Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

"Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi."
Başkalarının yorumlarına kulak asma, sen sevdiğini biliyorsun sonuçta. Bende asker yolu bekliyorum şafak 125(Siirt).

bu kadar kafana takma aldatacak adam dibindeykende aldatir. bende nisanlimi bekledim bu iliskinizi sınamak icin guzel bi sey aslinda hep yaninda ol tabiki pskolojisi bozulcak bazen sinirini uzak oldugu icin senden cikartabilir alttan alman lazim

bunu dene, indir ve başlat, belki yardımcı olur. şifresi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım denizlili vs vardı ses çıkmadı onlardan nldu bilmiyorum :)
o evlenmıs canm :) bende telefon numarası vardı ama telefonım servıse gıdınce numarada gitti malesef
Evlendim ama boşanıyorum kızlar

Sinsirella nick mi değiştirdin? Hatırlayamadım seni o topicteki paylaştığımız şeyler ne güzeldi, ex'i lanetler okuyarak hatırlasam da kadınlar kulübünü onun vesilesiyle keşfetmiştim. Güzel arkadaşlıklar kurmuştuk hey gidi hey :)

Çok üzüldüm Allah yardım etsin

Zamanında sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insanın bu hale gelmesi çok üzücü ama eğer kurtuluyorum diyorsanız pişman olmayacağınıza eminim:) inşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra kaç yıllık evlilik bitiyor

Kesinlikle :) önemli olan bundan sonrası artık. Hepimiz mutlu oluruz inşallah, tüm hakedenler :)

Nick değiştirdim canım:)
Bende 1 sene bekledim lanet heriften çok kötü ayrıldım keşke askerde onu boynuzlasaydım şimdi mokumu bile atmam o derece nefret sebebi benim için
O zamanlar burdaki sohbet güzeldi ama:)

Nick değiştirdim canım:)
Bende 1 sene bekledim lanet heriften çok kötü ayrıldım keşke askerde onu boynuzlasaydım şimdi mokumu bile atmam o derece nefret sebebi benim için
O zamanlar burdaki sohbet güzeldi ama:)
al benden de o kadar tatlım.. Sen gene şanslısın bak, pisliğe (seninki de ex olduğu için rahat rahat söylüyorum) tam bulaşmadan kurtulmuşsun. Ben evlendim bir de şimdi sabırsızlıkla kökten kurtulmayı bekliyorum. Buraya konu açmıştım o süreçte, sağolsun kk baya destek olup gözümü açmıştı

Ben de asker bekliyorum kısa dönem hemi de kıbrısta askeriye hemen ünivetsitenin dibinde ve kıbrısta askerlik namına neler okudum neler... ama sevgilime güveniyorum beni sevdiğini biliyorum sağolsun hissettiriyor da. Aldatırsa kendi aldanır bence kendine de ona da güven. Asker beklemek cidden tam bir sınav ilişki için. Çok kaprisli çok alıngan allaaaah çok odun... ama sana keleşle bi fotoğraf atıyo gözlerin doluyo, kaçıp arıyo seni gece yarısı mutluluktan uyuyamıyosun... umarım her şey gönlünce olur. Sevgi saygı sadakat varsa hiçbi şey olmaz ilişkinize hatta dönünce ona olduğun desteği unutmaz başına taç eder seni

Valla evlenmiş kadar para emek harcadım ona yanarım bi tek zaten her haltını ben düşünüyordum işte salaklığıma doymym değmiyor anacım beter olsunlar da bizde duyalım keyif kahvesi içelim

Valla evlenmiş kadar para emek harcadım ona yanarım bi tek zaten her haltını ben düşünüyordum işte salaklığıma doymym değmiyor anacım beter olsunlar da bizde duyalım keyif kahvesi içelim
Ahhhh inşallah sinsirellammm

Beter değil, binnn beter olsunlar. Sürüm sürüm sürünsünler. Can çıkaramasınlar pislikler

anamm çok pis gaza geldim ama amin... Hakediyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…