Askeriyeyi/karakolları arasak?

Bence siz bu gerginlikle beni yanlis yorumladiniz.su an sizin verdiginiz cevap en sert olani asil.herkesin hissi duygulari farkli olabilir.bende herkez gibi duva edip uzuluyorum.sadece merak ettim ne diyeceginizi.cunku gercekten ihtiyaci olan biri o anda siz mesgul ettiginiz icin ulasamayabilir.onlara duvalarimizla destek olsak bence daha hayirli.sert tavrinizi hakedecek birsey demedim.zaten merak etmeyin birdahada bu uslubunuza tennezzul edip cevap yazmayacagim.

Takip edip duruyorum haberleri buralari. Kac sehidimiz var arkdaslar? Neden tam bilgi verilmiyor ya. Bileniniz varmi? Yaralimiz kac tane??
en son 16 şehit 6 yaralıydı. gerçek mi sanıyorsun...... bi tanıdığım orada öğretmendi. normalken bile barut kokuyo her yer diyodu. şimdi sence 16ya 6 mıdır.. on kiloluk postalla dağ bayır gezen yavrularım. allahım güç kuvvet versin yardımcıları olsun. allah analarına sabır versin. yahu adamlarla aynı yaştayım ama evladım gibi geliyolar. asker görmeye dayanamıyorum. peygamber ocağındaki adamı düşünmeyip rahat uyuyanlar var. bi benim mi genzim yanıyo. vallahi bittim ben. ben ruh gibiyim. nefret olsun böyle iş mi olur.

biri vardı geçenlerde asker eğlencesine ses çıkarmayın idare edin dönüşü belli mi dedim diye püskürmüştü bana. ben kabulleniyomuşum ne demeye çalışıyomuşum o ne demekmiş. hedef gösteriyodu beni lafı çarpıtıp.
gelsin açıklasın şimdi.

hala slogan atıyolar şehitler ölmez diye. daha da zonkluyor başım. sürekli aklıma geliyolar. analarına sorun bakalım ölürler mi ölmezler mi.. toprak aldığını veriyo mu geri..

Duva??????? Herşeye inanırdım şu kk da ama dua yazmayı bilmeyene ilkkez rastlıyorum,çok ilginç

özür dilerim.. ben azarladın sandım. ya da ne bileyim alay ediyosun sandım çok zoruma gitti.
ne biliym derdim işte bişey. diyorum ya telefonu açanın olması bile yeterdi. demek ki canı sağ.

demin çocuğa çekil şurdan derken bile ağlamaya başladım. o da asker olucak ekek çocuk. şehidin anası şurdan kalk şuraya otur demezdi böyle olacağını bilse. gerçekten çok kötüyüm darılmayın nolur..

Bide bana sor. O kdar zor o kdar agirki.
Bende onlardan buyuk degilim. 21 yasindayim. Icim yaniyor. Sehitler ölmez vatan bölunmz cumlesi bana nakarat/ tekerleme gibi geliyor. Bu cumleyi kurmaya bizim hakkimiz yok. Bu cumleyi cok kolay kurabilen kimseynin hakki yok. O ates dusen evlerde yankilanirsa bu cumle, iste o zmn anlamli. Yurek titreye titreye, her harfi senin cokmene hazirlik gibi hissettiginde, iste o histir o anlam veren olay. Ama keske yasamasak. Keske hic yasamis olmasak. Dag gibi abimlerim kardeslerim..

Ablalarim arkdaslarim FETIH SURESINI OKURMUSNZ ASKERLERIMZE? UYGUN OLMAYANLAR SELAVAT GETIRSIN NOLUR.
BOS DURMYALIM.

sen ne diyon güzel kardeşim.. herkesin mi kafalar gidik anlamıyorum. şimdi burda buna mı takıldın..

doğru diyosun aramıym ben askeri, dua yazmayı bilmiyor bu üye.

Evet buna takıldım sanane?

Soruna gelince bence de arama çünkü bir anlamı yok.illaki birşeyler yapmak istiyorsan zor durumdaki şehit çocuklarını okutabilirsin ya da şehit aileleri için birşeyler yapabilirsin.

Duva??????? Herşeye inanırdım şu kk da ama dua yazmayı bilmeyene ilkkez rastlıyorum,çok ilginç
Asil boyle uzucu bir olay icinde sizin boyle bir yanlisliga takmaniz ilginc olan.
Az once bir anlik sinirle yanlis yazmis olabilirim.turkce sozluk okumuyorsunuz.
Size cevap verip daha fazla arkadasin konusunu mesgul edemeyecegim.
Dedigin gibi he oyle dogru diyorsunuz

konu benim bana bu. ve şuan çekicek durumda değilim.

tanıdığım şehit çocuğu yok. olsa maddi anlada gücüm yok ama ders falan çalıştırırdım. mesleğe geçince de masraflarını alırdım. hayalim çocuk okutmak.. şehit çocuğu yoksul çocuğuu vs..

Özellikle şehit aileleri için bu tarz dernekler ya da gruplaşmalar oluyor.gerçi şuan onların ciğeri yanıyor maddi yardım teklif etmek bile küfür gibi gelir ancak biraz üstünden zaman geçtikten sonra

Bir anlık yanlış olmadığını ikimizde çok iyi biliyoruz ,yazının iki ayrı yerinde yazılmış..sadece çok tuhafıma gitti.elmayla armutu karıştırmayın ben bu konuya yorum yazmak için girdim zaten.neyse bencede daha fazla uzatmayalım

Arkadaşlar doğruyu söylüyor arayip meşgul etmeyin zira kendi aileri bile ulaşmakta sıkıntı çekiyor.

Arkadaşlar doğruyu söylüyor arayip meşgul etmeyin zira kendi aileri bile ulaşmakta sıkıntı çekiyor.
ben hiç tanımadıkları biri bile aradı diye sevinirler sandım ama doğru söylüyolar.. bahsettiğim dönemde asker hep teşekkür ediyomuş arayanlara. güç kuvvet bulurlar diye dedim..

ben hiç tanımadıkları biri bile aradı diye sevinirler sandım ama doğru söylüyolar.. bahsettiğim dönemde asker hep teşekkür ediyomuş arayanlara. güç kuvvet bulurlar diye dedim..
Iyi niyetlisin canım ama suan ortalık karışık belki sen aradigin an bir yardim vb icin telefon edilecek ve telefon mesgul olursa ne olacak kendi aileri bile zor ulasiyordur emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…