benimkide sirnak silopideBenimki tuncelide değil ama şırnakda canım. Aksamları olsun telefonla mesajlasabiliyoruz gün içide ankesörden arıyor.12 saat nöbet tutuyor benimki akşam 6dan sabah 6ya kadar tutuyor.Allah yardımcımız olsun bir an önce kavusuruz ins.
slm cnm..napalım yuregimiz agzimizda bekliyoruz sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız :)
hg o zmn cnm aramiza:) senn safak kacbenimkide sirnak silopide
cnm baksana huzurgeregin askeride iki gun gec gitmis mahkemeye vermişler aman diyimevet canım ben de en fazla 1 gün geç bırakırlar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı :)
bende iyiyim canım ama bugün haberlerde okudum hiç değilse tezkere Tbmmde kabul edildi ama başbakan açıklama yapmış suriyede güvenli bölge', 'uçuşa yasak bölge' olmadığı sürece asker gönderilmeyecekmiş.slm cnm..napalım yuregimiz agzimizda bekliyoruz sen nasılsın
bak bu kotu olmus cnm..bizimki mahkemeye gitmedi direk komutan olayi gorunce cezayi basmışaskeri mahkemeye vermişler ama
Biz 94/1 gittik canım sizin kaç ? hangi karakolda canım belki aynı yerde çıkarlar.benimkide sirnak silopide
kobane düşerse Türkiye duswr cozum sureci biter diyo bdpliler ondan korkuyorumbende iyiyim canım ama bugün haberlerde okudum hiç değilse tezkere Tbmmde kabul edildi ama başbakan açıklama yapmış suriyede güvenli bölge', 'uçuşa yasak bölge' olmadığı sürece asker gönderilmeyecekmiş.
Ki suriyedende güvenli bir bölge oluşturacagına dair bir cevap gelmiyor ins böyle devam ederde askerlerimiz oraya gönderilmez.Bu dediğimi yanlış anlayan olabilir belki ama IŞID daki kobane bölgesinin bizi ilgilendirdiği düşünmüyorum ancak kobaneden sonra sınıra doğru gelirlerse müdahale yapılmalı bence.
hosbuldumm safak 180hg o zmn cnm aramiza:) senn safak kac
Evet öyle demişler haberlerde bunuda gördüm ama Bence zaten pek bir çözüm süreci içinde ilerlemiyoruz ki çözüm süreci diyolar ama o zaman niye insanları sokağa döküp birde devletin ,esnafın malına zarar verdiyolar ülke içinde kargaşa yaratıyolar sonra sınırda halen pkklılar çatışma yapıyor askerlerle sadece eskisi gibi öyle medyaya yansıtılmıyor askerimden duydum ben bunları..Allahın izniyle Türkiyenin gücü herşeye yeter.kobane düşerse Türkiye duswr cozum sureci biter diyo bdpliler ondan korkuyorum
cnm baksana huzurgeregin askeride iki gun gec gitmis mahkemeye vermişler aman diyim
Allahım korusun hepsini bu itlerden!Evet öyle demişler haberlerde bunuda gördüm ama Bence zaten pek bir çözüm süreci içinde ilerlemiyoruz ki çözüm süreci diyolar ama o zaman niye insanları sokağa döküp birde devletin ,esnafın malına zarar verdiyolar ülke içinde kargaşa yaratıyolar sonra sınırda halen pkklılar çatışma yapıyor askerlerle sadece eskisi gibi öyle medyaya yansıtılmıyor askerimden duydum ben bunları..Allahın izniyle Türkiyenin gücü herşeye yeter.
riske deger:)evet canım sıkıntı falan olur mu görücez, pazar günü rütbeli olmuyor dedi ona güveniyoruz bakalım :)
Silopi ilce jandarma komutanligi canimBiz 94/1 gittik canım sizin kaç ? hangi karakolda canım belki aynı yerde çıkarlar.
Benim askerimde silopi eren karakolunda canım bir an önce Askerlerimize kavusuruz ins :)Silopi ilce jandarma komutanligi canim
İnsallah canim biran once gelsinlerr, cok zor cokkkBenim askerimde silopi eren karakolunda canım bir an önce Askerlerimize kavusuruz ins :)
aynen canım çok iyi anlıyorum seni ..İnsallah canim biran once gelsinlerr, cok zor cokkk
offfkızlarr, 3 gün sonra askerliğe devam,, geceleri uyuyamıyorum artık sardı stresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?