Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

Böyle uzun uzun anlattığın için çok ama çöl teşekkür ediyorum. çok sağ ol gerçekten. :) aynı durumu yaşamışız demek ki, internetten araştırıp psikiloji çökme konusunda. en iyi sen anlarsın beni.. bu telefonda kavgalar ne sebepten ötürü oluyor? yani konuşma "nasılsın, ne yedin içtin, nasıl gidiyor, seni özledim, seviyorum" tarzında olmuyor mu?ona telefonda nasıl davranacağım nasıl konuşacağım bilemiyorum açıkçası? gerçekten şimdiden yüreğime bir şey oturmuş gibi hissediyorum. zorluğunu tahmin edebiliyorum, nasıl geçecek acaba koskoca 1 yıl.. sizin ne güzel bitmiş sağ salim gelmiş, daim olsun mutluluğunuz inşallah. :)

11 aydır bekliyorum, 2 yıl daha da bekliycem. Öyle saçma sapan şeyler okuyupta psikolojini bozmamalısın. Çok mutluyuz Allaha şükür hiç öyle bi olay yaşamadık

iyi ki yazdın, içim nasıl rahatladı. çok ama çok teşekkür ediyorum :) hiç sana karşı soğukluğu olmadı değil mi? diyorlar ya telefonda sürekli kavga ediyoruz diye.. Allah bozmasın inşallah mutluluğunuzu..daim etsin.

Ben sevgilimi bekledim. Aldatılmamışımdır inşallah
Kendisi anlatırdı ordaki ortamı, adam evli ama eski sevgilisine yazan, birkaç kişiyle sevgili olan felan. Bence bunun askerlikle alakası yok karakterle alakalı. Aldatmak isteyen yanında da pekala aldatır

Tartışmalar bazen sıklaşıyor, eften püften kavga çıkıyor. Ama çok da abartmaya gerek yok.

Bende bekledim zamanında, soğumadı daha çok bağlandı, ilgi gösterdi ilgi bekledi. tabi aranızdaki bağı Biliyorsundur sen. Şimdiden hayırlı teskereler olsun insallah

ay harikasın vallahi, nasıl içimi rahatlattın sen de. :) çok ama çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığın için. :) diğer başka sitelerde o tür yorumlar yapanlar sallıyor demek ki, ya da çok karaktersiz insanlar..

Bende bekledim zamanında, soğumadı daha çok bağlandı, ilgi gösterdi ilgi bekledi. tabi aranızdaki bağı Biliyorsundur sen. Şimdiden hayırlı teskereler olsun insallah

Telefonda kavgalarınız veya sesinde konuşmalarında soğukluk oluyor muydu peki? Çok teşekkür ediyorum çok sağ ol. :)

Hayır aksine çok ilgili, ama sende onun hep yanında olduğunu hissettirmelisin. Amin canım benim Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah..

İşte senin dediğin gibi eski sevgilisine yazanlar, sevgili üstüne sevgili yapanlar bir sürü şey okudum. hatta bizzat aldatanlar yazmış pişkin pişkin. Haklısın. Şu tartışmalar neden oluyor onu anlamıyorum daha yaşamadığım için. Konu ne oluyor tartışmaların?

Evet bana da sevgilim anlatırdı, aklıma bir şüphe gelmedi.
Askerden geleli 3 yıl oldu, unutmuşum çogunu ama normalde tartışmayacağın şeylerden tartışabiliyorsun

Senden soğumasından evvel endişelenmen gereken daha önemli şeyler yok mu? Mesela geri dönebilecek mi?

İnşallah aksi bir durum olmaz da bebelerime doyarım şaka bir yana güveniyorum eşime. Sen de güvenerek yolla sevgilini .hicbirsey araştırma okuma . Kafanı saçma sapan seylerle doldurma . Onların bir çoğu da efsane :) hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah.

Senden soğumasından evvel endişelenmen gereken daha önemli şeyler yok mu? Mesela geri dönebilecek mi?

Zaten en büyük derdim bu.
Ama burada belirtmek istemedim, zaten sırf bu yüzden haftalardır içim içimi yiyor. Ama her insan gibi içime böyle küçük şüpheler endişeler de geliyor doğal olarak. üzülüyorum. yedi yıldır birlikte olduğum insandan kopmak ayrılmak gibi düşünceler beni çok üzüyor. yoksa tabi ki en önemlisi sağ salim gelmesi.. yorumunuz için teşekkür ederim.

Salliyolar tabi masaj nedir yani :)) bi kere traslarindan belli asker olduklari o yalvarsa masaj salonunun sahibi cesaret edemez ona da cezasi var sonucta.sen takilma oyle seylere.ben oyle bisey hic duymadm valla.
Boyle seylerle kendini bunaltma lutfen

çok saçma düşünüyosunuz. bu huy da bi türk kadınında vardır valla. ben de yolladım erkek arkadaşımı askere. hiç böyle bişey düşünmedim. aldatmadı da.

Yaşlarınız kaç? Uzun dönem yapacaksa 20'li yaşlarınızın başındasnız diye düşünüyorum 7 yıllık birliktelik diyince şaşırdım bayağı :)
Bende hiç asker beklemedim çünkü evlendiğimizde eşim askerliğini yapalı 10 yıl olmuştu
Karakteri oturmuş ise yapacağını sanmam, boşuna doldurmayın kendinizi.Yoksa o günler geçmek bilmez.. Yapmak isteyen adam da askerlikten sonra da yapar. Bu tamamen onun karakteri,düşünce yapısı,olgunluğu ile ilgili bir durum.

İnan bana kavga ettiğiniz konular genelde o orada birine kızacak normal hayatta karışmadığı bir şeyine karışacak. Oranın gerginliğini üzerinde atmaya çalışacak. Ben çok hayal kurardım bitecek gelicek herşey güzel olucak derdim bazen bana bunun için kızardı bitmeyecek gelemeyeceğim der diye kızardı mesela ama hep olmuyor arada sırada ee o kadarda olsun. Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Ömrümüzden 1 yıl aldı götürdü ama gelicek inşallah en güzel şekilde geçer hiç kötü tatsızlık yaşamazsınız. Ama en zor dönem dediğim gibi son 2 ayı ve askerden geldikten sonraki iş bulma süreci biz şimdi işimizi de bulduk Allah'a şükür, darısı sizeee

Aksine sana daha çok bağlanacak. Benim sevgilim (şu anda evliyiz 14 sene oldu) şaşılacak derecede üstüme düşer olmuştu. Çok hassas oluyorlar bu dönemde bunaltma bence günahtır. Hayırlı teskereler olsun.

Yemin törenine gitmiştim istemeyerek,çok ısrar etmişti ve zor oldu ailesiyle orada tanıştım,utandım çok,tavsiye etmiyorum :) hala konusu açılınca bahsetmeyin derim eşime de ailesine de :):) Uzun Dönem maddi açıdan çok rahatlatmıştı bizi evlilik hazırlıklarında. Sevgilin mühendis mi ?Genelde mühendisleri uzun dönem yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…