Askere giderken terkeden ilerde barışırmı?

Tabi biraz uzun yazmşım ama ayrılık sebebini benim askere gideceğim gün ben nasıl kötü bi psikolojideyken sen kendin için alacağın 100 liralık seyi alamadığın hesabının peşindesin. Benim en zor günlerimde yanımda olamıyosun, evdiysen bile sevgine sahip çıkamadın, hissettiremedin dedi. Bi şans ver bu sefer hissettiririm dedim, yalnız bırakmam seni orda dedim, Nuh dedi Peygamber demedi. Ayrıca arnavut inadı var. Askerlik psikolojisimi acaba? Ararmı gidince yoksa yine benmi bi adım atmalıyım?

Merhaba herkese, özetle anlatıp yorum istiycem sizden

5 yıl süren, bana göre sorunsuz, birlikte evlilik çeyiz gelinlik baktığımız sözlüm, askere gitmeden 2 hafta önce ufak bi tartışmamızda beni terketti.

Şöyle gelişti; askere gideceği yer belli olmuş ve telefonla konuştuk. Aa orasımı, iyi hadi rahat edersin, çok güzel yer, ne zaman teslim oluyosun vs ben zaten izin aldım o güne falan derken güzelce kapattık telefonu.

Sonra ben yine aradım, beni 2 haftadır götürmesi gereken biyer vardı, hala oraya götürmedin beni çok sinirliyim şuan dedim, bak hala alamadık, annene sor bakalım baska yerin numarası vardı onda dedim. Onun arabası var o götürecek beni çünkü.

Bir basladı bana bağırmaya banane o gideceğin yerden, gitme, alma, çokmu lazım, sen şu ufacık sey için 2 haftadır yedin beni, nişan alışverişini nasıl yapcaksın..... Dondum kaldım.

Yüzünede kapasım, bidaha aradı açmadım, bana bi daha sesini yükseltmemeyi öğrenene kadar arama beni dedim.

Sonuçmu: aramadı, sonra konuşalım dedi ve terketti. Konuşalım dedim, özür diledim, sorun bu değil sadece bizim sonumuz yok dedi. Bizim biçok sorunumuz vardı, maddi sorunlar, senin ailenin beni sevmemesi vs. Ama aşkımız vardı, seninle yasadığım hersey çok güzeldi ama bende bitti artık, barışsakda eskisi gibi olamam ben dedi. Hediyeler kalsın istemiyorum senden daha degerli değil dedi. Beni sevdiğin için değil standart koca adayı gördüğün için evleneceksin benimle dedi. Evlenmiş olmak için. Çok güzel giden ilişkimiz son 4 aydır kötüye gitmeye başladı ayrılık sürecini sancılandırmanın anlamı yok saygıyla bitirelim dedi ve gitti.

Çook önce ben ona, takılar konu olduğunda, terkeden takıları verir, ben terkedersen veririm, sen terkedersen geri isteyemezsin bizde adet böyle demiştim, hee o yüzük ne kadar haberin varmı senin alırım valla demişti şakayla karışık.

Ayrıca 4 ay öncede bi sorun olmuş ve ben ayrılmak istemiştim, o zaman faceden arkadaşlıktan çıkarmış, ve yüzüğünü geri istemişti. Sonra barıştık ve bizim konuşupta çözemeyeceğimiz hiçbi sorun yok, bidaha sakın kendi kendine böyle seyler kurup bitirelim deme dedi ve barışmıştık.

Şimdi merak ettiğim şu, bana aldığı pahalı hediyeleri geri istemedi, pırlantalar, altınlar.. Faceden resimlerimi silmiş ama arkadaşlıktan çıkarmamış. Fakat instegram resimleri silmemiş. Benim onu takip edebileceğim instegram hesabım yok.

Ve yarın gidecek askere. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
Aramalımıyım bidaha, faceden acımı paylaşıp mesajmı vermeliyim,
Yoksa o yokken tek basıma evimi arabamı alıp güçlü olduğumumu göstermeliyim,
yoksa heryerde yazan kaçan kovalanır deyip umursamamalımıyım,
yoksa her erkek arkadasımın dediği gibi askerde aklı basına gelirde ararmı beni ? Sizce
benimde sözlüm askerde son 3.5 ayımız kaldı allahın izniyle ama sana şunu söyliyim bir şeyleri askerlik psikolojisinde daha gitmeden buna yorar ve hep alttan alırsan çok yıpranırsın ve bu kadar ciddi bir ilişkiden nasıl cayabilmiş ona çok şaşırdım askere gittiğinde sana dahas çok bağlanması gerekirdi emin ol birazcık kendi haline bırak söylediği bir çok şeyde bahane gibi geldi bana he son kez yazmak istersen yaz ama barışırsanızda kendini bu kadar ezdirme daha yeni acemi birliğine gidecek şimiden bu kadar yapması hoş değil ki öncesinde dee bir ayrılık yaşamassınız ders çıkarmanız gerekirken bu durumun yaşanmasıda iyi değil ve arada bilezik pırlanta konuları dönüyor e ailelriniz ne diyecek bunlara boşuna yüzünü insanlara karşı kara çıkartmayın tatlıya bağlayın derim

