- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
Öncelikle şimdiden kolay gelsin diyorum. Bende asker bekledim. Sevdiceğim askerden geleli daha 6 ay kadar oluyor. Bende sizin gibi ilk zamanlar internette yazılanları okurken çıldırmıştım tamamen psikolojimi etkilemişti. Ama askere gitti ilk zamanlar ruh gibi dolanıyordum etrafta benim için gittiği ilk 3 ay ayda 1 kere yanıma geldi, benim hiç gitme şansım olmadı malaasef Gitmek çok isterdim özellikle yemin törenine. Sonrasında usta birliğine gittiğinde 7 ay görüşmedik izne geldiğinde çocuklar gibiydik ikimizde, öyle bir heyecan aldı ki beni o da öyleydi hatırlıyorum ne giyeceğimi saatlerce düşünüyordum elele tutulmamız bile sanki ilk defaymış gibiydi. (1 buçuk yıllık sevgili olsak bile) ama bu zamana kadar telefonda kaç kere kavga ettik kaç kere ağlama krizleri geçirdik İnan'ın hatırlamıyorum askerlik zor bir psikoloji o orada Yen'i bir düzene alışmaya çalışıyor, ben burada onunla kurduğum düzene onsuz alışmaya çalışıyorum. Neyse gel gelelim izni kullanıp gittikten sonraki döneme resmen yaşadığım en zor süreçti şafak mı ne sıkıştırıyormuş her gün kavga ben iyi bir şey söylüyorum o tam tersine sanki kötü bir şey söylüyormuşum gibi algılıyordu. :/ ama o askerden gelişi herşeyin gittiği gün bambaşkaydı. Açıkcası bu karşınızdaki kişinin karakteriyle değişir ama sizin ona verdiğiniz destek ile size böyle kötülüğü yapacağını sanmam. Ama sabır sabır sabır tek diyeceğim budur. Onu anlarsanız, bu dönemde size kızacak,ağlatacak belki ama herşeyin temeli atılacak. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur ( askerlik denilince her konuda yardıma açığım )
11 aydır bekliyorum, 2 yıl daha da bekliycem. Öyle saçma sapan şeyler okuyupta psikolojini bozmamalısın. Çok mutluyuz Allaha şükür hiç öyle bi olay yaşamadık
Onlar carsi iznindeyken devriye gezen inzibatLr napiyomus acaba o izinli askerler masajdayken :) yapmayin allah askina oyle bisey olmaz onlarin girebilecegi kafeler bile bellidir disina cikar ve yakalanirlarsa ceza alirlar
Facebook u sadece askere gidenler kullanmiyo ayrica suanda da ordan kizlari ekleyip konusabilir dimi.
Ayrica askerlik yahu bu yapmayin oraya gidenler ooo ozgurum gelsin kizlar manitalar diye bi rahatlikta olmuyo
Bende bekledim zamanında, soğumadı daha çok bağlandı, ilgi gösterdi ilgi bekledi. tabi aranızdaki bağı Biliyorsundur sen. Şimdiden hayırlı teskereler olsun insallah
yok kız öyle deme. şimdiki sevgilimin asker yolunu gözlemek nasip olsun bana :)Çok iyi yapmışsın canım
İnşallah böyle ziyaretçi olarak bakarsın içeriği çok zor
iyi ki yazdın, içim nasıl rahatladı. çok ama çok teşekkür ediyorum :) hiç sana karşı soğukluğu olmadı değil mi? diyorlar ya telefonda sürekli kavga ediyoruz diye.. Allah bozmasın inşallah mutluluğunuzu..daim etsin.
Ben sevgilimi bekledim. Aldatılmamışımdır inşallah
Kendisi anlatırdı ordaki ortamı, adam evli ama eski sevgilisine yazan, birkaç kişiyle sevgili olan felan. Bence bunun askerlikle alakası yok karakterle alakalı. Aldatmak isteyen yanında da pekala aldatır
Tartışmalar bazen sıklaşıyor, eften püften kavga çıkıyor. Ama çok da abartmaya gerek yok.
