Askerden izne gelen sevgili kafayi yemek uzereyim ?

Ulaşmasına izin vermeyin. 1 gün boyunca da o ulasmaya çalışsın bakalim.

Eger sizi arayıp sormazsa da sinirlenip ulasmaya çalışmayın. Ya da arayınca da açmayın. Kendinizi tutun.

Noldu,ulaşabildiniz mi?
Dun teli acmadiginda ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazmistim sabah isimemi bakim ? Demis cevap vermedim aramadi bile annesi aradi zaten sabah 7 de gelmis eve hala uyuyormus ararsa acmicam gitmesine az kaldi surada gunlerimizi ziyan etti ...

Dun teli acmadiginda ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazmistim sabah isimemi bakim ? Demis cevap vermedim aramadi bile annesi aradi zaten sabah 7 de gelmis eve hala uyuyormus ararsa acmicam gitmesine az kaldi surada gunlerimizi ziyan etti ...
Üzüldüm sizin adınıza gerçekten.Umarım yanlış bir şey yapmamıştır

Dun hic ulasamadim ona merakimdan aradim ailesindeki kisileri evde elim kolum bagli oturup napiyo ne ediyo diye bilememek insanin emin olun zoruna gidiyo telaslaniyor
Üzgünüm ben bunu anlayamıyorum. Adamın başına bir iş gelse zaten duyarsınız. Adam arkadaşlarıyla.
Siz yokken ne yapıyor diye bu kadar merak iyi değil. Bakın kendinize zarar veriyorsunuz. Adam arkadaşlarıyla vakit geçirdi keyfine baktı ve uyuyor. Yazık değil mi size?
Annesi ve kuzenini arayacak kadar ileri gitmeniz, adamın aşırı umursamaz tavrı (muhtemelen sürekli baskı yapmanızdan kaynaklı) bende aşırı kıskanç olduğunuz izlenimi uyandırdı.
Adam aldattıysa ardınıza bakmayın.
Bir arkadaş demiş kendinize engel olun ve şurada kalan sayılı gününüzde iyi vakit geçirin. Böyle yaparak kendinizden daha çok uzaklaştırıyorsunuz. Amacınızın bu olduğunu sanmıyorum.

Bu kadar paramparca olup umursanmadigini dusunuyorsan zaten iliskinizde oturmamis seyler vardir.

Askerden gelmis 3 saat birliktesiniz. Belli ki sonra arkadaslariyla plan yapildi ve senin izin vermeyecegini dusunerek hasta ziyaretini bahane etti.

Acikca sevgilinin arkadaslariylada takilmasina icmesine izin versen sıkıntı cikmazdi. Aramalarini acmamasi da kavgayi eryeleyip anin tadını cikarmak.

Bu tarz konularda hakli haksiz yoktur. Anlayışlı olmak acik olmak vardir. Birbirinize yeyerince acik degilsiniz. Bu konular evlilikte de sıkıntı olacaktir.

Trip atip konuşmasan sence bir işe yarayacak mi cozum olacak mi sorununuza.

Yoksa onun isteklerine saygi duyup ayni ozgurlukleri sana da tanimasini saglamak mi sorununuzu çozer.
Ilk kendi bana aksam alicam seni dedi arkadasina hasta ziyaretine giderken sonra tel acilmamaya basladi o arkadasinin evinde erkeklerld toplasip icmisler ne vardi cok mu zordu bana haber vermek 1 mesaj dahi atmak dun sinirle ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazdim sabah isimemk bakim ? Yazmis sadece bana aramadi bile zaten hala da uyuyomus suan gitmesine az kala kendi dusunsun gunlerimizi ziyan ettigine ...

Hastaneden yeni cikmis adamin evinde alkolmu almislar bana sacma geldi sonucta o arkadasida onlarla icemicegine gore bide adam hastaneden cikmis yatip dinlenir yani onun evinde toplanmis olmalari yalan gibi geldi ama gunahinida almiyim yani siz bekleyin soru isareti birakmicak sekilde aciklama yapmasini bekleyin

Ilk kendi bana aksam alicam seni dedi arkadasina hasta ziyaretine giderken sonra tel acilmamaya basladi o arkadasinin evinde erkeklerld toplasip icmisler ne vardi cok mu zordu bana haber vermek 1 mesaj dahi atmak dun sinirle ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazdim sabah isimemk bakim ? Yazmis sadece bana aramadi bile zaten hala da uyuyomus suan gitmesine az kala kendi dusunsun gunlerimizi ziyan ettigine ...
Olur boyle seyler. Daha buyuk sorununuz olmasin boyle boyle taniyacaksiniz birbirinizi.

Senin bu duruma verecegin dogru tepki onun senin neye kizdigini anlaması bir daha ki sefere dikmatli olacagi anlamina gelir

Ya kesin baskasiyla beraber oldu bu bu ne rahatlık yoksa. Aklina gelmiyor mu hic??? Her gun senle konusan adam sana kavusmusken niye iplemesin. Birlikte olmuyorsaniz cevap bu daha da kurcalama.

