Askeriye

alınmadı sonu bu olcak dıyor
benim esim de benzer bir meslekte hatta daha katı kuralları olan bir meslekte. amiriyle kavga ettiğinde bile bu sekilde muamele görmedi. bence baska bir sey söyledi komutanına veya sizi kötü hissettirmek için uyduruyor.

askeriyede esiyle tartışmayan kaç kişi vardır 😂😂

benim esim de benzer bir meslekte hatta daha katı kuralları olan bir meslekte. amiriyle kavga ettiğinde bile bu sekilde muamele görmedi. bence baska bir sey söyledi komutanına veya sizi kötü hissettirmek için uyduruyor.

askeriyede esiyle tartışmayan kaç kişi vardır 😂😂
bılmıyorum ki kendımı sucluyorum aglıyorum kaç gündür yarı psıkologa gıdıcek sevkını ıstemısler

Sorun ne ki
Yani siz neden hoşnut değilsiiniz

Durduk yere dur hoşnut olmayayım diye yaşamıyorsunuzdur herhalde
o kadar uzunki hangı bırını anlatayım vallahi ona göre kendı haklı ama benım acımdan bakmadı hıc bır zaman en sonunda sınır hastası oldum

o kadar uzunki hangı bırını anlatayım vallahi ona göre kendı haklı ama benım acımdan bakmadı hıc bır zaman en sonunda sınır hastası oldum
Bakmadığı için çözüm bulmadı
Bulmadığı gibi sizi hasta ilan etti

Ne güzel manipüle etmiş
Demek ki bir sorun görmüşler ki sevk etmişler
Çok da güzel olmuş

Sorun görmüşler ki tedavi istemişler. Bırak ağlamayı
ben meslegıne bısey olur dıye korkuyorum aslında aglamam bunlaru yaşadıgım ıcın kötü dönemdeyım yanlızım aıleme bısey anlatamıyorum arkadaslarıma kendı kendıme ıyılesmeye calısıyorum

alnini öpeyim öyle komutanin. kocan daha sinirlenip seni vurmadan almis elinden silahihi. testi kırıldıktan sonra agit yakmaya gerek yok. gerekirse mesleginden atilsin eger ofke sorunu varsa - psikolojisi bozuksa. benim 3. dereceden akrabami da emniyet mensubu esi katletti. tahmin edemeyeceğin kadar cok yaygin. eline silah alan adamin öfkesini kontrol edememe lüksü yok.

Bakmadığı için çözüm bulmadı
Bulmadığı gibi sizi hasta ilan etti

Ne güzel manipüle etmiş
Demek ki bir sorun görmüşler ki sevk etmişler
Çok da güzel olmuş
ben meslegıne bısey olur dıye korkuyorum keşke evlenmeseydım dıyorum ya 26 yasında ınsanın saçı beyazlarmı sankı 60 yasında gıbı hıssedıyorum

alnini öpeyim öyle komutanin. kocan daha sinirlenip seni vurmadan almis elinden silahihi. testi kırıldıktan sonra agit yakmaya gerek yok. gerekirse mesleginden atilsin eger ofke sorunu varsa - psikolojisi bozuksa. benim 3. dereceden akrabami da emniyet mensubu esi katletti. tahmin edemeyeceğin kadar cok yaygin. eline silah alan adamin öfkesini kontrol edememe lüksü yok.
doğru dıyorsun am meslegıne bısey olmasın bız gecınemeyız cok zor iş bulmak bu devırde ve ödemelerımız var bır dunya

doğru dıyorsun am meslegıne bısey olmasın bız gecınemeyız cok zor iş bulmak bu devırde ve ödemelerımız var bır dunya
zaten yüzüne yüzüne senden nefret ediyorum, tiksiniyorum, sogudum diyen - seninle olmaktan kaçan adam. cok degil birkac sene daha ittire ittire gidersiniz sonra zaten eski kocan olur. canini almasindan iyidir.