Evet bana da sevgilim anlatırdı, aklıma bir şüphe gelmedi.İşte senin dediğin gibi eski sevgilisine yazanlar, sevgili üstüne sevgili yapanlar bir sürü şey okudum. hatta bizzat aldatanlar yazmış pişkin pişkin. Haklısın. Şu tartışmalar neden oluyor onu anlamıyorum daha yaşamadığım için. Konu ne oluyor tartışmaların?
İnşallah aksi bir durum olmaz da bebelerime doyarımsenin bey evli barklı, çocuklu.. :) sizden başkasını gözü görür mü hiç? daha bir hasretlik olur. sevgili olsanız bir ihtimal diyeceğim ama evliyken aldatması bana imkansız geliyor.bekarlar şu masaj salonlarına giderlermiş tabi rahatlamak için. umarım ben böyle şeyler yaşamam, yaşarsam senin şu işkencelerini uygulamaya geçireceğim.
Senden soğumasından evvel endişelenmen gereken daha önemli şeyler yok mu? Mesela geri dönebilecek mi?
Salliyolar tabi masaj nedir yani :)) bi kere traslarindan belli asker olduklari o yalvarsa masaj salonunun sahibi cesaret edemez ona da cezasi var sonucta.sen takilma oyle seylere.ben oyle bisey hic duymadm valla.ay harikasın vallahi, nasıl içimi rahatlattın sen de. :) çok ama çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığın için. :) diğer başka sitelerde o tür yorumlar yapanlar sallıyor demek ki, ya da çok karaktersiz insanlar..
Telefonda kavgalarınız veya sesinde konuşmalarında soğukluk oluyor muydu peki? Çok teşekkür ediyorum çok sağ ol. :)
İnan bana kavga ettiğiniz konular genelde o orada birine kızacak normal hayatta karışmadığı bir şeyine karışacak. Oranın gerginliğini üzerinde atmaya çalışacak. Ben çok hayal kurardım bitecek gelicek herşey güzel olucak derdim bazen bana bunun için kızardı bitmeyecek gelemeyeceğim der diye kızardı mesela ama hep olmuyor arada sırada ee o kadarda olsun. Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Ömrümüzden 1 yıl aldı götürdü ama gelicek inşallah en güzel şekilde geçer hiç kötü tatsızlık yaşamazsınız. Ama en zor dönem dediğim gibi son 2 ayı ve askerden geldikten sonraki iş bulma süreciBöyle uzun uzun anlattığın için çok ama çöl teşekkür ediyorum. çok sağ ol gerçekten. :) aynı durumu yaşamışız demek ki, internetten araştırıp psikiloji çökme konusunda. en iyi sen anlarsın beni.. bu telefonda kavgalar ne sebepten ötürü oluyor? yani konuşma "nasılsın, ne yedin içtin, nasıl gidiyor, seni özledim, seviyorum" tarzında olmuyor mu?ona telefonda nasıl davranacağım nasıl konuşacağım bilemiyorum açıkçası? gerçekten şimdiden yüreğime bir şey oturmuş gibi hissediyorum. zorluğunu tahmin edebiliyorum, nasıl geçecek acaba koskoca 1 yıl.. sizin ne güzel bitmiş sağ salim gelmiş, daim olsun mutluluğunuz inşallah. :)
Yemin törenine gitmiştim istemeyerek,çok ısrar etmişti ve zor oldu ailesiyle orada tanıştım,utandım çok,tavsiye etmiyorum :) hala konusu açılınca bahsetmeyin derim eşime de ailesine de :):) Uzun Dönem maddi açıdan çok rahatlatmıştı bizi evlilik hazırlıklarında. Sevgilin mühendis mi ?Genelde mühendisleri uzun dönem yapıyorlarYemin törenine gittin demek :) ne kadar güzel bir şey.. bende gideyim diyorum ama abes olur diyorlar. Ailesi Doğuda(ablası Doğuda öğretmen) olduğu için tanışamadık çünkü. problem mi oldu yemin töreninde ? :) çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın özellikle son cümlenle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?