Askere gitmeden evlenmeli mi? evlenmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslaaaaaaaaaaaaaaaa...

anket yapsana... bir tane bile askerden once evlen diyen cikmaz....(cok anormal bir durum olmadigi surece)

biz evlendikten 11 aysonra askere gitti esim.20 gun parali askerlik yapti.20 gun olmasina ragmen cok zorlandim/bence de askerlikten once evlenilmemeli

benim ki evleneceğiz sonra gidecek askere nasipte böyle vrmış şu an için problem olur mu olmaz mı diye düşünümüyorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun

5 yıllık evli ve eşi henüz askere gitmemiş ancak aöf sonuçlarından sonra askerliği belli olacak olan biri olarak kesinlikle ama kesinlikle askerliğini yapsın öyle askere gitsin diyorum,bana gelince bende keşke nişanlıyken askere gitseydi neydi bu acelemiz demeden yapamıyorum,6 ay yapar inşallah ve henüz çocuğumuz yok ancak çevremde benim gibi olan o kadar çok arkadaşım varki hele bir tanesi eşi askere giderken hamileydi,annesinde kaldı,doğumunu yaptı,çocuğu dünyaya geldi ve ne zorluklar çekti üstelik eşi 15 ay askerlik yaptı,şimdi kara kara düşünüyoruz nasıl ayrı kalacağız diye çok zor olacak ama erteledikçe herşey daha da zor olacak..

askerlik erkeği oldukça pişirir ve olgunlaştırır, o yüzden askerlikten sonra evlenmek daha mantıklı olacaktır...hem herşey rayına oturur,düşünecek başka şey kalmaz,hem evliliğin engüzel yıllarını hasret çekmekle sürdürmüş olmazsınız...en güzeli bu...

valla benim arkadaşımında var 3 çocuğu henüz eşi askere gitmemiş ,kirada çocuklar ufak şimdi gitse askere ortada kalıcaklar,kayınvalide tarafıda pek ilgili değil....

tecrübeli biri olarak askerlikten sonra evlenilmeli diyorum

Arkadaşlar,sewdiğiyle,nişanlısıyla o askere gidip gelmeden ewlenen war mı? Zorlukları neler ve pişman oldunuz mu? Kısacası: o Askere gidip gelmeden ewlenmeli miiii,ewlenmemeli miiii,fikir werinn lütfennfisfisfisfisfisfisfisfisfis

evlenme bence canım, çünkü eğer eviniz yoksa, boşa kira vericeksin gibi olcak eşin askerdeyken, tek başına kalıcaksın vs.

eviniz olcaksa bile ne gerek var ki.. eşin askerde olcak ve sen ztn sevgilisi gibi olcaksın, aynı evde olamıycaksın, beraber uyuyamıycaksın vs..

ben kesinlikle önermiyorum, bir an önce askerliğini yapıp gelsin, dönüşüne gün alın, o arad sende hazırlıkları yap, o gitmeden nişan olabilir eğer nişanlı diilsen tabi ..

Kesinlikle askere gidip, döndükten sonra evlilik olmalı. Hem ne acelesi var ki askerden sonra olsa ne olacak. Hani aile tanısın bilsin ona göre sana talip aramasınlar diyorsan bir söz yapılabilir. O askere gidince aten sen ya kendi ailenle yaşayacaksın ya evde tek başına ne anlamı kalıyor ki bir tek imza atılıyor ama eşin yanında yok en güzel zamanlarınızda. Ayrıca Allah korusun birşey olsa hamşle olduğunu düşün yazık değilmi. Ne kadar sürerse sürsün, hiç vakit geçirmemiş dashi olsanız bir kere evlenmiş oluyorsun. Çok zor bu zamanda.

askerden sonra evlenmek lazım bencede

sakın ha askere gitmeyen biriyle evlenmeyin
benim abim ve yengem askerden önce evlendiler niyetleri askerlik sonrasıydı ama yengemi başkasyla evlendiriyorlar diye mecburiyet oldu
abim askere giderken yengem 3 aylık hamileydi
abim çocugunun dogumunu görmedi
yengem abimin derdinden çocuguyla bütünleşemedi
abim geldiğinde yegenim 7 aylıktı bebek yabancılık yaptı her seferinde babasına agladı
aralarında gerçek baba ogul bagı aradan 10 yıl geçtiğinde ancak oluşmaya başladı
ve evliliklerinde birçok sıkıntı oldu bunlar sadece ufak örnekler

bencede askerlikten sonra olmalı evlilik
benim kardeşimin 2 çocuğu var 6 yıllık evli ve tecilli
ilerde askere gittiğinde hem ona hem de eşine ve çocuklarına zor olucak
araya hasretlikde girecek :teselli:ne biliyim düşünüyorum da çok zor böylesibenneyaptımki

bence evlenilmemeli ne olursa olsun zor da olsa babanın evinde beklemek daha iyi diğer türlü orda burda kalmak zorunda olucaksın en güzel dönemler yapayalnız geçicek ailenle olursan daha rahat gecirsin canım

askerlikten sonra evlenmeli kesinlikle. eger oncesi evlenirseniz her ikiniz açisindan zor olacaktir, ni$anlinin akli zaten sende olacaktir ancak evlenirseniz daha çok du$unur,çok aci olur vs vs.. baba evinde beklersin, o yonden "o" rahat olur ve ailenle olmanin, bekarligin tadini çikar :sm_cool: , tabi hasretlik olur, ozlem olur, hayaller..olmalida, mektupla$irsiniz(illaki), anlatilmaz muhte$em dugular bunlar, muhte$em anilar kalir (biz boyle yaptik, unutulmuyor.)

valla biz askerliğini yaptıktan sonra evleneceğiz.ikimiz de istemiyoruz.çünkü evliliğin bir anlamı yok bir arada olamadıktan sonra.daha sıkıntılı geçer.birbirimizi yıpratırız.kaldı ki bu gidişle evlenmem 29 yaşımı bulaşacak.yaşlarımızda olduğu halde bekleyeceğiz.

Back
X