- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Çok evham yapmışsınız bir sakin olun.Haklısınız bakalım gelince güzelce konuşuruz zaten o da diyor bulaşıcı olduğunu umarım alınmaz
Çok teşekkürlerÇok evham yapmışsınız bir sakin olun.
Alınmaz elbette, üzülür sadece. Bakın siz de üzgünsünüz sonuçta, kim bir ay sonra eşini böyle problemlerle kucaklamak ister?
Elinizde olmayan şeyler için kendinizi yıpratmayın derim.
Bunlar da geçecek. En azından süreçte birlikte olacaksınız, birbirinize moral-motivasyon sağlayacaksınız, iyi taraflarından bakın.
E o da bunları sizin kadar düşünmüştür muhakkak. Yeri geliyor, insan dokuz ay bekleyip doğurduğu bebeği günlerce kuvözden seyrediyor. İçi yanıyor kucaklamak istiyor ama olmuyor. Neden? Çünkü bebeğin sağlığı ilk düşünülecek şey. Aynı mantık.
İkinize de şifalar diliyorum.
Kaçışım yok gibiAyrı odalarda yatıp dip dibe durmayın madem bulaşmasın ama aynı evde her türlü bulaşır bence.
Yalnız güzel bir dille anlatın ve davranışlarınız samimi olsun.Askerdeyken acaba birşey mi oldu neden uzak duruyor düşüncelerine kapılmasın.Çünkü erkekler askerlik ne kadar kısa ilursa olsun bu ayrılığa takıntılıArkadaşlar merhaba biraz garip bir konu ile karşınızdayım. Eşim 1 aylığına askere gitmişti çarşamba günü dönüyor. Fakat askere gittiğinden beri hasta. Dün de göz enfeksiyonu kapmış ve çok bulaşıcıymış belki bilenleriniz vardır konjonktivit. Gelince direkt doktora gideceğiz zaten. Benim de bu aralar bağışıklığım düşük ve haftaya yirmilik diş ameliyatı olacağım. Eşimden bana hastalık geçmesin diye maske takayım birkaç gün uzak durayım diyorum ama alınır gücenir mi emin olamıyorum. Bulaşmaması için ekstra napabikirim acaba bu saatte kafama takıldı
Maske tak bende rahatsızlandım deGerçekten iki ucu … değnek oldu şuan
Aynen en kafama yatan bu oldu. Böyle yapacağım sanırımMaske tak bende rahatsızlandım de
Rvet zaten askerde olmasa bu kadar takmazdım çünkü normalde çok anlayışlı birisi. Ama askerden dönüş psikolojisi nasıl olur bilemiyorumYalnız güzel bir dille anlatın ve davranışlarınız samimi olsun.Askerdeyken acaba birşey mi oldu neden uzak duruyor düşüncelerine kapılmasın.Çünkü erkekler askerlik ne kadar kısa ilursa olsun bu ayrılığa takıntılı
Uzak durmanızı farklı bir sebebe yorabilir o yüzden tensel olarak olmasa bile gerek sözlerle gerek davranışlarla samimi olduğunuzu hissettirin yakınlığınızı görsün.BaşarılarRvet zaten askerde olmasa bu kadar takmazdım çünkü normalde çok anlayışlı birisi. Ama askerden dönüş psikolojisi nasıl olur bilemiyorum
TeşekkürlerUzak durmanızı farklı bir sebebe yorabilir o yüzden tensel olarak olmasa bile gerek sözlerle gerek davranışlarla samimi olduğunuzu hissettirin yakınlığınızı görsün.Başarılar
Haftaya hem alt hem üst gömülü diş ameliyatı olacağım hanfendi belirttim yukarda da. Ve diş ağrısı çekiyorum neden durduk yere bir de bu eklensin ki? Ayrıca ben de daha önce geçirdim ve ağır geçirdim herkes bir değil . Yorum yapmadan önce düşünün biraz kendinizle kıyaslamayın hemen!Ay ne abartmissiniz ben cok sık geciririm bu hastaligi kisisel esyalarinizi ayri tutatsaniz sikinti yok.
O zaman niye burada konunaciyorsunuz ki zatwn cevap belliHaftaya hem alt hem üst gömülü diş ameliyatı olacağım hanfendi belirttim yukarda da. Ve diş ağrısı çekiyorum neden durduk yere bir de bu eklensin ki? Ayrıca ben de daha önce geçirdim ve ağır geçirdim herkes bir değil . Yorum yapmadan önce düşünün biraz kendinizle kıyaslamayın hemen!
Eşimin tepkisini kestiremedğim için konu açtım gayet güzel yazanlar da oldu zaten sağ olunO zaman niye burada konunaciyorsunuz ki zatwn cevap belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?