Askeri lojmanda yaşayan kızlar size bir sorum olacak?

Konuyla ilgili bilgim yok ama başkasını gizli sokanlar yeğeninizi görün diye sizi sokamıyor ona hayret ettim

Burada da yasak var.Hatta kızlar montları yığmışlar üstlerine öyle girmişler gizlice.
Geçen anlatıyorlardı nasıl girdiklerini.

Lojmanda oturan biri olarak cevap vereyim. 1 derece dışında misafir giriş çıkışı yasak. Yakınların için form doldurup onaydan geçmesi gerekiyor aksi halde annen baban da olsa izin alınmadıysa içeri girişi olmuyor. Bu kural geçen marttan beri devam ediyor büyük ihtimalle pandemi bitene kadar da devam edecek

Konuyla ilgili bilgim yok ama başkasını gizli sokanlar yeğeninizi görün diye sizi sokamıyor ona hayret ettim
Gerçekten çok haklı bulduğum bir yorum yani teklif etseler bu şekilde girmemizi biz zaten kabul etmezdik, sonuçta yasak yasaktır ve malum covid.. Ama yine de düşündürücü

Evet evet burda hanımlarda yorumlarda söyledi düşüncemin yersiz olduğunu anladım bende, geçen hafta kalkmış yasak onlarda öyle söylediler

Biz de lojmanda (askeri değil) oturuyoruz. Yakın akraba dışında bizim de lojmana yabancı araba girişi yasak. Kendi arabalarımızın içini kontrol etmiyorlar. Pandemi başından beri kimseyi evimde ağırlamadım ama lojmanın içinde bahçede oturma alanı var oraya da sokmuyorlar. Bir kaç arkadaşımızla orada oturalım dediğimizde ben arabayla lojmanın dışına çıkıp onları alıp kendi arabamla sokmuştum.

Ev sahibi nizamiyeye geliyor, siz de kimlik bırakıp giriyorsunuz.
Kardeşim askeri personel ve birkaç defa gittim. En son geçen hafta gittim hatta.
Yasak falan değil yani. Yasaksa da bize yasak değil demekki

Canım ben her hafta askeri lojmana misafir girişi yapıyorum eylülden beri. Yasak falan değil anlayacağın. Bildiğin elimi kolumu sallayarak nizamiyeye gidiyorum kimliğimi veriyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…