- 1 Mayıs 2025
- 18
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi beril00678
Arkadaslar kafama takılan bir sorun var sizle paylasmak istedım eşinle üç gün önce tartıstık basit konudan dolayı sinirlendi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani şöyle iki durum olabilir. Birincisi komutan bişey yaptı eşiniz sinirle orada ondan dolayı mı sormuş yoksa keyifsiz görünce mi sormuş. Eğer ilkiyse evet bu biraz sıkıntılı. İkinci durum ise sonuçta silah vs işleri önemli herhangi bir durum olabilir o yüzden alınmıştır ve toparlanması ve durumunun nasıl olduğunu bilmek adına psikoloğa sevk etmiştir bundan bişey olmaz pek eğer sorun görmez psikologArkadaslar kafama takılan bir sorun var sizle paylasmak istedım eşinle üç gün önce tartıstık basit konudan dolayı sinirlendi sonra işe gitti eşim asker komutan sorununu sormus eşim aile sorunj demıs silahını almıs askeri psıkologa yönlendırmis cok korkuyorum meslegıne birşey olurmu eşim açıga alırlar felan dıyor aglıyorum günlerdir bılgınız varsa yazarmısınız?
İyi de şunu anlamadım. Eşiniz sorulan soruya ne cevap verdi ki bu kadar radikal adımlar atmış karşısındaki kişi? Ya da eşiniz farklı bir tavir mi sergiledi karşısındakine? Yani eşiyle tartışan adam bunu anlatınca niye silahını alsın bir anda? Benim babam da emniyet mensubu, emekli. Onun döneminde de direkt kuruldan raporu olan arkadaşı bile sadece silahı alınarak memurluk yapıyordu ki o adam bildiğin raporluydu.Arkadaslar kafama takılan bir sorun var sizle paylasmak istedım eşinle üç gün önce tartıstık basit konudan dolayı sinirlendi sonra işe gitti eşim asker komutan sorununu sormus eşim aile sorunj demıs silahını almıs askeri psıkologa yönlendırmis cok korkuyorum meslegıne birşey olurmu eşim açıga alırlar felan dıyor aglıyorum günlerdir bılgınız varsa yazarmısınız?
ıkı senedır sorunlarımız vardı işine yansıdı en sonunda farketmısler uzun suredır gergınlıgınıÖyle evde karımla kavga ettimlik bir konu değil bu.daha büyük bir sorun var ortada belli ki
eşinle sorunlarımız var demısİyi de şunu anlamadım. Eşiniz sorulan soruya ne cevap verdi ki bu kadar radikal adımlar atmış karşısındaki kişi? Ya da eşiniz farklı bir tavir mi sergiledi karşısındakine? Yani eşiyle tartışan adam bunu anlatınca niye silahını alsın bir anda? Benim babam da emniyet mensubu, emekli. Onun döneminde de direkt kuruldan raporu olan arkadaşı bile sadece silahı alınarak memurluk yapıyordu ki o adam bildiğin raporluydu.
Yukaridaki yoruma 2 yıldır işine yansıttığı hareketler vardı demişsiniz. Çok dikkat çektiyse 2 yıldır bu durum çok normal.eşinle sorunlarımız var demıs
Yani şöyle iki durum olabilir. Birincisi komutan bişey yaptı eşiniz sinirle orada ondan dolayı mı sormuş yoksa keyifsiz görünce mi sormuş. Eğer ilkiyse evet bu biraz sıkıntılı. İkinci durum ise sonuçta silah vs işleri önemli herhangi bir durum olabilir o yüzden alınmıştır ve toparlanması ve durumunun nasıl olduğunu bilmek adına psikoloğa sevk etmiştir bundan bişey olmaz pek eğer sorun görmez psikologkomutan fark etmıs sende bugun ne var dıye esımde anlatmıs
komutan sormus ne oldu felan dıye gergınsın demıs eşimde anlatmıs direkYani şöyle iki durum olabilir. Birincisi komutan bişey yaptı eşiniz sinirle orada ondan dolayı mı sormuş yoksa keyifsiz görünce mi sormuş. Eğer ilkiyse evet bu biraz sıkıntılı. İkinci durum ise sonuçta silah vs işleri önemli herhangi bir durum olabilir o yüzden alınmıştır ve toparlanması ve durumunun nasıl olduğunu bilmek adına psikoloğa sevk etmiştir bundan bişey olmaz pek eğer sorun görmez psikolog
ama ılk defa yönlendırdıker sımdı esım yuzume bakmıyor sogdum senden iğrenc bırısın dıyor vanaYukaridaki yoruma 2 yıldır işine yansıttığı hareketler vardı demişsiniz. Çok dikkat çektiyse 2 yıldır bu durum çok normal.
