- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
ayy ne tatlı bi misafirmiş o öylenee düğünden 15 gün sonra mı gitcen provaya sürü yavrum sürü öyle bi sürü ki topiğimizin tüm bekarları evlensin bi an evvel iyi geçti sayılır canım ya, bi beklentim yok ama iyi bir puan alırsam yazarım bi yerleri :107:
Canlar Merhaba o sayfa basliliginin tatliligi ne öyle :) kimler burda bakalımbundn sonra ben de katıldım araniza
Ay sorma nilüm ya bende bi gram hayvan sevgisi yokYakup kovdu hemencecik
15 gün önce anla sen onu aaaaAynen öylee dikim falan olmayacağı için kuzum, sadece biraz potluk vardı onun düzeltecekler. Kilo almış mıyım almamış mıyım falan :44: Amiin inşallah kuzum, önce seni nişanlayakta
İnşallah güzel puan alırsın yavrum, bu sene bizim sülaleden de çok sınava giren oldu bakalım
Yeni ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla oturun
Hoşgeldin canım
Hosbuldk kuzum, ben geldim sohbet bitti sanirum :)
Canlar Merhaba o sayfa basliliginin tatliligi ne öyle :) kimler burda bakalımbundn sonra ben de katıldım araniza
Ay sorma nilüm ya bende bi gram hayvan sevgisi yokYakup kovdu hemencecik
15 gün önce anla sen onu aaaaAynen öylee dikim falan olmayacağı için kuzum, sadece biraz potluk vardı onun düzeltecekler. Kilo almış mıyım almamış mıyım falan :44: Amiin inşallah kuzum, önce seni nişanlayakta
İnşallah güzel puan alırsın yavrum, bu sene bizim sülaleden de çok sınava giren oldu bakalım
Yeni ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla oturun
ayy hayvanlar sevilmez mi yaaben kendi yuvamı kurunca kedicik beslemek istiyorum anladım yavrum anladım önce olduğunu hazır almakla iyi yapmışsın canım, ben de hazır düşünüyorum tabii ki önce ben nişanlancam kimselere vermem sıramı ev için de sağ olasın, alalı baya oldu da inşaat halindeydi yeni bitti. ufak tefek gibi görünen ama çok uğraştıran kısımları kaldı mehmetin kardeşi de girdi sınava, geçen sene mezun olmuştu liseden, ben ondan yüksek aldım
Ama ben sevemiyorum, çok korkuyorum :26: Kedi gördüğümde kaçıyorum, böcek gördüğümde kaşınıyorum, köpek gördüğümde uçuyorum
Tabiiiikiiisii sıra sendeeeİnşallah onlarıda halledersiniz yavruşum
Ohhh aferin bacım sana helall
ahh canııım senin işin de zormuş, artık sana da oyuncağını alırız olur mu heheh aferin tabii bana ama önemli olan kpss nasıl gidiyor hazırlıklar yavrum, evinin son durumu nedir?
iyi geçti sayılır hiloşum, soruları da yayınlamadılar ya ne yaptım ne ettim pek bilemiyorum tabii, salı falan açıklancakmış bekleyip görekçok iyi yapmışsın canım dershaneye giderek, soru çözmeye çok vaktin olmasa bile konuları birer kez görmüş olursun ben bu ara baya boşladım yeni ev aldık taşıncaz onunla uğraşıyoruz yaz gelcek ya başladın yine di miii, tabii bir de düğün olursa... nişanda iyiydin aslında yavrum kilo aldın mı ki seeen :44: bence de kazansın canım işi neee, artık geceleri de ek işe çıkar
Buralar çok boş kaldı :26: Bi ben miyim sürekli online olan
Kınam da açık olacağım için saçlarımı boyatmayı düşünüyorum, bugün üniv. okuyan bi arkadaşm geldi Bolu'dan..
Saçlarını kestirmiş, perma yaptırmış(ama düzgün yapamamışlar)boyatmış.Direk çektim resmini sizce nasıl
Eki Görüntüle 1046510
Pek düzgün olmamış cidden canm yaa yolunmuş gibi mi ne :26:
Nasıl gidiyor hazırlıklarrr
Saç rengini söylee hiloşş banaaaa
Dün bende çok dalga geçtim onunla zaten oy kullanmak için gelmiş, kullandığın sandığın başında mı yoldular dediydim
Hazırlıklara tam gaz devam, çok sıkıcı işler yoruldum
Valla rengini de beğenemedm ben canumm, ya da bu saçta kötü duruyo bilemedim; rengi de solmuş gibi duruyo; sanki aslında bu yapılmıcakmış da akmış gibiii...:26:
Kolay gelsn cicim gerilmeden atlatın inş
Saçlarını yapamadıkları için kötü duruyor aslında çikolata kahve ve başka bi rengin karışımından ortaya çıkmış.
Ah bilemiyorum hala karar veremedim kuaför benden haber bekliyo
Gerilim çoktan başladı hiloşum, evlenmekten caycam diye korkuyom
Aman dur cayma cayma şimdi dur
Saça gelince düğün öncesi hiç riske girme bence en güzeli ama senin tercihin tabii
Pazartesi günü nikah dairesine gidiyoruz
20 Nisan'a gün alacağız, kararımız değişti
20 Nisan geçen yıl ilk dağıtım iznimizin günü
Ayy bilemedim kiiiNapsam hiloşş çok kararsız kaldım, kuaförle telefonda konuştum. Kumral yapalım, üstüne de hafif bi kızıl atalım sadece bi yanına dedi. Çok şık durur falan yaptı ama karar veremiyom :26:
bence kendı asıl renginden cayma canım her zaman düğün öncesi bu vukaat yaşanıyor umutsuzluk yaşama
Nişanlımda boyatmamı istiyor o yüzden canım :44:
Hani diyor ki şimdi boyat farklı bi renk dene, sonra beğenmezsek akınca boyatmazsın dedi :44:
ama işte düğün öncesi cok riskli oluyor bu işler canım nerede yaşıyorsun cok cok ıyı bı kuaföre gıt canım düğün oncesı ümitsizlik yaşama cunku düğün gunuzden tek anı fotoğraf kalıyor her fotoğrafa baktıgındada boyan güzel olmazsa hep hırslanırsın kendıne
Canım ben tesettürlüyüm canım kapalı olacağım. Sadece kınamda açık olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?