Ya kesin baskasiyla beraber oldu bu bu ne rahatlık yoksa. Aklina gelmiyor mu hic??? Her gun senle konusan adam sana kavusmusken niye iplemesin. Birlikte olmuyorsaniz cevap bu daha da kurcalama.
Bana da öyle geldi niyeyse :110:ki konu sahibiyle cinsel ilişkileri olsa bile yine yapmış olabilir, askerde kafayı yiyorlar çünkü genel olarak:duduk:

Olur boyle seylermis normalmis demeyin hic kim basina gelse deli olur. Arkadaslarini ozlemis belli. Ozleyen deger veren adam kosar yanina. 1 dakika bile nasil degerli olur. Birde telefon acmama haber vermeme bu ne terbiyesizlik ? Gelipte normal abartmissin diyenleri hic anlamiyorum. Boyle serbet birakirsaniz ipleri kacar gider o ipler bir anda konu sahibi hakli ve cok kirilmis. Ben olsam bitmisti bile. Ben 4 yillik sevglilik sureci gecirdim 1.5 yillikta evliyim birgun olsun boyle birsey yapmadi. Siz bu insanla gelecegi 1 kez daha dusunun.

Olur boyle seylermis normalmis demeyin hic kim basina gelse deli olur. Arkadaslarini ozlemis belli. Ozleyen deger veren adam kosar yanina. 1 dakika bile nasil degerli olur. Birde telefon acmama haber vermeme bu ne terbiyesizlik ? Gelipte normal abartmissin diyenleri hic anlamiyorum. Boyle serbet birakirsaniz ipleri kacar gider o ipler bir anda konu sahibi hakli ve cok kirilmis. Ben olsam bitmisti bile. Ben 4 yillik sevglilik sureci gecirdim 1.5 yillikta evliyim birgun olsun boyle birsey yapmadi. Siz bu insanla gelecegi 1 kez daha dusunun.

+1

Nasi kleopatralar ya. Aman sizmistir bi yerde yat uyu falan. Adamin gözünden kan alır cogu kisi burda hic cool ayagina yatip birbirimizi kandirmayalim simdi. Ki dupeduz karıya gitmişler gibi duruyo. Kaldi ki o isi yapmasa erkeklerle oturmayi tercih etse o daha kötü valla. Bana tercih ettiklerine bak hic mi ozlememis derim.

"İşime mi bakyim?" = Ne öğrendin de bu lafi diyosun??

Bu tepkisiyle bile bilmedigin biseyin döndüğünü acik etmis adam. Blof yap ustune git. Kuzenin her seyi anlatti allah belani versin de kapa. Ve sonra ölüm sessizligine bürün. Kendi itiraf edecektir.

Şu askerleri de askerden geldi diye fazla şımartıyorlar. Geldiyse geldi; bu her yaptıgının mesru olacagını göstermez. Benim sevgilim bana böyle yapsa ben şutlarım valla.
Ayrıca tüm mesajlarını okudum; en son verdigi cevap çok manidar.
Cık. Sen bu kadar duygusal iken onun bu tavırları normal degil. Bak ilerde de bu umursamazlıkla çok üzer seni. İyi dusun.

Cinsellik yaşadınız mı sevgilinizle askerden geldikten sonra. Onun rahatlaması da olabilir. Özür dilerim şahsi bir sey degil su yazacagım, belki de "rahatladıgı" için sizinle olmak istememistir. Bu işimi hallettim simdi de rahat rahat çocuklarla dağıtayım kafasında olabilir.

Normal midir bu? Hayır. Asla kabul edilemez. Ama boyle odun biriyse bu ihtimali de düşünün derim.

Geri dönene kadar arama onu.Böyle yapması normal değil ama çoğu askerden gelen bunu yapıyor malesef tamamen döndüğünde de yaşayacaksın bunu.Askere dönünceye kadar yazma o yazarsa da bir şey olmamış gibi davran salla gitsin yani :halay:

Alkole düşkün müdür?Siz içki içmesini genel olarak nasil karsilarsiniz?Belki alkol almayı kafa dağıtmayı da sizi özlediği gibi özlemiştir gibi geldi bana.Tabi bu onu haklı çıkarmaz tepkinizi göstermeniz yerinde olur.

İzne gelmiş insan önce sevgilisine koşar, onunla doya doya vakit geçirir. Arkadaş kaçıyor mu? Ararım deyip aramamalar, 50 kere aranıp açmamalar, sırra kadem basmalar? Hiç hoşuma gitmedi. Bence siz bu işi iyice bir araştırın, nerede ne yapmış bunca saat? Şapkanızı önünüze koyun ve düşünün. Bakın düğün müğün diyorsunuz.

Güzel kardeşim belki haddine mi diyeceksin ama yol ver gitsin. İş ciddiye binmiş askerden sonra evleneceksiniz cinsellik yaşanmış, artık seni cepte görür olmuş maalesef. Rahatlığı bu yüzden

50 kez aramissin ya kusura bakma da adamın gözünde hiç olmuşsun. Bırak kardeşim bir kez ara acmadi mi bırak o arasin yada cehennemin dibine gitsin. Bu kadar da onursuz davranmayin yahu

Back
X