- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi saribaykuss
şimdi de trip yaptın nasıl açıkladı? demek ki çekinmiyormuş işine gelinceArkadaslar bugun mesaj atti cevap vermedim aradi acmadim 4 ncu aramasinda actim efendim dedim sizin evin onundeyim in dedi baktim kapida bosa bekleme gelmiyorum dun kimlerle icip sızıp kaldiysan hadi onlarin yanina bak isine dedim kapadim tekrar aradi sert actim arama yazma sorma beni gelmiyorum dedim in bi konusalim bi aciklama yapmamada izin ver bunaltma benide lutfen in dedi inmicem in diye 5 dk devam etti boyle sinirlerim cikti tepeme gene indim asagı dun 5 erkektik arkadaslarla toplandik alkol aldik ictik biliyosun askerde uzun zamandir icmeyince cok fazla da icince fena carpti sızıp kalmisim sabah bi uyandim 86 arama vardi annem sen kuzenim felan tek sana acmamazlik yapmadim ben telefonu dedi ee madem oyle aricam dediginde neden aramadin dedim bana tavir trip yapiyosun cekiniyorum senden arkadaslarimla oldugumda onlarla kendini kıyaslayıp duruyosun bana onlarla cok zaman gecirdin benim yanimda az durdun diye anlayis gosterip tamam askim desen cekinmeden korkmadan bende derim sana dedi sizce hakli mi ben mi abartiyorum ? Arkadaslariyla da video resim cekmisler hep izletti gordumde hepsinin kafasi bi dunya