Seviyorsunuz diye kabullenemiyorsunuz istemiyor sizi aramayın kendinizi küçük düşürmeyin aradıkca üzülürsünüz kendinize bunu yapmayın.Merhaba kadinlar kulubu uyeleri,
Icimi dokmek icin yaziyorum..Iki ay kadar once askere giden eski sevgilimle ilgili konu acmistim. Anlatsam cok uzun olacagi icin detaylariyla yazmiyorum ama ozetin de ozeti olarak sunu soyleyebilirim.Ayrilan oydu ve akabinde askere gitti..Ben hep aradim onu hep yazdim..iki ayi biraz gecti ayrilali..Bu
surecte ameliyat oldum, nasil oldugumu sordu whatsapta.. Onun disinda ben aradim..Ama en son arayisimda baya havalara girdigini, adeta simardigini ve saygisizca konusmaya basladigini fark ettim..Bu beni cok rahatsiz etti..Kirildim ve artik sinir olmaya basladim..Her arayisimda kendimi kotu hissettiriyor bana..Bi seylerin degismesi icin cok dil dokuyorum ve istemedigini
soyluyor.Aramak istemiyorum artik.Lakin seviyorum ve ozluyorum da..Unutmak istiyorum..Siz olsaydiniz yerimde nasil davranirdiniz?
Tesekkur ederim nazik cevabin icinEn fazla bi kaç gün ağlarsın sonra biter gider. Ama şu yaşadığın durum kendini düşürdüğün hal senin hep canını yakar. O yüzden kendini tut ve arama. Sen aradıkça zaten adam sana değer vermeyecek. Yılların gerçeği kaçan kovalanır.
Tesekkur ederim onemseyerek yaptigin yorumun icinNeden sizi istemeyen birinin peşinden koşuyorsunuz?
Tamam belki aşkından ölüyorsunuz ama gururunuz ve siz de önemlisiniz. Gerekirse oturun 1 ay acınızı dibine kadar yaşayın. Müslüm Baba mı dinliyorsunuz acılı aşk filmleri mi izliyorsunuz, neyse ne.
Zaten sizin dil dökmenizle sizi sevecek hali yok, zaten düzgün bir insan olsa size bahsettiğiniz tarzda bir muamele yapmaz.
Zannediyorsunuz ki şu an galiba, başka birini sevemem. Seversiniz, seversiniz. Hem de çok daha iyi birini, çok daha büyük bir sevgiyle..
Rica ederim.Tesekkur ederim onemseyerek yaptigin yorumun icin
Ayrılan taraf ve bu kadar aramaya ilgiye rağmen halen dönmediği barışmadığı için seviyorsun zannedebilirsin kaçan kovalanır belkşde tekrar dönse sana böyle şımarıklık yapan saygısız davranan kişiyi sevemeyeceğini anlamış olacaksınMerhaba kadinlar kulubu uyeleri,
Icimi dokmek icin yaziyorum..Iki ay kadar once askere giden eski sevgilimle ilgili konu acmistim. Anlatsam cok uzun olacagi icin detaylariyla yazmiyorum ama ozetin de ozeti olarak sunu soyleyebilirim.Ayrilan oydu ve akabinde askere gitti..Ben hep aradim onu hep yazdim..iki ayi biraz gecti ayrilali..Bu
surecte ameliyat oldum, nasil oldugumu sordu whatsapta.. Onun disinda ben aradim..Ama en son arayisimda baya havalara girdigini, adeta simardigini ve saygisizca konusmaya basladigini fark ettim..Bu beni cok rahatsiz etti..Kirildim ve artik sinir olmaya basladim..Her arayisimda kendimi kotu hissettiriyor bana..Bi seylerin degismesi icin cok dil dokuyorum ve istemedigini
soyluyor.Aramak istemiyorum artik.Lakin seviyorum ve ozluyorum da..Unutmak istiyorum..Siz olsaydiniz yerimde nasil davranirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?