Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Canmm Allah musmutluu oturmak nasip etsn evinizde pek şiriiiinnn.. hepsi içine sinere olmuş pek güzel Allah bozmasın canm benm yaa.. Gelinliği de baya kolay almışsın kız keşke foto da olaydııı..

Aaa nasıl geçti sınavınn?? Ben de hafatsonları kpss dersaneye gidiyorum, haftaiçi desen iş güç, bi yandan kilo veriyorum falan derken uğraşıyorum valla bakmamaışım başlığımız garip kalmış bu ara
Yalnız okumaya gitmek en mantıklısı heheh ama Mehmet çok para kazansın da bari baksın sana

Kızz altını çizdiğim yere koptum gerek yoktuuu

Askerlik biteli ; -51

Düğün şafağım ; 88 :123:

Hey gidi beee

Esintoş güzel gelişmeler olmuş çok sevindimmm evinde gelinliğinde kınalığında hepsi hayırlı uğurlu olsun canımmm

Sağol devrem, amin inşallah hayırlı oluverecek

Sağol hiloşşş, evimizin bitmesine pek birşeycik kalmadı işte sonra gelsin eşyalar Amin inşallah canımmm, darısı sizin başınıza
Normalde zor beğenen biri olmama rağmen çok iyi beğendim hiloş yakupda şok oldu hayret 2. gelinlikte beğendin falan
Ama gerçekten hayal ettiğinden çok farklı bi gelinlik beğeniyorsun, o yüzden çok fazla gelinlik bakma sende zaman yaklaşınca
Provaya gittiğimde koyarım artık

Şaka gibi geliyo hiloşşşş

garip toğpıgımızın kızları barı bı gırıp çıkarken selam yazıverın

herkeze Selammm

Canm veriyorz elimizden geldiğince..selamm, ortaya laf atıyorsun ondan kimse alınmıyor bence

Ay ne tatlı heyecanlarr.. ne güzel olmuş valla hemen aradan çıkarmışsın işte süpersin
Bakalım canm zamanı belirlersek düşünecez bi şeyler artk
Cidden ne az kaldı kızzz

Ay ne tatlı heyecanlarr.. ne güzel olmuş valla hemen aradan çıkarmışsın işte süpersin
Bakalım canm zamanı belirlersek düşünecez bi şeyler artk
Cidden ne az kaldı kızzz

Çok tatlı apayrı heyecan bunlar hiloş, gelinliğin tarlatanını giymek bile büyük zevk Arabada gelirken, son ses müzik ve ben çığlık çığlığa bağırıyorum. Annemlerde arkada gülme krizinde.. Acayip bi mutluluk ya..
En kısa zamanda, çok uzun sürdürmeyin nişanlılığıda.. Darısı başınıza inşallah kuzum, hayırlısıyla
Hala şoklardayım zaten

Son düzenleme:

hımm tek tek ısım soylıyım yani hiloşum ortaya atarmıyım kız hepımız bırbırımızle muhabbetı var ben herkeze soyluyorum ama düşünememişim hiloşummm:-d :-d :-d Selam hiloşum nasılsın nasıl gıdıyor

Canm benm yerim yaa Allah bozmasın ne güzel heyecanlar tabiki dee Eminim öyledirr..hiç denemediğimiz bir elbişse tarzı çünküü

İnşallah canm biz de uzatmak istemiyoruz ama bir çıkış arıyorz hayırlısı inş

Haftasonu nişanlımlayım bu aradaa

Canm ben genel konuştum yahu yanlış anlama..
Napim valla uğraşıyorum aynı şeylerr
Haftasonu gene kaçamak var ama Zaferimleyimm yehuu, hem de bu sefer onun aşırı ısrarı üzerine

Amiinn inşallahh kuzumm, tek dileğim o zati Ahh evet evet aynen öyle
Çıkışta 'Biz her gün mü gelinlik bakmaya çıksak sen böyle mutlu olacaksan' diyordu şebek
İnşallah o çıkışı bulursunuz kuzum, dilediğiniz ve istediğiniz bi tarih olur.

Ohhh ohh kebappp

Canm ben genel konuştum yahu yanlış anlama..
Napim valla uğraşıyorum aynı şeylerr
Haftasonu gene kaçamak var ama Zaferimleyimm yehuu, hem de bu sefer onun aşırı ısrarı üzerine

ooo süper canım artık n yapsın adama nişanlılık tak ettı sevdiğini yanında istiyor

evıne bayıldım zeynepesin Rabbım huzur dolu bı yuva yapsın inşallah Rabbım ızede bı ev almayı nasıp etsın

Hheheh o da güzelmiş, aranız da süper çok sevindm canm bir dha abozulmasın inş
İnşallah canm bakalım önümüzde bikaç iş var onları bekliyoruz kısmet..hayırlısı olsn ya sık görüşüyoz artk çok takmıyorum napim; yazın da baya gelir giderz zaten

Ikimize de tak ediyor artk ama takmamaya calisiyoz artk Dertacim napalmm :/ yani ayni sehirde olsak tamam bi sene nisanli kalalm hatta daha fazla hatta ama iste boyle zor oluyor..

Sağol canımm, hele bi bitsin de o zaman daha şeker olacak
İnşallah dualarınız kabul olur eşinle deryacım

Çok tartışmıyoruz bu ara hiloş, tartışsakta uzun süre sürmüyo artık düğün kalesi mutlaka konuşulacak birşey oluyor. Ahh inşallahh bozulmaz
Ne kadar sık görüşseniz de şurda 7/8 ayı doldurunda nişanlılığı bak o zaman nasıl sıkılıyonuz
Ben çok sıkıldım artık 1 yıl 3 ay oldu

Son düzenleme:
Izmirden selamlarr :) sonunda izmirde askimla ayni sehirdeyim

Ayy canm benm çok şükürrr

Aman bozulmasın canımcımmm
Canm sizinkin de sıkılman normal artk ama biz daha tazeyiz hem zaten sıkılmayı beklemekten değil zaten evlenmek istiyoruz ama her zman evdeki hesap çarşıya uymuyor, biraz da evlenince bazı şeyelrden mahrum kalmayalım onun yerine az daha sabredelm diyorz nasılsa daha yeni nişanlandık

İyi düşünüyorsunuz tatlım Hakkınızda hayırlısı olsun yav ne diyeyim

ayy ne tatlı bi misafirmiş o öyle nee düğünden 15 gün sonra mı gitcen provaya sürü yavrum sürü öyle bi sürü ki topiğimizin tüm bekarları evlensin bi an evvel iyi geçti sayılır canım ya, bi beklentim yok ama iyi bir puan alırsam yazarım bi yerleri :107:

iyi geçti sayılır hiloşum, soruları da yayınlamadılar ya ne yaptım ne ettim pek bilemiyorum tabii, salı falan açıklancakmış bekleyip görek çok iyi yapmışsın canım dershaneye giderek, soru çözmeye çok vaktin olmasa bile konuları birer kez görmüş olursun ben bu ara baya boşladım yeni ev aldık taşıncaz onunla uğraşıyoruz yaz gelcek ya başladın yine di miii, tabii bir de düğün olursa... nişanda iyiydin aslında yavrum kilo aldın mı ki seeen :44: bence de kazansın canım işi neee, artık geceleri de ek işe çıkar

Canlar Merhaba o sayfa basliliginin tatliligi ne öyle :) kimler burda bakalım bundn sonra ben de katıldım araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…