• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askeri okulda okuyan erkek arkadaş

51234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Selamlar herkese burada daha once benim durumumda olmuş olan var mı acaba benim bi erkek arkadasım var yaklasık 4 aydır sevgiliyiz ondan once de bayadır mesajla konusmuslugumuz olmustu 1 yıl kadar sevgilim askeri okulda okuyor şu an cok sık gorusemesek de ben biseyleri goze alıyorum seviyorum onu sosyal medyayı asırı aktif kullanmıyor fakat beni sevgili oldugumuzdan beri hiç paylasmadı ya da benimle alakalı hic bisey koymadı bi cicek bile almadı bugune kadar sizce normal mi ben mi buyutuyorum askeriyenin şartlarıyle dusunursek normal mi acaba lkafam cok karısık aslında beni cok sevdigini biliyorum ama bu konu kafamı karıstırdı yardımcı olun lütfen

Canım çiçeğin askeri şartıyla ne ilgisi var yani seviyorsa belli eder her türlü anlatsın sorguluyorsan sevmiyordur

Ben eşimle 2 sene sevgili oldum nişanlanana kadar atmadım ben. Eşim zaten sosyal medya kullanmiyor doğru düzgün o da atmadi. Bu bir kıstas değil bana göre

Back
X