Askerden izne gelen sevgili kafayi yemek uzereyim ?

Arkadaslar bugun mesaj atti cevap vermedim aradi acmadim 4 ncu aramasinda actim efendim dedim sizin evin onundeyim in dedi baktim kapida bosa bekleme gelmiyorum dun kimlerle icip sızıp kaldiysan hadi onlarin yanina bak isine dedim kapadim tekrar aradi sert actim arama yazma sorma beni gelmiyorum dedim in bi konusalim bi aciklama yapmamada izin ver bunaltma benide lutfen in dedi inmicem in diye 5 dk devam etti boyle sinirlerim cikti tepeme gene indim asagı dun 5 erkektik arkadaslarla toplandik alkol aldik ictik biliyosun askerde uzun zamandir icmeyince cok fazla da icince fena carpti sızıp kalmisim sabah bi uyandim 86 arama vardi annem sen kuzenim felan tek sana acmamazlik yapmadim ben telefonu dedi ee madem oyle aricam dediginde neden aramadin dedim bana tavir trip yapiyosun cekiniyorum senden arkadaslarimla oldugumda onlarla kendini kıyaslayıp duruyosun bana onlarla cok zaman gecirdin benim yanimda az durdun diye anlayis gosterip tamam askim desen cekinmeden korkmadan bende derim sana dedi sizce hakli mi ben mi abartiyorum ? Arkadaslariyla da video resim cekmisler hep izletti gordumde hepsinin kafasi bi dunya
şimdi de trip yaptın nasıl açıkladı? demek ki çekinmiyormuş işine gelince

şimdi de trip yaptın nasıl açıkladı? demek ki çekinmiyormuş işine gelince
Sastim kaldim ne yapcagimida bilemiyorum cok dil döktü yalvardı tek sana telefonu acmasam neyse anneme babama kuzenime dahi acmadimki dedi aramalari gosterdi baktim onlarida acmamis zaten uyuya kalmisim arkadasin evinde sabah uyanir uyanmaz geldim evime zaten dedi napsam bilmiyorum ben ariyo yaziyo soguk davraniyorum o da ilgili

Arkadaslar ben simdi ne yapayim nasil davranayim buna aciklamasi bi onceki sayfada simdide kuzeniyle kendi evinde oturuyo alkol almislar oturuyolarmis yaziyo ariyo

Arkadaslar ben simdi ne yapayim nasil davranayim buna aciklamasi bi onceki sayfada simdide kuzeniyle kendi evinde oturuyo alkol almislar oturuyolarmis yaziyo ariyo

Ne derdi var bacak kadar yasinda bu kadar icio. Ekmek elden su gölden onu dusunen eden sevgilisi de var alkol komalari niye? Ben de her gun içerim ama anlatsam roman olur mutlu adam alkole bu kadar ihtiyaç duymaz. Gorussenize ayrica seni aldatmadigindan eminsen. Doncek iki gun sonra tuhaf geldi bana sahsen.

Hiç inandırıcı gelmedi.
İçecek olsa elinden mi alacaksın mesaj atıp ya da arayıp biz içicez demek çok mu zordu yani pek masum gelmedi bana.
Video falan çekilmiş ama ya bir işlerden sonraki içme seansıysa?
Neyse bu benim fikrim.

Arkadaslar bugun mesaj atti cevap vermedim aradi acmadim 4 ncu aramasinda actim efendim dedim sizin evin onundeyim in dedi baktim kapida bosa bekleme gelmiyorum dun kimlerle icip sızıp kaldiysan hadi onlarin yanina bak isine dedim kapadim tekrar aradi sert actim arama yazma sorma beni gelmiyorum dedim in bi konusalim bi aciklama yapmamada izin ver bunaltma benide lutfen in dedi inmicem in diye 5 dk devam etti boyle sinirlerim cikti tepeme gene indim asagı dun 5 erkektik arkadaslarla toplandik alkol aldik ictik biliyosun askerde uzun zamandir icmeyince cok fazla da icince fena carpti sızıp kalmisim sabah bi uyandim 86 arama vardi annem sen kuzenim felan tek sana acmamazlik yapmadim ben telefonu dedi ee madem oyle aricam dediginde neden aramadin dedim bana tavir trip yapiyosun cekiniyorum senden arkadaslarimla oldugumda onlarla kendini kıyaslayıp duruyosun bana onlarla cok zaman gecirdin benim yanimda az durdun diye anlayis gosterip tamam askim desen cekinmeden korkmadan bende derim sana dedi sizce hakli mi ben mi abartiyorum ? Arkadaslariyla da video resim cekmisler hep izletti gordumde hepsinin kafasi bi dunya

Sabah 86 cevapsız arama olacak, bu aramaların içerisinde anne olacak. Kimse bu insana ulaşamayacak ve anne ortalığı ayağa kaldırmayacak. Mümkün mü bu. Bütün gece oğluna ulaşamayan bir anne merak etmez mi?

