Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu kadarını söyleyebilirim: görücü usulü evlendim, sadece 9 ay nişanlı kaldık. düğün oldu, balayına gittik. döndüğümüz p.tesi işe başladı, ben perş. başladım. o 3 gün boyunca günler akşam olmadı, akşamı bekleyemedim o kadar özledim ki onu... daha bir aylık evliyim gerçi ama hergün akşam olsa da evime gitsem kocam gelse sarılsa bana yemek yesek yüzüne baksam doya doya diye bekliyorum...yani demek istediğim çooook büyük muhteşem efsanevi bi aşkla evlenmedik, sevdik birbirimizi tamam da senelerce çıkmadık. ona rağmen bi kaç gün bile dayanılmazsa askerliği düşünemiyorum bile...
başka söze gerek yok sanırım![]()
sakuraa öle bi anlatmışsınki ya vala aynen bende öleyim onu çok özlüyorum.
2 sene sonra fln askere gidecek yani evliyken asker beklicem bu çok zor.. Allah ayırmasın kimseyi eşinden sevdiğinden:1no2:
Bence evlenmemeli, evlenecegin kisinin geri dönecegini nerden bilebilirsinki..![]()
böyle bir yazıyı yazan kişiyi ASKER YOLU BEKLEYEN,HER GECE EŞİM VE TÜM ASKERLER İÇİN DUA EDEN BİRİSİ OLARAK KINIYORUM yasakkelimeyasakkelime