- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
ben hiç tanımadıkları biri bile aradı diye sevinirler sandım ama doğru söylüyolar.. bahsettiğim dönemde asker hep teşekkür ediyomuş arayanlara. güç kuvvet bulurlar diye dedim..
Ne alaka? Askeri kim suclamis?rica ederim okudugunuzu iyi anlayin. Sucladigim grup gayet acik ve net!Sizi anlıyorum ama askerin suçu ne ..
Ölmek mi..
Doğru söylüyosunyz kızlar. Aramadım. Anaları ulaşsın da merakta kalmasın..Dua etmek en mantıklısı şuan için aileleri ulaşamazsa deli olurlar
Bilmiyorum ulaşır mı ama duygularınızı anlatan mektup gönderebilirsiniz eminim gönderenler vardır..
Karnımı açıp içime sokasım geldi sizi, orada tutsam da şu kalbiniz hiç kirlenmese istedim.Doğru söylüyosunyz kızlar. Aramadım. Anaları ulaşsın da merakta kalmasın..
Benim de ilk aklıma mektup gelmişti. Bence telefondan daha yararlı olabilir, telefonu meşgul etmemekte fayda var.Bilmiyorum ulaşır mı ama duygularınızı anlatan mektup gönderebilirsiniz eminim gönderenler vardır..
düşüncenize gercekten hayran kaldım..Siz cidden hani gönlü güzel insanlar vardır ya onlardan birisiniz sanırım..
Bu çok güzel bir fikir
Karnımı açıp içime sokasım geldi sizi, orada tutsam da şu kalbiniz hiç kirlenmese istedim.
Şu an hem aileleri ulaşmak ister, hem de konulacak halde olmayabilirler. Mektup yazabilirsiniz. Destek mektubu.
Benim de ilk aklıma mektup gelmişti. Bence telefondan daha yararlı olabilir, telefonu meşgul etmemekte fayda var.
Sakın aramayın.. Onlar orada canlarıyla uğraşıyorlar ve belki yine bi saldırı olacak yada bir emir gelecek telefonu kullanmaları gerekecek.Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.
Arasam nolur? Seslerini duymak istiyorum.
Demin konvoy geçti burdan. Bu tarihte asker gider mi bilmiyorum eğer gidiyosa asker gitti. Gitmiyosa eylem yapıyolardı.
Çok ağladım çok kötüyüm. Arasam konuşsam olur mu? Aramak isteyenler olaraj iyi mi ederiz kötü mü?
Benim beynim durdu düşünemiyorum allah aşkına aklı yerinde olan bi akıl versin.
Ben hiç o açıdan düşünmedim. Zaten facebookta bi asker haberleşme kesildi demiş duyumları anlatırken. Hiç ama hiç gelmedi aklıma eskiden arayanların tuzağa düşmüş olma ihtimali. Çünkü ben küçüktüm o dönem. Herkes aradık diyodu ama annem aratmamıştı hat kilitlenir aramayalım diye. İyi ki varsınız akıl akıldan üstün işte.Sakın aramayın.. Onlar orada canlarıyla uğraşıyorlar ve belki yine bi saldırı olacak yada bir emir gelecek telefonu kullanmaları gerekecek.
Lütfen düşmeyin bu tuzağa, daha öncede böyle şeyler çıktı, karakolları arayın çok mutlu oluyorlar, diye. Ama amaç karakolların iletişimini kesmekti. Sakın sakın yapmayın.
Benimde içim yanıyor, çok üzülüyorum, boşu boşuna bi hiç yüzünden ölmelerine, şehit haberlerine, o gencecik yüzlerine bakamıyorum ağlamaktan. Elimden bi şey gelmeyişine kahroluyorum dua ediyorum bi an önce bitsin diye.
Ama asla aramam karakolları, lütfen kimsede aramasın. Amaç bi şeyler yapmaksa ülkemizin feraha ermesi için tüm bunların bir an önce bitmesi için dua edin, şehit ailelerine yardım edin, bi şehit çocuğunun masraflarını üstlenin yada evlat edinin.
Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.
Demin konvoy geçti burdan. Bu tarihte asker gider mi bilmiyorum eğer gidiyosa asker gitti. Gitmiyosa eylem yapıyolardı.
Çok ağladım çok kötüyüm. Arasam konuşsam olur mu? Aramak isteyenler olaraj iyi mi ederiz kötü mü?
50 civari sehit oldugunu ogrendim,yakin bir arkadasimizin kardesi o bolgede askerlik yapiyor,artik hepsi olumu goze almis durumdaydi telefonda konustugumuzdaondankorktum işteya benim gibi hissedip arayanlar varsa şuan:/ ya deprem dönemlerideki gibi hatlar kilitlenirse falan..
haber alanınız var mı bari. allah aşkına bşey söyleyin.
Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?