askeri doğuda olanlarr:(

cok kötüyüm. .hicbisey yapmk gelmiyor içimden sevdigim o sartlarda oradayken ...dusunmiyim diyorum ama olmuyo yapamıyorum. .tunceli...ah tunceli kabuslarim oldu kime ne anlatsam,ne desem boş...yüreğim yangin yeri..onumuzde koskocaman 10 ay..beklemek dert degil ona elbet alisilir peki ya kaybetme korkusu. .buna nasıl alisilir?
nasil gülerim,nasil yer icerim,nasil sucak yatağımda uyurum o ordayken ..Allahim dayanma gucu ver...

Se
Sende ayni bnm gbi olmussun. Benmki de tunceli/ovacikda asker. O ordayken canin bisey yapmak istemiyor.bi yere gitsen ihanet ediyormuş gibi hissediyorsun.ben seni cok ii anliyorum. Bizm safak 194 ben hala alisamadim. Ama oyle boyle bitcek bu gunlerde.allaha emanet et ve bol bol duaet basya biaey gelmiyor elden.

Allah kavuştursun canim..cok zor gerçekten hele soz konusu tunceli olunca..neyse ki siz baya bi ilerelemissin..askern mayısta gitmis galiba dimi

Sağolasın hepimizi kavuştursun :) evet canım mayısda acemi birliğineteslim oldu, temmuz ayında da tunceli usta birliğine teslim oldu. seninki tunceli de nerede ?

Sağolasın hepimizi kavuştursun :) evet canım mayısda acemi birliğineteslim oldu, temmuz ayında da tunceli usta birliğine teslim oldu. seninki tunceli de nerede ?
tunceli pülümür canim bnmkide dağyolu karakolunda

tunceli pülümür canim bnmkide dağyolu karakolunda

BİZMDE İLK MERCAN KARAKOLUNA ÇIKTI ORDA 1 HAFTA KALDIKTAN SONRA TABURA ÇAĞIRDILAR. BEN TABURA ÇIKTIĞINI DUYUNCA ÇOK SEVİNMİŞTİM AMA KENDİSİ KARAKOLUN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. GERÇİ HER YER AYNI, ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.

ewet canim tuncelinin heryeri tehlike. .bi de su var olacagi varsa heryerde olur. .Allah hepsinin yardimcisi olsun..bnmki daha ktm de gidemedi karakola

canım öyle sonradan yeri nasil degisti olabiliyomuymus öyle bişey .s

Biz de anlamadik, dagitim kagidinda tabur yaziyordu.ktm ye gidince ismi karakolda cikmis.oraya teslim ettiler.sonra tabura geri cagirdilar.allahin hikmeti artik :) gerci o karakolda daha iyi m diyordu.

Biz de anlamadik, dagitim kagidinda tabur yaziyordu.ktm ye gidince ismi karakolda cikmis.oraya teslim ettiler.sonra tabura geri cagirdilar.allahin hikmeti artik :) gerci o karakolda daha iyi m diyordu.
hmm..hayırlısı.karakol rahat oluyomus inşallah bizimkide rahat olur..

şimdi kardeşimden de bir haber geldi oda askere gidiyor. acemi birliği kastamonu / usta birliği diyarbakır silvan 4.taktik jandarma komutanlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…