- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
Ben öncesinde terk edildim. Beterin beteri var.
Bunun tam tersini çok duydum ben. Askerdeyken sevgilisi tarafından terkedilmiş arkadaşlarım var. Ama adam sizi hangi arada derede aldatacak onu anlamadım. O şartlarda sizin sesiniz, sizden gelen bir haber mutlu edecekken nasıl aldatacak ki? Uzun mesafe ilişkisi olarak bile düşünülebilir. Aslerlikle alakası yok bence. Dediğim gibi tam tersini çok duydum. Hatta askerde psikopata bağlayıp sürekli sevgilisini kısıtlayan erkekler. Benden ayrılıcak aldatacak korkusu olan erkekler. Şu kadar doldurmayın kendinizi.
Asker bekledim.
Günde 8-10 kere arıyordu, kafayı yemek üzereydim.
Kavga bile ettim yeter diye.
Üzerinize daha çok düşmesi de muhtemel.
soğumuyor aksine bağlanıyor. ama sadece 12 aylığına
Askerlerin işi önceki zamanlara göre daha sıkı ve zor aldatması imkansız soğumasına bir şey diyemem sevginizin temeli zayıfsa onu bilemem fakat seviyorsa uzaklık özlemek daha çok sevdirir bunu bilirim.Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.
Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Zerre şüphe yoktu aklımda ta ki internetten bir sürü şey okuyana dek.. çarşı izinlerinde veya internet üzerinden aldatan çokmuş. hatta bizzat aldatanlar pişkin pişkin yazmışlar. dediklerinde haklısın. tam tersi de olabilir.
işte sonrasında bir kuşun nasıl kafesinin kapısını acarsın da kuş böle pır pır edercesine uçar yaa öyle ucuyorsonrası?
işte sonrasında bir kuşun nasıl kafesinin kapısını acarsın da kuş böle pır pır edercesine uçar yaa öyle ucuyorhee sonrasında bahaneleri de hazır ' biraz nefes almak istedim!! Sanarsın biz ortamdaki bütün oksijeni emiyoruz
ayy yok bekledim 12 ay sonrası koca bir hiç. sensiz yasayamam diyen adam 2 defa evlendikoskoca vakit beklemenin ardından, sana böyle yapması ne kadar kötü ve zor bir durum.. vefa yok insanlarda.. sonra böyle yaptığı için pişman oldu mu? umarım olmuştur. ki iş işten geçmemişse tabi..
çok üzüldüm.. askere gideceği için mi terk etti?
ayy yok bekledim 12 ay sonrası koca bir hiç. sensiz yasayamam diyen adam 2 defa evlendi
Benim eşim( o zamanlarki sevgilim) de uzun dönemdi,acemiliği Etimesgut'ta yapmıştı. Sıkıntılıydı biraz eşimin kısım (tankçıydı).
Kişiden kişiye değişir tabi ama askerlik zamanında çok değişmişti hiç hatırlamak istemiyorum o günleri,ben üni son sınıftaydım okulumu bitirmeye çalışıyordum bir yandan bütüydü tek dersiydi bir yandan asker tribiydi kafayı yiyordum. Her konuşmamız kavga ile sonuçlanırdı. Bi ara artık son raddeye geldim askerlik bitsin ayrılırım diyordum,askerde terkeden hayırsız sevgili olmayayım diye boşverdim he deyip geçtim her tür dengesizliğine.
Usta birliğine geçince rahatladı 8-5 memur gibi takılıyordu, bi de şehir de bizim yaşadığımız şehre yaklaşınca keyiflerimiz yerine geldi,düzeldi herşey ve evlendik bile :)
Velhasıl kelam kendini herşeye hazırla. Asker psikolojisi diye bir şey gerçekten var ve çoğu zaman hoş etkileri olmuyor. Ama geçiyor tabiki. Umarım her şey yolunda gider sizin için.
Askerdeki degil de asker yolu gozleyen aldatti desem inanirmisin.
Bir akrabam aldatildi var malesef.Bir arkadaşın mı? Gerçekten böyleleri de var mı?ne kadar üzücü bir şey bunlar ya..
Günde 10 kere aşırıymış gerçekten.
İnsan normal hayatında bile 10 kere arayamıyor.
Ayrıldın mı peki bunaldığın için?
Açıkçası bu ihtimali hiç düşünmemiştim.
Bacım sen buna mı üzüldün yaaa :) aldatırsa yol verirsin nikahlı kocan değil ya ..asıl ben üzüleyim :)nikahlı kocam 28 yaşında ,askere gidecek ..Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.
Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?