- 20 Kasım 2021
- 1.236
- 860
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Haklısınız gerçekten herkes hasta ama bu göz enfeksiyonu fena bir şeyAmeliyat bu ya gücenmesin bir zahmet. Zaten grip salgını var sırt ciğer fena oluyor kolay kurtulamazsın koru kendini.
Gerçekten iki ucu … değnek oldu şuanGucenir tabii ki adam bir aydır karısını ozlemis, bir de evde karantinabilmiyorum ya, bence kesin alınır
Benim de aklıma o geldi. Herkes hasta şuan zatenMaske tak ben gribim sana bulasmasin diye takiyorum de en iyisi
Hakkaten öyle. Ama öte yandan da Yani adam bir aydır karısından ayrı.Gerçekten iki ucu … değnek oldu şuan
Çekmem imkansız çok zor randevu bulunuyor. Hep de böyle ters denk gelir zatenHakkaten öyle. Ama öte yandan da Yani adam bir aydır karısından ayrı.
Diş randevunu daha erkene çekebilir misin?
Regl de oldum desenBenim de aklıma o geldi. Herkes hasta şuan zaten
Hapşıruk ve öksürükle geçiyor konjonktivitGöz enfeksiyonunu maske takarak nasıl engelleyeceksiniz?
Nasıl bulaşıyor bilmediğim için soruyorum.
Ouuv kötü, evde maske de sıkıntı. Allah kolaylık versin.Hapşıruk ve öksürükle geçiyor konjonktivit
Zaten günü geldi yarın olacağım sanırımRegl de oldum desen
Sağ olun. Maske takarım o sorun değil de eşimi üzücem diye korkuyorumOuuv kötü, evde maske de sıkıntı. Allah kolaylık versin.
Benim de bir arkadaşımın göz kalemini kullandıktan sonra bulaşmıştı bana. Kaç gğn gözüm aktı yandı yıllar geçti ama acısını hala unutamadımAlınan alınsın bulaşıcı ise önlem almak zorundasınız benim arkadaşıma biz küçükken aynı rimeli kullandık diye göz enfeksiyonu geçirdik birbirimize ben hafif o kötü atlattı korsan gibi gezdi kaç hafta. Ondan beri çok takığım göz vs olaylarında.Allah korusun.
Üzülebilir elbette fakat üzülse de size anlayış gösterecektir mutlaka.Sağ olun. Maske takarım o sorun değil de eşimi üzücem diye korkuyorum
Haklısınız bakalım gelince güzelce konuşuruz zaten o da diyor bulaşıcı olduğunu umarım alınmazÜzülebilir elbette fakat üzülse de size anlayış gösterecektir mutlaka.
Sonuçta kasten bir durum yok, sağlık bu.
Evlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye söz vermiyor muyuz?
O kötü gün, bugün işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?