- Konu Sahibi mavifeslefen
-
Bende bulurum inşallah :) mutluluğunuz daim olsun :)
Evet canım denizlili vs vardı ses çıkmadı onlardan nldu bilmiyorum :)aminn canm insallah sende mı o topıkteydın :)
Evet canım denizlili vs vardı ses çıkmadı onlardan nldu bilmiyorum :)
Aa ne güzel sevindim onun adına :)o evlenmıs canm :) bende telefon numarası vardı ama telefonım servıse gıdınce numarada gitti malesef
Barıştınızmı sonra, bende terkedildimdeBen öncesinde terk edildim. Beterin beteri var.
Evet canım denizlili vs vardı ses çıkmadı onlardan nldu bilmiyorum :)
Evlendim ama boşanıyorum kızlaro evlenmıs canm :) bende telefon numarası vardı ama telefonım servıse gıdınce numarada gitti malesef
Çok üzüldüm Allah yardım etsinEvlendim ama boşanıyorum kızlar
Sinsirella nick mi değiştirdin? Hatırlayamadım senio topicteki paylaştığımız şeyler ne güzeldi, ex'i lanetler okuyarak hatırlasam da kadınlar kulübünü onun vesilesiyle keşfetmiştim. Güzel arkadaşlıklar kurmuştuk hey gidi hey :)
Bu konuları nasıl hortlatiyosunuz çok merak ediyorum? Hakikaten nasıl oluyor yani bi anlatırmsin?Barıştınızmı sonra, bende terkedildimde
Teşekkür ederim, amin. Ben üzülmüyorum ama :) olmayacak birşeyi oldurmak için uğraşmadım, daha büyük zarar görmeden, yol yakinken kurtulmuş oldum. Ki ciddi dolandırıldım bir de, hala bindiği arabanın borcunu ödüyorum.Çok üzüldüm Allah yardım etsin
Zamanında sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insanın bu hale gelmesi çok üzücü ama eğer kurtuluyorum diyorsanız pişman olmayacağınıza eminim:) inşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra kaç yıllık evlilik bitiyorTeşekkür ederim, amin. Ben üzülmüyorum ama :) olmayacak birşeyi oldurmak için uğraşmadım, daha büyük zarar görmeden, yol yakinken kurtulmuş oldum. Ki ciddi dolandırıldım bir de, hala bindiği arabanın borcunu ödüyorum.
Kesinlikle :) önemli olan bundan sonrası artık. Hepimiz mutlu oluruz inşallah, tüm hakedenler :)Zamanında sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insanın bu hale gelmesi çok üzücü ama eğer kurtuluyorum diyorsanız pişman olmayacağınıza eminim:) inşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra kaç yıllık evlilik bitiyor
Nick değiştirdim canım:)Evlendim ama boşanıyorum kızlar
Sinsirella nick mi değiştirdin? Hatırlayamadım senio topicteki paylaştığımız şeyler ne güzeldi, ex'i lanetler okuyarak hatırlasam da kadınlar kulübünü onun vesilesiyle keşfetmiştim. Güzel arkadaşlıklar kurmuştuk hey gidi hey :)
Nick değiştirdim canım:)
Bende 1 sene bekledim lanet heriften çok kötü ayrıldım keşke askerde onu boynuzlasaydımşimdi mokumu bile atmam o derece nefret sebebi benim için
O zamanlar burdaki sohbet güzeldi ama:)
Valla evlenmiş kadar para emek harcadım ona yanarım bi tek zaten her haltını ben düşünüyordum işte salaklığıma doymymal benden de o kadar tatlım.. Sen gene şanslısın bak, pisliğe (seninki de ex olduğu için rahat rahat söylüyorum) tam bulaşmadan kurtulmuşsun. Ben evlendim bir de şimdi sabırsızlıkla kökten kurtulmayı bekliyorum. Buraya konu açmıştım o süreçte, sağolsun kk baya destek olup gözümü açmıştı
Ahhhh inşallah sinsirellammmValla evlenmiş kadar para emek harcadım ona yanarım bi tek zaten her haltını ben düşünüyordum işte salaklığıma doymymdeğmiyor anacım beter olsunlar da bizde duyalım keyif kahvesi içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?