- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Bırakmak isterse bıraksın canımm =) Bu çocuğu önceden de tanıyodum zaten çevresinde kız çok vardı, sonra bana bağlandı ama askerdn sonra değişmicek die bişey yok.. bekleyip görücez canım tek yapabileceğimz şey beklemek..
anladığım kadaıyla senin kafanı karıştıran öncekiler boşver öncekileri ya eğer bırakırlarsada bıraksınlar sen şimdi o yanında olduğu için tadını çıkar
boshayallersmile tabi canımcımm öle valla 15 ay bekliyoruz diye illa bişey olucak değil. Ama canım seninde geçmişinde kötü bi ilişkn olmuş benmde aynen öle bi ilişki oldu, temkinli davranmak istiorum bu sefer kırılmak istemiyorumm bilmiyorumkismile
Bırakmazdım demeyin. Bırakılmaları lazımsa bırakın. Ben bırakırdım, keşke bıraksaydım. Belki geldiğinde daha uslu olurdu. Aklı başında olurdu. Kıymet bilirdi. Askerden geldiği anda bana yüz çevirdi. Bana, düşünebiliyo musunuz? Annesinden babasından bütün ailesinden çok ben ilgilendim onunla. Bütün kahrını, sıkıntısını ben çektim. Askerde eşya lazım oldu. Geceleri çalışmak zorunda olduğu için gündüz uyuyabiliyodu. Gözüne güneş girdiği ve uyuyamadığı için uyku bandı istedi, fellik fellik dolaştım genede 1 tane bulamadığım için vicdan azabından ölüyodum. Mektubumu, ilgimi esirgemedim. O açken bende aç kaldım. Her türlü kötü sözüne kulak tıkadım. Ama gelince bana yapmadığını bırakmadı. Askerden geldikten 7 ay sonra adam olabildi, aklını toplayabildi. Ama yinede askerde onun yanında olduğumu inkar etti. Nankörlük etti. Terkeden, yüzüstü bırakan herzaman kıymetli oluyo ya arkadaşlar :umursamaz:
tabi canım sonuçta pek fazla tanımıosun o 3,5 ay içinde çk önceden beri tanıosun ama uzaktındı şimdi sevgilin olduğu için başka olur hakkımızda hayırlısı ne ie o olsun canım
ewet canım ilk konuştuğum insandı ve 4 yıllık bi ilişkimdi ve bn hiç hayal kurmuodum o bana izine geldiğnde ciddi bişeler olmucağını belirrtti.ama nedense 1 aylık tanıdığım insan için ne hayaler kuruorum görmelisin
Bırakmazdım demeyin. Bırakılmaları lazımsa bırakın. Ben bırakırdım, keşke bıraksaydım. Belki geldiğinde daha uslu olurdu. Aklı başında olurdu. Kıymet bilirdi. Askerden geldiği anda bana yüz çevirdi. Bana, düşünebiliyo musunuz? Annesinden babasından bütün ailesinden çok ben ilgilendim onunla. Bütün kahrını, sıkıntısını ben çektim. Askerde eşya lazım oldu. Geceleri çalışmak zorunda olduğu için gündüz uyuyabiliyodu. Gözüne güneş girdiği ve uyuyamadığı için uyku bandı istedi, fellik fellik dolaştım genede 1 tane bulamadığım için vicdan azabından ölüyodum. Mektubumu, ilgimi esirgemedim. O açken bende aç kaldım. Her türlü kötü sözüne kulak tıkadım. Ama gelince bana yapmadığını bırakmadı. Askerden geldikten 7 ay sonra adam olabildi, aklını toplayabildi. Ama yinede askerde onun yanında olduğumu inkar etti. Nankörlük etti. Terkeden, yüzüstü bırakan herzaman kıymetli oluyo ya arkadaşlar :umursamaz:
Ben öncekiyle 1 sene çıktımm ama okadr büyük dersler aldım ki o ilişkiden, aynı hataları tekrarlamak istemiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?