amin canim saol.Allah kavuştursun ..
Benimki tuncelide değil ama şırnakda canım. Aksamları olsun telefonla mesajlasabiliyoruz gün içide ankesörden arıyor.12 saat nöbet tutuyor benimki akşam 6dan sabah 6ya kadar tutuyor.Allah yardımcımız olsun bir an önce kavusuruz ins.amin canim saol.
saol canim...uzun dönem miAllah kavuştursun.benimki de Van Çatak'ta görevini yapıyor
tel cekmiyomus diye duydum var mi canim öyle bisey ?Benimki tuncelide değil ama şırnakda canım. Aksamları olsun telefonla mesajlasabiliyoruz gün içide ankesörden arıyor.12 saat nöbet tutuyor benimki akşam 6dan sabah 6ya kadar tutuyor.Allah yardımcımız olsun bir an önce kavusuruz ins.
telefon her yerde çekmiyormus hani nöbet kulesine cıkınca daha ıyı cekıyormus mesela.Evet carsı iznimiz ne yazık ki yok .Uzun dönem bizimde canım ama 94/1 benimki.tel cekmiyomus diye duydum var mi canim öyle bisey ?
carsi izinleride olmuyomus sanirim.
ohhh ne güzel ya yarilamissiniz...cok sıkıntı ya tel cekmez ee tehlikede var.. askerin komando fln mi cnm?telefon her yerde çekmiyormus hani nöbet kulesine cıkınca daha ıyı cekıyormus mesela.Evet carsı iznimiz ne yazık ki yok .Uzun dönem bizimde canım ama 94/1 benimki.
evet cok sükür son 4 ayımız kaldı ama birde ışıda karsı düzenlenen tezkere cıktı simdi ...evet komando canım .ohhh ne güzel ya yarilamissiniz...cok sıkıntı ya tel cekmez ee tehlikede var.. askerin komando fln mi cnm?
Allah yardimcilari olsun.. sag salim kavusursun ins sevdiğine cnm ..az daha sabir sonra mutlu gunler:)evet cok sükür son 4 ayımız kaldı ama birde ışıda karsı düzenlenen tezkere cıktı simdi ...evet komando canım .
Amin canım .tek teselli o zaten olumlu düşünmeye bakıyorum askerden gelince zaten sözlencez ins devamıda gelirAllah yardimcilari olsun.. sag salim kavusursun ins sevdiğine cnm ..az daha sabir sonra mutlu gunler:)
ins canım Allah mutlulugunuzu bozmasin:)Amin canım .tek teselli o zaten olumlu düşünmeye bakıyorum askerden gelince zaten sözlencez ins devamıda gelir
oyy cnm sennkide sıkıntılı yerde Allahım korusun hepsinibenimki de şanlıurfaya gidecek canım, şimdi izindeyiz
kaderdasiz bnmkide tuncelideBenimki de d.bakır da of offfff
oyy cnm sennkide sıkıntılı yerde Allahım korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?