Merhaba herkese, özetle anlatıp yorum istiycem sizden
5 yıl süren, bana göre sorunsuz, birlikte evlilik çeyiz gelinlik baktığımız sözlüm, askere gitmeden 2 hafta önce ufak bi tartışmamızda beni terketti.
Şöyle gelişti; askere gideceği yer belli olmuş ve telefonla konuştuk. Aa orasımı, iyi hadi rahat edersin, çok güzel yer, ne zaman teslim oluyosun vs ben zaten izin aldım o güne falan derken güzelce kapattık telefonu.
Sonra ben yine aradım, beni 2 haftadır götürmesi gereken biyer vardı, hala oraya götürmedin beni çok sinirliyim şuan dedim, bak hala alamadık, annene sor bakalım baska yerin numarası vardı onda dedim. Onun arabası var o götürecek beni çünkü.
Bir basladı bana bağırmaya banane o gideceğin yerden, gitme, alma, çokmu lazım, sen şu ufacık sey için 2 haftadır yedin beni, nişan alışverişini nasıl yapcaksın..... Dondum kaldım.
Yüzünede kapasım, bidaha aradı açmadım, bana bi daha sesini yükseltmemeyi öğrenene kadar arama beni dedim.
Sonuçmu: aramadı, sonra konuşalım dedi ve terketti. Konuşalım dedim, özür diledim, sorun bu değil sadece bizim sonumuz yok dedi. Bizim biçok sorunumuz vardı, maddi sorunlar, senin ailenin beni sevmemesi vs. Ama aşkımız vardı, seninle yasadığım hersey çok güzeldi ama bende bitti artık, barışsakda eskisi gibi olamam ben dedi. Hediyeler kalsın istemiyorum senden daha degerli değil dedi. Beni sevdiğin için değil standart koca adayı gördüğün için evleneceksin benimle dedi. Evlenmiş olmak için. Çok güzel giden ilişkimiz son 4 aydır kötüye gitmeye başladı ayrılık sürecini sancılandırmanın anlamı yok saygıyla bitirelim dedi ve gitti.
Çook önce ben ona, takılar konu olduğunda, terkeden takıları verir, ben terkedersen veririm, sen terkedersen geri isteyemezsin bizde adet böyle demiştim, hee o yüzük ne kadar haberin varmı senin alırım valla demişti şakayla karışık.
Ayrıca 4 ay öncede bi sorun olmuş ve ben ayrılmak istemiştim, o zaman faceden arkadaşlıktan çıkarmış, ve yüzüğünü geri istemişti. Sonra barıştık ve bizim konuşupta çözemeyeceğimiz hiçbi sorun yok, bidaha sakın kendi kendine böyle seyler kurup bitirelim deme dedi ve barışmıştık.
Şimdi merak ettiğim şu, bana aldığı pahalı hediyeleri geri istemedi, pırlantalar, altınlar.. Faceden resimlerimi silmiş ama arkadaşlıktan çıkarmamış. Fakat instegram resimleri silmemiş. Benim onu takip edebileceğim instegram hesabım yok.
Ve yarın gidecek askere. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
Aramalımıyım bidaha, faceden acımı paylaşıp mesajmı vermeliyim,
Yoksa o yokken tek basıma evimi arabamı alıp güçlü olduğumumu göstermeliyim,
yoksa heryerde yazan kaçan kovalanır deyip umursamamalımıyım,
yoksa her erkek arkadasımın dediği gibi askerde aklı basına gelirde ararmı beni ? Sizce