl olurdu diye

allahım bütün kk nın derdi askerlik şu ah erkekler de nerdeyse her konuda bi askerlik
wala ben askerde bırakmazdım sevmesem bile bırakmazdım çünkü çok zor günler zaten geçmio orda bide ayrılık acısı normal hayatta insanı yıkar askerde kimbilir neler yapar insana
bu benim düşüncem tabikii

ailesiyle fazla içli dışlı olma derim...
elinden geldiğince gitmede derim
resmiyete dair bir şey yok

yaptıgı seye gore degisir bence beni uzecek birsey yaparsa telafisi olmayan buyuk birsey isterse savasın ortasında olsun biter yani

yaptıgı seye gore degisir bence beni uzecek birsey yaparsa telafisi olmayan buyuk birsey isterse savasın ortasında olsun biter yani

Tabi canım kesinlikle hatası varsa nerde olursa olsun benim içinde biter lmaz:

onun bana göre olmadığını anlamam bula bula askerliği mi buldu:umursamaz:

o askerde olduğunda zaten iletişim kopukluğu olabilir, onların psikolojisi gerçekten çok bozuluyor ben tüm bunları bile bile o askerde iken bu kararı almam. beklerim eğer askerden döndükten sonraki 3-5 sonra hala devam edyorsa o düşüncelerim, o zaman gerekiyorsa ayrılırım. aama askerde iken ayrılmam

canım resmınızde oyle guzel gozukuyosunuzkı bence sen cok ozledıgınden aklın karısmıs
ama bıze daha gercekcı seyler sunarsan daha guzel seyler soyleyebılırız mesela
aılesının su huyu ıcıme kurt dusurdu soyle dedı gıbı falan
buarada kızlar aklı bencede cok gıtme mustakbal kayınvalıdene

Canım şuan burda =) ayrılmak gibi bi niyetim yok.. Benü düşündüren bu kadar hızlı gelişti herşey acaba geldikten sonra neolur. Korkuyorum biraz açıkcası, Sensiz yaşıyamam gibi cümleler kuruyo, annesi gelince nişan yapalım diyo kafamçokkarıştı Ben bu ilişki olsun çok istedimm, 4 senelik arkadşlarımla görüşmüyorum artıkk bu ilşki yüzünden, annem çok acele ediyosun diyo.. Çocuk gelicek işini kurucak napıcak diyo, seviyorumm ama gelince değişedebilir.. Ya sonuçta 3aylık bi görüşme sürecimiz oldu..

evlenmek mi istemiyorsun?

[bende sana sölim bnim eski arkadaşım askerdeydi ve bn çok sıkıldım bunaldım ve ayrılmaya karar verdim ve ayrılmak istediğimi söledim ortada pekde bişe yoktu ama bn ayrılmak istediğimi söledim ailemde istemiodu açıkçası bnim durum biraz karışık aslında biz bunla bir ara ayrılmıştık ve hayatına bi kız girmişti biz barıştıktan sonra bunun msnine girdim kız işte bn onun nişşanlısıyım felan dedi bnde nasıl oluo felan dedim kzın abiis bni hep tehdit etti bırakıcaksın onu die neler neler bn buna sorduğumda kızı sewmediğini bni çk sewdiğini sölüodu kızdan ayrıldığını sölüodu ayrılmış olsaydı kızın ne işi vardı bu msninde hep soru işaretlerii vardı ve aiem hep karşı çıktı ilişkime ve ayrıldım hayatına başka kız girmiş felan bni ilgilendirmio tabi bunlar sevgi kalmamıştı sanıırm açıkçası pek fazla üüzlmemiştim yani

kısa bir süre sonra hayatıma biri girdi ve şu anda asker biz 1 ay konuştuk ve askere gitti
büşra gibi bnimde kafamda soru işaretleri var geldiğinde bni bırakırsa ayrılırsak die bn hiç kendimi çözemiorum açıkcası 1 ay içnde tanışıp nasıl bekleyebiliorum die ablası felan konuşuoz nette bnimle tanışmak istediğini sölemişiti ama bilmiorum ablasıyla nette konuşmam ne kadar doğru:uhm:

Canımm yaa biz napcaz seninle böle yawww kaydirigubbakcemile3

Ne istedidiğimi bilmiyorumm ama çok seviyorum onu, zamanla olucak şeyler hepsi heralde arada kafamda kuruyorum işte.. Çok insanın gözü üstümde bu ilişkiyle alakalı

hımm büşracım herşeyi zamana bırak hele bi askerden gelsin canım ailesi sadece nişan yapıcağını sölemiş yani o aradada zaten iş bulmuş olur düzene sokar hayatına canım merak etme ailesi işsiz güçsüz yuva kurduracak deil oğluna sonuçta bu işler hemen olmuo zaman isteyen şeyler bu yüzden canını sıkmamanı tavsiye ederim etrafındakilerin dediğinide duymamazlıktan gel sewiorum onu diosun sevdiğinin arkasında dur boşver etrafındakileri canım bu bnim tavsiyem canım

ama bi yandanda şöle düşünmelisin ailesi senin arkanda ciddi düşünüolar yani eğer sevgiliin bbırakmak istese bile ailesi onu bu karardan vazgeçirir yani ama hiç sanmıorum seni bırakma gibi bi durumu olsun canım.

Bırakmak isterse bıraksın canımm =) Bu çocuğu önceden de tanıyodum zaten çevresinde kız çok vardı, sonra bana bağlandı ama askerdn sonra değişmicek die bişey yok.. bekleyip görücez canım tek yapabileceğimz şey beklemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…