ben. cok pısman oldum söz verdım kendıme onlara konustum sana ınanmıyorum artık 11 yıllık meslekhayatımda ılk defa bunu yasıyorum rezıl ettın benı ne bıcım kadınsın sen eskı sevdıgım ınsan degılsın ıgrenıyorum dedı daha cok gücüme gıttı
Anlıyorum sizi bazen her şey çok zorlaşıyor ama iş bu raddeye vardiysa sizi suçlaması doğal çünkü erkeklerin genel kaçış yolu budur zaten eşlerini suçlamak o da biraz daha yansıtmadan çalışabilirdi ama biz kadınlar gibi olamıyorlar malesef. Açığa alınacağını düşünmüyorum şu an kızgın ve size kızacak bu süreç geçene kadar sakin kalmaya bakın sonra karşılıklı konuşup bir orta yol bulun mutlaka. Ha bide şu ihtimal var belki eşiniz sizi kandırıyor olabilir kavga olmasın bir daha tarzında ama ne açıdan bakarsak bakalım sakinleşmek ikinizide iyi gelir

ben meslegıne bısey olur dıye korkuyorum keşke evlenmeseydım dıyorum ya 26 yasında ınsanın saçı beyazlarmı sankı 60 yasında gıbı hıssedıyorum
Öfkesini kontrol edemiyorsa bırakın olsun

Sizin yüzünüzden değil ki
Siz olmasanız belki bir askere kötü davranacaktı yine elinden alınacaktı

Hepimiz gül bahçesinde mi yaşıyoruz
Öğrensin sinirine hakim olmayı öfkesini kontrol etmeyi

Heleki silah taşıyan biriyse

Öfkesini kontrol edemiyorsa bırakın olsun

Sizin yüzünüzden değil ki
Siz olmasanız belki bir askere kötü davranacaktı yine elinden alınacaktı

Hepimiz gül bahçesinde mi yaşıyoruz
Öğrensin sinirine hakim olmayı öfkesini kontrol etmeyi

Heleki silah taşıyan biriyse
Cok fazla ödemelerımız var iş bulmak cok zor ben 6 senedır tanıyorum eşimi son ıkı haftada sınırlendıgını gördüm bu kadar

Anlıyorum sizi bazen her şey çok zorlaşıyor ama iş bu raddeye vardiysa sizi suçlaması doğal çünkü erkeklerin genel kaçış yolu budur zaten eşlerini suçlamak o da biraz daha yansıtmadan çalışabilirdi ama biz kadınlar gibi olamıyorlar malesef. Açığa alınacağını düşünmüyorum şu an kızgın ve size kızacak bu süreç geçene kadar sakin kalmaya bakın sonra karşılıklı konuşup bir orta yol bulun mutlaka. Ha bide şu ihtimal var belki eşiniz sizi kandırıyor olabilir kavga olmasın bir daha tarzında ama ne açıdan bakarsak bakalım sakinleşmek ikinizide iyi gelir
evet haklısınız sakin kalmak önemlı ınsallah öyle bısey olmaz sılahını verırler geri psıkologtanda gecer

Cok fazla ödemelerımız var iş bulmak cok zor ben 6 senedır tanıyorum eşimi son ıkı haftada sınırlendıgını gördüm bu kadar
Bakın anlıyorum üzüntünüzü
Ama başına gelenler sizden sebep değil

Kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok
Eşler birbirine isteklerini söyler hoşnut olmayan durumları değiştirmeye çalışır

Sizin hoşnut olmadığınız durumları hem düzeltmeyip hem sizi sinir hastası edip hem de bütün suç sizinmiş gibi davranamaz

Ya şartları iyileştirecekti ya da o şartları kabul etmeyen kadınla evliliğe devam etmeyecekti
Ediyorsa da bunu işine yansıtmayacaktı

Borçları olduğunu o bilmiyor mu
Pekala biliyor o zaman ona göre davranacaktı

Sizin hatanız size kötü sözler söyleyen isteklerinizi önemsemeyen adamı değiştirmeye çalışmak
Keşke baktınız olmuyor by by deseydiniz

Back
X