askerim le konuştum buralar savas alani gibi dioamin canım Rabbim hepsini korusun
askerim le konuştum buralar savas alani gibi diotek umudum merkezinde kalması
aynn canim doğru söylüyorsun Allah düşmanlarımiza fırsat vermesin heryer tehlikeli. .istanbul bile bu kadar karışıkken oraları düşünemiyorum, biz de büyük ihtimal sınırda olucaz
d.bakir dun baya karismisti canimBenimki de d.bakır da of offfff
jandarma bnmkisi..cnm şoförse sinira gitmez heraldehayır canım şoför benim askerim, senin ?
jan
jandarma bnmkisi..cnm şoförse sinira gitmez heralde
d.bakir dun baya karismisti canim..Allah yardımcıları olsun hepsinin
hmm ewet bak o olabilir olsun cnm sabredicez dua edicez.zırhlı birlik canım urfadaki genelde tanklar var o yüzden bir ihtimal gidebilir, gitmese bile karakollara sürekli asker taşır diyorlar
bnmkide dun teslim oldu.hic aramadi haberleri de gorunce icim ciz etti neyseki sabh msj atti iyimis ama tuncelide nereye gidecegi belli degilmis dahaCanım çok sağol, dün telefonu kapalıydı zaten şarj sorunu yaşıyoruz çok kötü bir durum kalbim zor dayanıyor Allah korusun bütün askerlerimizi...
hmm ewet bak o olabilir olsun cnm sabredicez dua edicez.
bnmkide dun teslim oldu.hic aramadi haberleri de gorunce icim ciz etti neyseki sabh msj atti iyimis ama tuncelide nereye gidecegi belli degilmis daha
bnmkide dun teslim oldu.hic aramadi haberleri de gorunce icim ciz etti neyseki sabh msj atti iyimis ama tuncelide nereye gidecegi belli degilmis daha
nokai c2 götürdü canimcanım nasıl telefon götürdü, biz takoz birşey almayı düşünüyoruz
ewet cnmof canım bizim şafaklar aynı sanırım uzun dönem mi senin ki?
ewet cnmsafak 306 sizin ki?
ne guzl beraber sayicaz:) sennki komando mu cnm307 canım
cnm boyle takozlarn sarji ii gidiyo dokunmatik fln goturmesin.bide yedek batarya alsincanım nasıl telefon götürdü, biz takoz birşey almayı düşünüyoruz
ne guzl beraber sayicaz:) sennki komando mu cnm
cnm boyle takozlarn sarji ii gidiyo dokunmatik fln goturmesin.bide yedek batarya alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?