benimde sözlüm askerde son 3.5 ayımız kaldı allahın izniyle ama sana şunu söyliyim bir şeyleri askerlik psikolojisinde daha gitmeden buna yorar ve hep alttan alırsan çok yıpranırsın ve bu kadar ciddi bir ilişkiden nasıl cayabilmiş ona çok şaşırdım askere gittiğinde sana dahas çok bağlanması gerekirdi emin ol birazcık kendi haline bırak söylediği bir çok şeyde bahane gibi geldi bana he son kez yazmak istersen yaz ama barışırsanızda kendini bu kadar ezdirme daha yeni acemi birliğine gidecek şimiden bu kadar yapması hoş değil ki öncesinde dee bir ayrılık yaşamassınız ders çıkarmanız gerekirken bu durumun yaşanmasıda iyi değil ve arada bilezik pırlanta konuları dönüyor e ailelriniz ne diyecek bunlara boşuna yüzünü insanlara karşı kara çıkartmayın tatlıya bağlayın derim
Daha öncede tartıştık ama o ayrılık gibi değildi. 5 yılda ilk kez küsüştük diyelim. Sonra barıştığımızda zaten biliyodumki ayrılmycağımızı biraz benimle ilgilen diye nazlanmaydı o demiştim. Dün mesaj attım helalleştik, yine biraz konuştuk, ikimizinde yolu açık olsun dedi. Biliyorum zor biriyim asabiyim çekilmezim ama değişemiyorum demiş.

Sabah yine dayanamadım çünkü ben seni o kadar çok seviyorumki dedim öyle kolay olmuyo işte unut gitsin demesi. Ben yüzüğü parmağımdan hiç çıkarmadım dedim. Asker numarasını yazmış bana. Bu asker hattım demiş, kendine iyi bak hoşçakal demiş.

O aramazsa ben onu aramam sanırsam. Onu tanıdığım ilk günden beri askerlik fobisi vardı. Bütün bunlar ondan mı oldu acaba, ilerde dahamı kötü oluyor usta birliğinde falan, psikolojik açıdan.

Kimi gidince aklı basına gelir dedi, nöbetlerde duvara bakarken neleri düşünecek dedi, kimi araya zaman girerse gözden uzak gönülden uzak olur dedi. Sizde nasıl oldu?Orda kendi telefonlarını alabiliyorlar galiba.

Biz gitmeden önce bir ayrilik yasadik kısa sureli sonra anladikki birbirimizsiz yapamıyordu acemiye gitmeden bir gün önce baristik biz gittiğinden beri bagliydik zaten ama daha da,bi baglandik hatta diyoruzki yan yana cok kavga ediyoruz uzaktayken hic etmiyoruz gibi bi şey oldu ama aşırı fobisi varsa belki o yizden de olmuş olabilir askercell de eğer seni kaydederse o şekilde görüşe bilirsiniz sinirli bi numara girme bolumu var zaten de ama cok üstüne gitme kendinde torpulemen gereken yerler varsa az da olsa torpile aka asker psikolojisi dır diyip kendini de ezdirme

Biz gitmeden önce bir ayrilik yasadik kısa sureli sonra anladikki birbirimizsiz yapamıyordu acemiye gitmeden bir gün önce baristik biz gittiğinden beri bagliydik zaten ama daha da,bi baglandik hatta diyoruzki yan yana cok kavga ediyoruz uzaktayken hic etmiyoruz gibi bi şey oldu ama aşırı fobisi varsa belki o yizden de olmuş olabilir askercell de eğer seni kaydederse o şekilde görüşe bilirsiniz sinirli bi numara girme bolumu var zaten de ama cok üstüne gitme kendinde torpulemen gereken yerler varsa az da olsa torpile aka asker psikolojisi dır diyip kendini de ezdirme
O gözden ırak olan gönülden ırak kadına da hic inanmiyorum seninde inanmani tavsiye etmek seven insan ne yapar ne eder yolunu bulur benim sizde anlamadigim evlile ilk adimi atmissiniz resmen takılar yüzükler niye bi kerede bu kesturip atma

O gözden ırak olan gönülden ırak kadına da hic inanmiyorum seninde inanmani tavsiye etmek seven insan ne yapar ne eder yolunu bulur benim sizde anlamadigim evlile ilk adimi atmissiniz resmen takılar yüzükler niye bi kerede bu kesturip atma

Bend bilmiyorum belkide evlilikten korktu

Uzun konunuza kisa ve net bir aciklama.askerden sonra barışsa tum yaşananlara rağmen senin canın istemez bu ilişkiyi sürdürmeyi.sezen aksunun dedigi gibi " buz gibi soguk suya benzer bitmiş her aşk"

Uzun konunuza kisa ve net bir aciklama.askerden sonra barışsa tum yaşananlara rağmen senin canın istemez bu ilişkiyi sürdürmeyi.sezen aksunun dedigi gibi " buz gibi soguk suya benzer bitmiş her aşk"

" kimler geldi kimler geçti haytımdan " ama bu baska. Ne bilym insan çok emek verince üzülüyo. Güzel şeyleri kaybetmemek için çabalamak lazım

Back
X