Askere giderken terkeden ilerde barışırmı?

benimde sözlüm askerde son 3.5 ayımız kaldı allahın izniyle ama sana şunu söyliyim bir şeyleri askerlik psikolojisinde daha gitmeden buna yorar ve hep alttan alırsan çok yıpranırsın ve bu kadar ciddi bir ilişkiden nasıl cayabilmiş ona çok şaşırdım askere gittiğinde sana dahas çok bağlanması gerekirdi emin ol birazcık kendi haline bırak söylediği bir çok şeyde bahane gibi geldi bana he son kez yazmak istersen yaz ama barışırsanızda kendini bu kadar ezdirme daha yeni acemi birliğine gidecek şimiden bu kadar yapması hoş değil ki öncesinde dee bir ayrılık yaşamassınız ders çıkarmanız gerekirken bu durumun yaşanmasıda iyi değil ve arada bilezik pırlanta konuları dönüyor e ailelriniz ne diyecek bunlara boşuna yüzünü insanlara karşı kara çıkartmayın tatlıya bağlayın derim

Daha öncede tartıştık ama o ayrılık gibi değildi. 5 yılda ilk kez küsüştük diyelim. Sonra barıştığımızda zaten biliyodumki ayrılmycağımızı biraz benimle ilgilen diye nazlanmaydı o demiştim. Dün mesaj attım helalleştik, yine biraz konuştuk, ikimizinde yolu açık olsun dedi. Biliyorum zor biriyim asabiyim çekilmezim ama değişemiyorum demiş.

Sabah yine dayanamadım çünkü ben seni o kadar çok seviyorumki dedim öyle kolay olmuyo işte unut gitsin demesi. Ben yüzüğü parmağımdan hiç çıkarmadım dedim. Asker numarasını yazmış bana. Bu asker hattım demiş, kendine iyi bak hoşçakal demiş.

O aramazsa ben onu aramam sanırsam. Onu tanıdığım ilk günden beri askerlik fobisi vardı. Bütün bunlar ondan mı oldu acaba, ilerde dahamı kötü oluyor usta birliğinde falan, psikolojik açıdan.

Kimi gidince aklı basına gelir dedi, nöbetlerde duvara bakarken neleri düşünecek dedi, kimi araya zaman girerse gözden uzak gönülden uzak olur dedi. Sizde nasıl oldu?Orda kendi telefonlarını alabiliyorlar galiba.

Biz gitmeden önce bir ayrilik yasadik kısa sureli sonra anladikki birbirimizsiz yapamıyordu acemiye gitmeden bir gün önce baristik biz gittiğinden beri bagliydik zaten ama daha da,bi baglandik hatta diyoruzki yan yana cok kavga ediyoruz uzaktayken hic etmiyoruz gibi bi şey oldu ama aşırı fobisi varsa belki o yizden de olmuş olabilir askercell de eğer seni kaydederse o şekilde görüşe bilirsiniz sinirli bi numara girme bolumu var zaten de ama cok üstüne gitme kendinde torpulemen gereken yerler varsa az da olsa torpile aka asker psikolojisi dır diyip kendini de ezdirme

O gözden ırak olan gönülden ırak kadına da hic inanmiyorum seninde inanmani tavsiye etmek seven insan ne yapar ne eder yolunu bulur benim sizde anlamadigim evlile ilk adimi atmissiniz resmen takılar yüzükler niye bi kerede bu kesturip atma

Bend bilmiyorum belkide evlilikten korktu

Uzun konunuza kisa ve net bir aciklama.askerden sonra barışsa tum yaşananlara rağmen senin canın istemez bu ilişkiyi sürdürmeyi.sezen aksunun dedigi gibi " buz gibi soguk suya benzer bitmiş her aşk"

Uzun konunuza kisa ve net bir aciklama.askerden sonra barışsa tum yaşananlara rağmen senin canın istemez bu ilişkiyi sürdürmeyi.sezen aksunun dedigi gibi " buz gibi soguk suya benzer bitmiş her aşk"

" kimler geldi kimler geçti haytımdan " ama bu baska. Ne bilym insan çok emek verince üzülüyo. Güzel şeyleri kaybetmemek için çabalamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…