askeri doğuda olanlarr:(

benimkide sirnak silopide

slm cnm..napalım yuregimiz agzimizda bekliyoruz sen nasılsın
bende iyiyim canım ama bugün haberlerde okudum hiç değilse tezkere Tbmmde kabul edildi ama başbakan açıklama yapmış suriyede güvenli bölge', 'uçuşa yasak bölge' olmadığı sürece asker gönderilmeyecekmiş.
Ki suriyedende güvenli bir bölge oluşturacagına dair bir cevap gelmiyor ins böyle devam ederde askerlerimiz oraya gönderilmez.Bu dediğimi yanlış anlayan olabilir belki ama IŞID daki kobane bölgesinin bizi ilgilendirdiği düşünmüyorum ancak kobaneden sonra sınıra doğru gelirlerse müdahale yapılmalı bence.

kobane düşerse Türkiye duswr cozum sureci biter diyo bdpliler ondan korkuyorum

kobane düşerse Türkiye duswr cozum sureci biter diyo bdpliler ondan korkuyorum
Evet öyle demişler haberlerde bunuda gördüm ama Bence zaten pek bir çözüm süreci içinde ilerlemiyoruz ki çözüm süreci diyolar ama o zaman niye insanları sokağa döküp birde devletin ,esnafın malına zarar verdiyolar ülke içinde kargaşa yaratıyolar sonra sınırda halen pkklılar çatışma yapıyor askerlerle sadece eskisi gibi öyle medyaya yansıtılmıyor askerimden duydum ben bunları..Allahın izniyle Türkiyenin gücü herşeye yeter.

Aşkım msj atti askerlik bitsin dirrk kacircam seni yazmış

Allahım korusun hepsini bu itlerden!

kızlarr, 3 gün sonra askerliğe devam,, geceleri uyuyamıyorum artık sardı stresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…