İşte iki yılın birikimi demek ki. Büyük ihtimalle eşiniz öfkesini dışa vuran hareketler sergiledi. Hayırlısı olsunama ılk defa yönlendırdıker sımdı esım yuzume bakmıyor sogdum senden iğrenc bırısın dıyor vana
evet nereye kadar böyle bılmıyorum benı istemedıgını bılıyorum yaklasmıyor bile yanıma eskı tanıdıgım ınsan degılsın felan dıyorİşte iki yılın birikimi demek ki. Büyük ihtimalle eşiniz öfkesini dışa vuran hareketler sergiledi. Hayırlısı olsun
Anladım. Diğer arkadaşlara yazdığınızı okudum çok uzun süre deri 2 senedir olan bişeymiş bu muhtemelen artık onlarda idare etmek istemeyip en azından çözülebilecek bişeyse çözülsün istemişlerdir. Çünkü eşinizin işi silah şu bu tehlikeli Allah korusun kendine bişey yapar onlara size vs tarzı düşünürler ki buna bir noktadan sonra mecburlar. Psikolog kısmından geçerse bir sorun olmaz diye düşünüyorum tabi bu durumda sizin desteğinizde önemli kavga şu bu olmamalıkomutan sormus ne oldu felan dıye gergınsın demıs eşimde anlatmıs direk
ben. cok pısman oldum söz verdım kendıme onlara konustum sana ınanmıyorum artık 11 yıllık meslekhayatımda ılk defa bunu yasıyorum rezıl ettın benı ne bıcım kadınsın sen eskı sevdıgım ınsan degılsın ıgrenıyorum dedı daha cok gücüme gıttıAnladım. Diğer arkadaşlara yazdığınızı okudum çok uzun süre deri 2 senedir olan bişeymiş bu muhtemelen artık onlarda idare etmek istemeyip en azından çözülebilecek bişeyse çözülsün istemişlerdir. Çünkü eşinizin işi silah şu bu tehlikeli Allah korusun kendine bişey yapar onlara size vs tarzı düşünürler ki buna bir noktadan sonra mecburlar. Psikolog kısmından geçerse bir sorun olmaz diye düşünüyorum tabi bu durumda sizin desteğinizde önemli kavga şu bu olmamalı
Devamlı sorun olacak 2 yıldır ne yaşadınız? Neyin kavgası bu?ben. cok pısman oldum söz verdım kendıme onlara konustum sana ınanmıyorum artık 11 yıllık meslekhayatımda ılk defa bunu yasıyorum rezıl ettın benı ne bıcım kadınsın sen eskı sevdıgım ınsan degılsın ıgrenıyorum dedı daha cok gücüme gıttı
bence esiniz sizi kandırıyor. kim neden esiyle kavga etti diye açığa alınır kid
Eşiniz artık kavga etmekten vazgeçin diye size palavra sıkıyor olabilir mi?alınmadı sonu bu olcak dıyor
Devamlı sorun olacak 2 yıldır ne yaşadınız? Neyin kavgası bu?
bır konu hakkında anlaşamamız benım bıseyden hoşnut olmamam sureklı bagırmammıs sınır hastası olmammıs ama oysakı kendımı anlatmak için böyle yapıyordum elımde degıldı bana gıt tedavı ol yoksa bitcek evlılıgımız dedıDevamlı sorun olacak 2 yıldır ne yaşadınız? Neyin kavgası bu?
evet anladım zaten bugunde tedavı ol böyle gıtmez dedıEşiniz artık kavga etmekten vazgeçin diye size palavra sıkıyor olabilir mi?