- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
ben telefona biri çıksa küfretse de gıkımı çıkarmam. ben beni bekleyen askerin sesini duysam yeter sen merak etme. ne diyeceğimin derdine düşmeyin.Karakolu aradiginizda herhangi biri cikacak ne diyeceksiniz merak ettim
Sonucta mesgul ettiginiz icin kizacaklar
bi kere daha aramıştı herkes. asker teşekkür ediyomuş arayanlara.Agliyorum su an kotu oldum.
Nasil guzel bi yuregin var senin oyle.
Bilmemki.
Haklida olabilirler hatlar mesgul oluyor diye.
Ama burya yazmak istiyorum.
Haberlerde gormustum. Pkk bi astsubayimizi kacirmak istemiste halk pkkya karsi gelmis. Siper olmuslar askerimize ve askerimizi vermemisler.
Diyarbakirda olmustu. O halk varya. Allahim sizi hep guldursun. Sagolun..
bi kere daha aramıştı herkes. asker teşekkür ediyomuş arayanlara.
allahım nasıl kötüdür anaları. ben hiç iyi değilim dayanamıyorum. hepsi benle yaşıt ama dünden beri yavrum diye ağlıyorum. aptal gibiyim aynı bazılarının yüzsüzlüğü deli ediyo beni. ikiyüzlülüğüü benle beraber üzülüyomuş gibi yapması.
ondankorktum işteYa acil bir aramayi engellerseniz? Daha onemli durumlar varken boyle seyler icin telefonlar mesgul edilmemeli bence.
ondankorktum işteya benim gibi hissedip arayanlar varsa şuan:/ ya deprem dönemlerideki gibi hatlar kilitlenirse falan..
haber alanınız var mı bari. allah aşkına bşey söyleyin.
kurban olurum hep evlerini hayal ediyorum. haber vermeye gelindiğinde ne hissetmiştir anneleri. inanabiliyor mudur..
o para denkleştirilip alınan asker eşyaları eve getirildiğinde anası napmıştır.. yüzüne bastıra bastıra ağlıyo mudur şimdi. nası giricek odasına. eşyaları nolucak. oof allahım of
Sizi anlıyorum ama askerin suçu ne ..Ya bir ulke dusunki kendi silah fabrikasinda isid icin silah depoluyor, tirlarla yolluyor..sonrasinda guya esat yapti deniliyor yada kendileri patlatti diyor silah deposunu kac sehit veriyoruz. Aktutun karakolu basiliyor, goruntuler internette var. 2011 daglica baskini ve niceleri. Halada baris sureci turkusu. Bu ulkede hukumet dillendirene kadar kurt sorunu yoktu. Pkk sorunu vardi ve baris surecinde iyice koklenmelerine sebep oldular. Ulkenin milli istihbarati ne yapar? Giren cikan belli degil, sinirlar kevgire donmus..nerede Turk uretimi İHA lar? Aranacak bir yer varsa oda saraydir. Arayip hakkimiz helal olmasin demek lazim. Karakollarin askeriyenin hatlarini bosuna mesgul etmeyelim.
İki gun sonra ama herkes bunuda unutur...yazik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?