- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Kızlarr bu sefer musmutlu tüm dertlerden sıyrılmış bi şekilde geldimDün müstakbel eşim'le evimize usta falan gelmişti onlara yardım ettik. Ben çivi tutuyorum, onlar yapıyo. Çay yapıp götürüyorum falan
Sizinlede paylaşmak istedimBu evimizin bitmemişşş haliii
Eki Görüntüle 1030643
Ve bugün de gelinlikçiye gittik, çok zor beğenen biri olmama rağmen 3 denemeden 2. sine karar kıldım. Başka bi yere girdim ilk gelinliği orda denedim, tabi giydim üstüme falan annemlere sesleniyorum geleyim mi diye nişanlım gel diye çığırıyo resmenÇıktım gözleri ışıl ışıl
Neyse diğer gelinlikçiye girdik, 2 model denedim ordada ilk denediğimi yakup çok beğendi. Tabi bende
Dediğim kırmızı elbiseyide hallettik kırmızı olacak, bindallı falan.Yani ne kadar denesem yorulmazdım hatta bi ara yarım saat üstümde dursun istedim durdu Kadın gelinliği denerken belin ne kadar ince kilo al azcık dedi annem demez mi yemiyo ki yiyemiyo daha doğrusu diye
Gelinlik işini hallettikten sonra teyzesine geçtik, neden çekmedin resmini diye fırçaladı beniNiye çekeyim çatlayın dedim
Sadece çiçeğimi aldık, o da buu
Eki Görüntüle 1030645
Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah, darısı başınıza
Begüşşş o dert bendede var 6 kez denedim olmadı, senin mesajını okudum eskisini girdim oldu :44:
canım benim çok güzel görünüyor evin, çok şirin olmuştamamen bitince daha da güzel olacaktır gelinliğini de almışsın çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu beğendiğin modellerden biri mi? valla ben de teyze gibi çok merak ettim biz de mi göremicez düğüne kadar bizim için de gelsin bu güzel günleeerrr esinim hep böyle mutlu ol canım
yavrum ben hiç giremiyorum artık yaa, ders çalışıyorum sürekli
kızlar dün üniversite sınavına girdim, yıllar evveline döndüm. minnak minnak çocuklar ben de aralarında dana gibibenden büyükler de vardı tabii, atanarak ya da evlenerek gidemezsem izmire, okumaya giderim dedim
Amin inşallah nilümm dünde gittim evin içine girdim, ilk misafirimiz küçük köpek yavrusu olduBeğendiğim modellerden çok farklı birşey bebeğim hep derlerdi gelinlik bakmaya gittiğinde hayalinden farklı birşey alıyorsun diye ama inanmazdım gerçekten öyleymiş Kolları ispalyol, üstü küpür, altı tül üstünden küpür gidiyor. Düğünden bi 15 gün sonra provaya gidince çekincem bebeğim görürsün
Ayağımı öyle bi sürüycem ki sıra Mehmet Abiyle sana gelecekHep beraber hep musmutluu olak inşallahhh
Sınav nasıl geçti nilüşşş ??
Askerlik biteli ; -51
Düğün şafağım ; 88 :123:
Esintoş güzel gelişmeler olmuş çok sevindimmm evinde gelinliğinde kınalığında hepsi hayırlı uğurlu olsun canımmm
Canmm Allah musmutluu oturmak nasip etsn evinizde pek şiriiiinnn.. hepsi içine sinere olmuş pek güzel Allah bozmasın canm benm yaa..Gelinliği de baya kolay almışsın kız keşke foto da olaydııı..
Hey gidi beee
garip toğpıgımızın kızları barı bı gırıp çıkarken selam yazıverın
herkeze Selammm
Sağol devrem, amin inşallah hayırlı oluverecek
Sağol hiloşşş, evimizin bitmesine pek birşeycik kalmadı işte sonra gelsin eşyalarAmin inşallah canımmm, darısı sizin başınıza
Normalde zor beğenen biri olmama rağmen çok iyi beğendim hiloş yakupda şok oldu hayret 2. gelinlikte beğendin falan
Ama gerçekten hayal ettiğinden çok farklı bi gelinlik beğeniyorsun, o yüzden çok fazla gelinlik bakma sende zaman yaklaşınca
Provaya gittiğimde koyarım artık
Şaka gibi geliyo hiloşşşş
Ay ne tatlı heyecanlarr.. ne güzel olmuş valla hemen aradan çıkarmışsın işte süpersin
Bakalım canm zamanı belirlersek düşünecez bi şeyler artk
Cidden ne az kaldı kızzz
Canm veriyorz elimizden geldiğince..selamm, ortaya laf atıyorsun ondan kimse alınmıyor bence
Ay ne tatlı heyecanlarr.. ne güzel olmuş valla hemen aradan çıkarmışsın işte süpersin
Bakalım canm zamanı belirlersek düşünecez bi şeyler artk
Cidden ne az kaldı kızzz
Çok tatlı apayrı heyecan bunlar hiloş, gelinliğin tarlatanını giymek bile büyük zevkArabada gelirken, son ses müzik ve ben çığlık çığlığa bağırıyorum. Annemlerde arkada gülme krizinde.. Acayip bi mutluluk ya..
