Askere gitmeden evlenmeli mi? evlenmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz beklemeden evlendik.1,5 yıllık evliyim.Eşim belki bu nisanda askere gider.Korkuyorum uzun dönem çıkacak diye branşından dolayı(daha doğrusu o korkutuyor).Hayırlısı tabi.Zor olacak belki ama napalım.Daha çok özleriz birbirimiziŞeniz Bekleseydik ki böyle bir ihtimal hiç olmadı, kimbilir ne kadar bekleyecektik.:olmaz:

Benim eşim şu an askerde.Ben askerlikten önce evlendim,memnunum ama yani hayat şartlaına baktığınızda askerlikten sonra evlenmeli,hatta aşık olmayın derim askerlik yapmamış kişiye:)
Benim maddi sıkıntım yok,şimdi acemilikte haftasonları gidiyorum yanına,ustaya geçince dağın başıda olsa gitti yere yerleşeceğim bitene kadar,bu konuda da problemim yok.Evli olmasaydık da değişen birşey olmazdı zaten hasret,özlem konusunda...Yani evli olarak asker beklemeye benim şartlarım müsait Allah'a şükür.benim gibiler istisnadır o yüzden duruma göre değişir derim.Genelleme yaparsak askerlikten sonra evlenmek daha mantıklı.

benim eşimde askere gitmedi henüz 2 sebe olacak evleneli bekleseydik çok uzun bir zaman beklememiz gerekecekti
polislere askerlik yasasını kaldırmalarını bekliyoruzz bakalımm güya 2 aya düşecekmiş :delphin:

eğer üniversite mezunuysa belki 5,5 ay çabuk geçebilir , bekleyebilirim diye düşünebilirsiniz ama uzun dönem de çıkabilir. hele ki 15 ay yapıcaksa daha da zor beklemek.
beklemeyi geçtim
askerliğini yapmayanın düzgün uzun soluklu bir iş bulması da zor. düzgün işi olmayanın evlenmesi de çok zor bu zamanda ekonomimiz malum, o yüzden askerlikten sonra evlenmek daha mantıklı bir karar olur bence.

Biz askerden önce evlenmiştik zemuszemus

Ama askerden gelince evlenmek en doğrusu boshayallersmile

bizde askerlikten önce evlendik...
5 ay 5 gün yolunu gözledim o bile çok geldi bana....
yani zor ...
tavsiyem askerliğini yapsın gelsin selametle....
ondan sonra Allah kerim....

sakuraa öle bi anlatmışsınki ya vala aynen bende öleyim onu çok özlüyorum.

2 sene sonra fln askere gidecek yani evliyken asker beklicem bu çok zor.. Allah ayırmasın kimseyi eşinden sevdiğinden:1no2:

canım eşin askere gittimi?

Ben hemen hemen 1.5 senedir evliyim ve eşim henüz askere gitmedi.
Önceleri nolcak yaaa gider gelir diyordum ama şimdi zor olacak gibi gözüküyor.
Hatta bazen diyoruz keşke askerden sonra evlenseydik diye.

Ben hemen hemen 1.5 senedir evliyim ve eşim henüz askere gitmedi.
Önceleri nolcak yaaa gider gelir diyordum ama şimdi zor olacak gibi gözüküyor.
Hatta bazen diyoruz keşke askerden sonra evlenseydik diye.

ahh ahh bakalım napıcaz bizde..
eşiminde ocakda tecilli bitiyor.
Çok zor geliyor..

Back
X