- 3 Mayıs 2018
- 18
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi bloodymarry85
-
Merhaba herkese, özetle anlatıp yorum istiycem sizden
5 yıl süren, bana göre sorunsuz, birlikte evlilik çeyiz gelinlik baktığımız sözlüm, askere gitmeden 2 hafta önce ufak bi tartışmamızda beni terketti.
Şöyle gelişti; askere gideceği yer belli olmuş ve telefonla konuştuk. Aa orasımı, iyi hadi rahat edersin, çok güzel yer, ne zaman teslim oluyosun vs ben zaten izin aldım o güne falan derken güzelce kapattık telefonu.
Sonra ben yine aradım, beni 2 haftadır götürmesi gereken biyer vardı, hala oraya götürmedin beni çok sinirliyim şuan dedim, bak hala alamadık, annene sor bakalım baska yerin numarası vardı onda dedim. Onun arabası var o götürecek beni çünkü.
Bir basladı bana bağırmaya banane o gideceğin yerden, gitme, alma, çokmu lazım, sen şu ufacık sey için 2 haftadır yedin beni, nişan alışverişini nasıl yapcaksın..... Dondum kaldım.
Yüzünede kapasım, bidaha aradı açmadım, bana bi daha sesini yükseltmemeyi öğrenene kadar arama beni dedim.
Sonuçmu: aramadı, sonra konuşalım dedi ve terketti. Konuşalım dedim, özür diledim, sorun bu değil sadece bizim sonumuz yok dedi. Bizim biçok sorunumuz vardı, maddi sorunlar, senin ailenin beni sevmemesi vs. Ama aşkımız vardı, seninle yasadığım hersey çok güzeldi ama bende bitti artık, barışsakda eskisi gibi olamam ben dedi. Hediyeler kalsın istemiyorum senden daha degerli değil dedi. Beni sevdiğin için değil standart koca adayı gördüğün için evleneceksin benimle dedi. Evlenmiş olmak için. Çok güzel giden ilişkimiz son 4 aydır kötüye gitmeye başladı ayrılık sürecini sancılandırmanın anlamı yok saygıyla bitirelim dedi ve gitti.
Çook önce ben ona, takılar konu olduğunda, terkeden takıları verir, ben terkedersen veririm, sen terkedersen geri isteyemezsin bizde adet böyle demiştim, hee o yüzük ne kadar haberin varmı senin alırım valla demişti şakayla karışık.
Ayrıca 4 ay öncede bi sorun olmuş ve ben ayrılmak istemiştim, o zaman faceden arkadaşlıktan çıkarmış, ve yüzüğünü geri istemişti. Sonra barıştık ve bizim konuşupta çözemeyeceğimiz hiçbi sorun yok, bidaha sakın kendi kendine böyle seyler kurup bitirelim deme dedi ve barışmıştık.
Şimdi merak ettiğim şu, bana aldığı pahalı hediyeleri geri istemedi, pırlantalar, altınlar.. Faceden resimlerimi silmiş ama arkadaşlıktan çıkarmamış. Fakat instegram resimleri silmemiş. Benim onu takip edebileceğim instegram hesabım yok.
Ve yarın gidecek askere. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
Aramalımıyım bidaha, faceden acımı paylaşıp mesajmı vermeliyim,
Yoksa o yokken tek basıma evimi arabamı alıp güçlü olduğumumu göstermeliyim,
yoksa heryerde yazan kaçan kovalanır deyip umursamamalımıyım,
yoksa her erkek arkadasımın dediği gibi askerde aklı basına gelirde ararmı beni ? Sizce
Bence sen su an hicbisey yapma aramada msjda atma özurde dileme.tamam 5 yil var arada ama o bu kadar kolay silebiliyosa sende sil onu.sen umursamayinca o cildircak emin ol o arayip msj aticak sanaa.bende 5 yillik sevgilimden evlilik hicbizaman düsünmüyorum dedigi icin ayrildim faceden sildim cildirdi.aradi acmadim msjlarina cvp vermedim.afedersin kapimda yatti.su an evliyiz
Bence sen su an hicbisey yapma aramada msjda atma özurde dileme.tamam 5 yil var arada ama o bu kadar kolay silebiliyosa sende sil onu.sen umursamayinca o cildircak emin ol o arayip msj aticak sanaa.bende 5 yillik sevgilimden evlilik hicbizaman düsünmüyorum dedigi icin ayrildim faceden sildim cildirdi.aradi acmadim msjlarina cvp vermedim.afedersin kapimda yatti.su an evliyiz
Geri dönse isteyecekmisiniz yani adam size bende bittin demiş gerisi hikaye. ayrıca o istemese bile takı namına ne varsa geri vermelisiniz, ailesiyle irtibatınız var nasılsa götürün eve bırakın aksi üstüne yatmak olur. Sonra da hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.
Genelde askere giderken bitmez bence. Orda yaxılacak mesajlaşacak diğerlerinin kız arkadsşı olmuş olacak arar o seni. Anladığım kadarıyla sen bitmesini istememişsin. Çok abartmış
Ama ablacım askerde iken seni oyalanmak içinde bekletebilir, bunun ayrımını sen yapmalısın. Gerçek duygularını anlayana kadar yüz vermezdim ben
Geri dönse isteyecekmisiniz yani adam size bende bittin demiş gerisi hikaye. ayrıca o istemese bile takı namına ne varsa geri vermelisiniz, ailesiyle irtibatınız var nasılsa götürün eve bırakın aksi üstüne yatmak olur. Sonra da hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.
Siz şuanda her terkedilen İnsan gibi görmek istediğiniz şekilde görüyosunuz. Adam size bitti demil fotoyu silse ne silmese ne. Daha önce de söylediğim gibi yüzüğü o almasa da siz vermelisiniz. Onun için bir değeri yok belki şuanda ama maddi değerinin daha sonra konu olma ihtimali çok yüksek.Gerçekten bittiysem neden imstagram resimlerini silmedi (benim görmediğimi düşünüyor) neden faceden arkadaslıktan çıkarmadı, ve yüzüğünü neden geri almadı.
Ayrılırken sözleremi bakmalıyız davranışlaramı?
Umarım siz haklı çıkarsınızGerçekten bittiysem neden imstagram resimlerini silmedi (benim görmediğimi düşünüyor) neden faceden arkadaslıktan çıkarmadı, ve yüzüğünü neden geri almadı.
Ayrılırken sözleremi bakmalıyız davranışlaramı?
Mantıklı olan aramamanız, bekleyin özlesin pişman olsun ve ilk adımı o atsın.
Mantıklı olan aramamanız, bekleyin özlesin pişman olsun ve ilk adımı o atsın.
Askere giden erkeğin en önemli dayanağı kendine manevi olarak destek olacak sevgili, nişanlı yada eştir. Bu süreçte sizin onun yanınızda olmanıza izin verip askerden dönünce bizden olmayacaktı zaten hoşçakal demeyeceğinin bir garantisi yok. İyi düşünüp mantıklı hareket edin bence
Ondan korkuyorum. Askere gidiyor olmasaydın hiç umrumda bile olmazdın dedim. Peşine düşecek kadar gurursuz değilim. Ayrılmamız için bi sebep olsa inanırım biz yapamıyoruz derim. Ama sebebimiz yok, uzun zamandır mutsuz olsak heyecanımız kalmadı derim. Ama sen bana deger vermiyorsun diyerek ayrılmak istiyor, ben seni sevmiyorum diyerek değil. Bu sebeplerle umutlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?