Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Ay sorma nilüm ya bende bi gram hayvan sevgisi yok Yakup kovdu hemencecik
15 gün önce anla sen onu aaaa Aynen öylee dikim falan olmayacağı için kuzum, sadece biraz potluk vardı onun düzeltecekler. Kilo almış mıyım almamış mıyım falan :44: Amiin inşallah kuzum, önce seni nişanlayakta
İnşallah güzel puan alırsın yavrum, bu sene bizim sülaleden de çok sınava giren oldu bakalım
Yeni ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıcakla oturun

Canlar Merhaba o sayfa basliliginin tatliligi ne öyle :) kimler burda bakalım bundn sonra ben de katıldım araniza

Hoşgeldin canım

Hosbuldk kuzum, ben geldim sohbet bitti sanirum :)

Canlar Merhaba o sayfa basliliginin tatliligi ne öyle :) kimler burda bakalım bundn sonra ben de katıldım araniza

hoş geldin esracım

ayy hayvanlar sevilmez mi yaa ben kendi yuvamı kurunca kedicik beslemek istiyorum anladım yavrum anladım önce olduğunu hazır almakla iyi yapmışsın canım, ben de hazır düşünüyorum tabii ki önce ben nişanlancam kimselere vermem sıramı ev için de sağ olasın, alalı baya oldu da inşaat halindeydi yeni bitti. ufak tefek gibi görünen ama çok uğraştıran kısımları kaldı mehmetin kardeşi de girdi sınava, geçen sene mezun olmuştu liseden, ben ondan yüksek aldım

Ama ben sevemiyorum, çok korkuyorum :26: Kedi gördüğümde kaçıyorum, böcek gördüğümde kaşınıyorum, köpek gördüğümde uçuyorum
Tabiiiikiiisii sıra sendeee İnşallah onlarıda halledersiniz yavruşum
Ohhh aferin bacım sana helall

ahh canııım senin işin de zormuş, artık sana da oyuncağını alırız olur mu heheh aferin tabii bana ama önemli olan kpss nasıl gidiyor hazırlıklar yavrum, evinin son durumu nedir?

Son düzenleme:
ahh canııım senin işin de zormuş, artık sana da oyuncağını alırız olur mu heheh aferin tabii bana ama önemli olan kpss nasıl gidiyor hazırlıklar yavrum, evinin son durumu nedir?

Olur bebeğimm olur tabiii Kpss sonuçlarıda iyi gelir inşallah nilüşüm dualarım senden yana
Hazırlıklar şuanlık duruldu kuzum, birazda keyfim bozuk açıkçası İyi giden ama beni soğutan birşeyler var hiç anlam veremediğim. Aynı şeyi karşı taraftada görüyorum ama pekde umursar durumda değilim ya :44: Hiç bi bilgim yok desem yeridir bebeğim

Buralar çok boş kaldı :26: Bi ben miyim sürekli online olan

Kınam da açık olacağım için saçlarımı boyatmayı düşünüyorum, bugün üniv. okuyan bi arkadaşm geldi Bolu'dan..
Saçlarını kestirmiş, perma yaptırmış(ama düzgün yapamamışlar)boyatmış. Direk çektim resmini sizce nasıl

Anladım Nilüm haklsın sorular da yayınlanmayınca tam anlaşılmazz umarm güzel geçmiştirr
Aynen canm ya en azından 2 hafta gitsem 1 hafta gidemiyorum ama olsn konulara göz atmış oluyorum
Seni senii boşlama bak yaklaşıyor sınavv
Bence de kazansın geceleri de taksiye mi çıkar napar artk abooo yeter ki kazansn paracıkları baksn sana daa

Aynen yaz yaklaştıı ehhehehe, ya nişandan beri ameliyat sırasında falan aldm aslında iyiydm de şu fazlalığı bi atayım; sonra da ne kadar eksilersem o kadar iyi

Hoşgeldn canmm
Buralardayız yaa..ben iş + gezi seyahatteydm dee 5 gündür yoktumm

Pek düzgün olmamış cidden canm yaa yolunmuş gibi mi ne :26:
Nasıl gidiyor hazırlıklarrr

Son düzenleme:

Pek düzgün olmamış cidden canm yaa yolunmuş gibi mi ne :26:
Nasıl gidiyor hazırlıklarrr

Saç rengini söylee hiloşş banaaaa
Dün bende çok dalga geçtim onunla zaten oy kullanmak için gelmiş, kullandığın sandığın başında mı yoldular dediydim

Hazırlıklara tam gaz devam, çok sıkıcı işler yoruldum

Valla rengini de beğenemedm ben canumm, ya da bu saçta kötü duruyo bilemedim; rengi de solmuş gibi duruyo; sanki aslında bu yapılmıcakmış da akmış gibiii...:26:

Kolay gelsn cicim gerilmeden atlatın inş

Saçlarını yapamadıkları için kötü duruyor aslında çikolata kahve ve başka bi rengin karışımından ortaya çıkmış.
Ah bilemiyorum hala karar veremedim kuaför benden haber bekliyo

Gerilim çoktan başladı hiloşum, evlenmekten caycam diye korkuyom

Aman dur cayma cayma şimdi dur

Saça gelince düğün öncesi hiç riske girme bence en güzeli ama senin tercihin tabii

Pazartesi günü nikah dairesine gidiyoruz
20 Nisan'a gün alacağız, kararımız değişti
20 Nisan geçen yıl ilk dağıtım iznimizin günü

Aman dur cayma cayma şimdi dur

Saça gelince düğün öncesi hiç riske girme bence en güzeli ama senin tercihin tabii

Ayy bilemedim kiii Napsam hiloşş çok kararsız kaldım, kuaförle telefonda konuştum. Kumral yapalım, üstüne de hafif bi kızıl atalım sadece bi yanına dedi. Çok şık durur falan yaptı ama karar veremiyom :26:

bence kendı asıl renginden cayma canım her zaman düğün öncesi bu vukaat yaşanıyor umutsuzluk yaşama

bence kendı asıl renginden cayma canım her zaman düğün öncesi bu vukaat yaşanıyor umutsuzluk yaşama

Nişanlımda boyatmamı istiyor o yüzden canım :44:
Hani diyor ki şimdi boyat farklı bi renk dene, sonra beğenmezsek akınca boyatmazsın dedi :44:

Nişanlımda boyatmamı istiyor o yüzden canım :44:
Hani diyor ki şimdi boyat farklı bi renk dene, sonra beğenmezsek akınca boyatmazsın dedi :44:

ama işte düğün öncesi cok riskli oluyor bu işler canım nerede yaşıyorsun cok cok ıyı bı kuaföre gıt canım düğün oncesı ümitsizlik yaşama cunku düğün gunuzden tek anı fotoğraf kalıyor her fotoğrafa baktıgındada boyan güzel olmazsa hep hırslanırsın kendıne

Canım ben tesettürlüyüm canım kapalı olacağım. Sadece kınamda açık olacağım

Canım ben tesettürlüyüm canım kapalı olacağım. Sadece kınamda açık olacağım

olsun canım biliyorum kına fotografların olacak sonuçta e eşinle sütüdyoyoda gıdıp cekılirsin fotoğraf sanırsam hakkında hayırlısı kuzum güzel bı kuaföre gıt basıt kuaförlere gıtme bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…