En kısa zamanda, çok uzun sürdürmeyin nişanlılığıda.. Darısı başınıza inşallah kuzum, hayırlısıyla
Hala şoklardayım zaten
hımm tek tek ısım soylıyım yani hiloşum ortaya atarmıyım kız hepımız bırbırımızle muhabbetı var ben herkeze soyluyorum ama düşünememişim hiloşummm:-d :-d :-d Selam hiloşum nasılsın nasıl gıdıyor
Canm benm yerim yaa Allah bozmasın ne güzel heyecanlar tabiki deeEminim öyledirr..hiç denemediğimiz bir elbişse tarzı çünküü
İnşallah canm biz de uzatmak istemiyoruz ama bir çıkış arıyorz hayırlısı inş
Haftasonu nişanlımlayım bu aradaa
Canm ben genel konuştum yahu yanlış anlama..
Napim valla uğraşıyorum aynı şeylerr
Haftasonu gene kaçamak var ama Zaferimleyimm yehuu, hem de bu sefer onun aşırı ısrarı üzerine
Amiinn inşallahh kuzumm, tek dileğim o zatiAhh evet evet aynen öyle
Çıkışta 'Biz her gün mü gelinlik bakmaya çıksak sen böyle mutlu olacaksan' diyordu şebek
İnşallah o çıkışı bulursunuz kuzum, dilediğiniz ve istediğiniz bi tarih olur.
Ohhh ohh kebappp
ooo süper canım artık n yapsın adama nişanlılık tak ettı sevdiğini yanında istiyor
evıne bayıldım zeynepesin Rabbım huzur dolu bı yuva yapsın inşallah Rabbım ızede bı ev almayı nasıp etsın
Ikimize de tak ediyor artk ama takmamaya calisiyoz artk Dertacim napalmm :/ yani ayni sehirde olsak tamam bi sene nisanli kalalm hatta daha fazla hatta ama iste boyle zor oluyor..
Izmirden selamlarr :) sonunda izmirde askimla ayni sehirdeyim
selamm canımm oo süper mutluluklar
ooo süper canım artık n yapsın adama nişanlılık tak ettı sevdiğini yanında istiyor
evıne bayıldım zeynepesin Rabbım huzur dolu bı yuva yapsın inşallah Rabbım ızede bı ev almayı nasıp etsın
Hheheh o da güzelmiş, aranız da süper çok sevindm canm bir dha abozulmasın inş
İnşallah canm bakalım önümüzde bikaç iş var onları bekliyoruz kısmet..hayırlısı olsn ya sık görüşüyoz artk çok takmıyorum napim; yazın da baya gelir giderz zaten
Izmirden selamlarr :) sonunda izmirde askimla ayni sehirdeyim
Sağol canımm, hele bi bitsin de o zaman daha şeker olacak
İnşallah dualarınız kabul olur eşinle deryacım
Çok tartışmıyoruz bu ara hiloş, tartışsakta uzun süre sürmüyo artık düğün kalesi mutlaka konuşulacak birşey oluyor. Ahh inşallahh bozulmaz
Ne kadar sık görüşseniz de şurda 7/8 ayı doldurunda nişanlılığı bak o zaman nasıl sıkılıyonuz
Ben çok sıkıldım artık 1 yıl 3 ay oldu
Ayy canm benm çok şükürrr
Aman bozulmasın canımcımmm
Canm sizinkin de sıkılman normal artk ama biz daha tazeyizhem zaten sıkılmayı beklemekten değil zaten evlenmek istiyoruz ama her zman evdeki hesap çarşıya uymuyor, biraz da evlenince bazı şeyelrden mahrum kalmayalım onun yerine az daha sabredelm diyorz nasılsa daha yeni nişanlandık
Amin inşallah nilümm dünde gittim evin içine girdim, ilk misafirimiz küçük köpek yavrusu olduBeğendiğim modellerden çok farklı birşey bebeğim hep derlerdi gelinlik bakmaya gittiğinde hayalinden farklı birşey alıyorsun diye ama inanmazdım gerçekten öyleymiş Kolları ispalyol, üstü küpür, altı tül üstünden küpür gidiyor. Düğünden bi 15 gün sonra provaya gidince çekincem bebeğim görürsün
Ayağımı öyle bi sürüycem ki sıra Mehmet Abiyle sana gelecekHep beraber hep musmutluu olak inşallahhh
Sınav nasıl geçti nilüşşş ??
Aaa nasıl geçti sınavınn?? Ben de hafatsonları kpss dersaneye gidiyorum, haftaiçi desen iş güç, bi yandan kilo veriyorum falan derken uğraşıyorum valla bakmamaışım başlığımız garip kalmış bu ara
Yalnız okumaya gitmek en mantıklısı hehehama Mehmet çok para kazansın da bari baksın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?