Bu olaydan bağımsız şunu bir düzene koyun. Siz onun arkadaşları ile geçirdiği zamana saygı duyun. O da eğer o akşamı arkadaşları ile geçirecekse sizin yanınıza geleceğini söylemesin. Hadi bunu söyledi bazı şeyleri öngöremedi adam gibi telefonla size haber versin. Tartışmadan kaçmak için bütün gece ulaşılmaz olmanın mantıklı bir açıklaması yok.

Ay yazdiklarinizi okuyunca nisanliligim aklima geldi bi an o gunleri taaa icimde bir yerde hissettim...Su an sizi cok cok iyi anliyorum ama sakin olun derim keske kimseyi aramasaydiniz yarin o aramalar hep laf oluyor bi bilseniz....yaptigi cok yanls askerde 7 24 kendisini avutan bekleten konusan sen bir izne geldi arkadaslarina ayirdi o vakitleri hadi ayirdi insan bi arar duzgunce bilgi verir hic saglikli bi insan profili gormuyorum ayrica yaptigi bu hareketten ben irite oldum acikcasi bence sende bi irite ol derim ve bunun hesabini sor

Arkadaslariyla icip sizmismis ne halt yemisse yemis insan bi haber verir ayrica ozru kabahatinden buyuk ne demek senden cekiniyorum sen arkadaslarima karisiyosun falan askerde arkadaslariyla mi bu gunlerin hayalini kurmus bi sor bakim kendisine

Siz neden 50 kere ariyorsunuz ben bunu anlamis degilim.. erkekler cok cabuk SIKILIR bu tip aramalardan.. mesela kendimden ornek vereyim sevgilim bi bakarsin beni her gun arar, bi bakarsin iki gunde bir, bir bakarsin haftada bir.. ben sahsen ona surekli mesaj ustune mesaj atmam kendisi atar oylece sohbet baslar.. aramasini beklerim ne zaman ararsa o zaman konusuruz.. ben aramam sahsen.. iliskinin basindan bu yana, bir bucuk yil oldu, o beni daha fazla aramistir.. arasinda aramasada kendisi bilir her gun dunyanin mesajini atiyor ztn.. bence siz bu aramalarla sevgilinizi bunaltmayin..

Kuzen de dönmemiş geri , benim burnuma pis kokular geldi. Hani arayıp da arkadaşlarla vakit geçircem bu akşam demek ne kadar zor ki? Tlfa bakmamak nedir???

Kuzen de ulaşamadı bence , sessizliğe gömüldü
Yada ulaştıda ulaşamamış süsü veriyo hani asker neticede şaptır şeker erkektir canı çeker yani

Pompişe gitmiş .
50 aramaya telf açmayan adam müsait değildir çok sevmiyorsan ayrıl gitsin öyle de böyle de bu ilişkiden bir cacık olmaz seni özlemeyen birini kendine eş seçme

Ailelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
Askerdekı adam dısardan herkese hasret cok sıkma görüsmüssn ztn kafa dagtsn biraz askerdeykn erkekler cok bunalıyo

Öyle bir milyon kere sorarsan yalan söyler ama ya. Bırak biraz kafasını dağıtsın

Ailelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
keşke aiilesine tlf açmasaydın ya tabi ailesiyle arandaki ilişkiyi bilmiyorum ama neyse, bak içine kurt düşürmek istemem ama erkeklerin hepsi 2 yüzlüdür kesinlikle isterse 15 yıllık beraber yaşadığın her şeyini bildiğin sevgilin olsun onların 2. yüzü vardır bu 1. 2. si de kuzenini arayacağını biliyor kuzeni de ben ararım yanına giderim haber veriirim deyip seni susturup geçiştirdiğine göre bu arkadaş buluşmasından kıllan. kadınlar aslında erkeklerden zekidir ama tek sorunları fazla güven. biraz kuşkuculuk fena değildir. yani olay bağırıyo bas bas.

Back
X