Askere gitmeden evlenmeli mi? evlenmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fashion_starrr

Ziyaretçi
Arkadaşlar,sewdiğiyle,nişanlısıyla o askere gidip gelmeden ewlenen war mı? Zorlukları neler ve pişman oldunuz mu? Kısacası: o Askere gidip gelmeden ewlenmeli miiii,ewlenmemeli miiii,fikir werinn lütfennfisfisfisfisfisfisfisfisfis

bence de askerden gelince evlenmelisiniz.arkadaşımızın da dediği gibi askerlik zor dönem,fikirler değişebiliyor,insan olgunlaşıyor.beklemek gerek diye düşünüyorum.

güzelim evleniyorsun yani tek basına evlilik gibi bişey olur askere gitmeden evlenmen..
evliliğin işk zamanlarında tek basına mı geciricen evde? bekle dönünce evlenirsin hem daha mutlu olursun :icecream:

Arkadaşlar,sewdiğiyle,nişanlısıyla o askere gidip gelmeden ewlenen war mı? Zorlukları neler ve pişman oldunuz mu? Kısacası: o Askere gidip gelmeden ewlenmeli miiii,ewlenmemeli miiii,fikir werinn lütfennfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Türkçemize biraz daha dikkat lütfen..:smiley-cool:
Bence askerlikten sonra evlenmeli.. Acele edilecek bir durum yok..yerimseniben

bence askerlikten sonra evlenmeli evliliğinin en güzel zamanlarını yanlız geçirmeye gerek yok bence

bence de en once pasa pasa gidip askerligini yapsinyerimseniben
sonra hayirlisi ile askerden gelince en guzel evlenin
ama ben nettim asker yolu bekledim
o askerden izine geldi biz nisanlandik zordu evet guzel yani da var ama
bende beklerdim simdiki aklim olsa :asigim:
allah yardimcin olsun insallah dogru karari verirsin sizin icin a.s

evi geçindiren iyi kötü erkektir..
maddiyatınız varsa sadece maneviyatta sıkıntı çekersiniz..
maneviyatta sıkıntı demek bazen hastalık bazen sorunlu bir yaşamak demek..
askerde olan evdekini düşünür askerlik bitmez.. evde olan askerdekini düşünür gün geçmez.. emin olun ayrılıklar aşkı büyütmüyo sorunları küçültmüyo.. hem geleceğinizi elinize almadan evlenmenin bir faydası yokki.. önce hayat yolundaki engelleri aşın sonrası kolay..

yani benim fikrim düşüncem yukardaki yazdıklarım ve Bana hiç mantıklı gelmiyor askere gitmeden evlenmek sonucta sevglisini bırakmak zor heleki karını cocugunu bırakmak katkat daha zor o kadın ne yapar ne eder ne içer basında erkek olmadan herşey daha zor olur bence askerlikten sonra evlenilmeli kesinlikle...

evliliğin acelesi yok
askerliğini yapsın evlenirsiniz
zaten hasret çekeceksiniz
bide üstüne yanlızlık eklenmesin

aynı sorunu bende yaşıyorum.çok düşünüyoruz ama bence yapıp geldikten sonrası daha mantıklı.evliliğin ve nişanlılığın en güzel dönemlerini ayrı geçirmek saçma.bırak gitsin bende öyle yapcam valla.kader arkadaşıyız bi nevi canım.böyle olması çok daha iyi ikimiz içinde

Bende askerlikten sonra evlenilmeli diyenlerdenim...:icecream:

canım asker yolu beklemesi zordur...Yüreğinin bir parçası uzaklardayken nasıl geçer ki günler...
Bencede önce askerlik sonra evlilik yerimseniben

benimde nişanlım askerliğini yapmadı evlendikten 2 yıl sonra yapacak (tabi evlenebilirsek!!!!!!)bu iş bütün planları aksatıyor o askerden gelmeden çocuk yapamıcaksın çünkü allah korusun ama gidipte dönmemek var .

birde askerliğini yapmamış erkeklerin öz güveni olmuyor :kızgın:
biz bayanlarda böle durum yok bizler doguştan öz güvenli oluyoruz
onlar bu özelliklerini aktif etmek için askerlik yapmaları gerekir yerimseniben

Bende de bekleyin askerden gelmesini.Evliliğinin en güzel zamanlarını yalnız geçireceksin.Belki bebek olacak.yasakkelime Kayınvalidenle falan kalmak zorunda kalabilirsin

tabiki herkese göre değişir bu ama ben olsam askerliğini yapmadan evlenmem.iş ciddiye binsin diye gitmeden bi söz yada nişan takarım belki ama evlenmek zor.acelemiz yok bekleyelim dderdim ilerde daha zor olacak.

bende şuanda asker bekliyorum nişanlandık sadece askere gitmeden (ş:63)
ailem olmasaydı yanımda cok zor geçerdi :)
ama askerliğini 5 ay yapsaydı evlenebilirdim.

Bence de evlenilmemeli ...
Zaten evleneceksin de ne olacak askere gidecek...
Yapsın paşa paşa askerliği gelsin evlenilir.....

Askerden önce kesinlikle evlenilmemeli.Askere de gitsin görsün bakalım dünyanın başka alemlerini.Senin aşkın onun içinde sönecekmi ?yoksa alev alıp,sana daha mı çok bağlanacak?anlamış olursun.Bir manyaklığı varsada merak etme ortaya çıkıyor

Back
X