Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Kızlar buraya yaptığımız yorumları nasıl silebiliriz ve nasıl konu açıyoruz??

Bu aralar sabrim pek kalmadi bunaldim iyice temmuz hakkaten gelecekmi cooook uzak geliyoor :|

İnşaAllah geçecek Allah'ın izniyle kavuşucam sevdiğime 🙏🙏

İnşallah canm

Yorumlar silinmiyor, içeriği sadece belli süreliğine değişebiliyorsun, mesaj yazdıktan bi süre sonra onu da yapamıyorsun..
Başlıkların olduğu sayfada konu aç diye buton var ordan konu açılıyor..

Bu aralar sabrim pek kalmadi bunaldim iyice temmuz hakkaten gelecekmi cooook uzak geliyoor :|

Canm çok normal ara ara insan tükeniyor yani ama olabilidğince oyala kendini; çalış arkadaşlarına git, alışveriş yap, kitap oku spor yap bi şeyler.. hiç bi şey içine sinmese de onsuz aklını oyalamak zorundasn zindan etmemeye çalış bu günleri kendine..

Evet acemiliği çanakkale merkez 116. Jandarma

ayyy benimki de orda yaptı ustası yozgat'a çıkmıştı. bi arkadaşımızın da acemiliği ordaydı onunkinin ustası da doğu karadenize'e çıkmıştı. ordan doğuya pek göndermiyorlar bu konuda şanslısınız. çanakkale temiz rahat bi yer, sıkıntı yaşamaz. disiplinli ama öyle gereksiz zorluklar çıkarmıyorlar askeriyenin içinde internet kafe bile var, kamerada falan görüşürsünüz rahat rahat. komutanlar sporu falan çok seviyor. koşuda maçta falan iyi bi performansa sergilerse çift çarşı, internet izni falan veriyorlar

hiloşum bugün ders çalışayım diye erkenden uyandım ama kulağımda şiddetli bi uğultu var, hiçbir şeye konsantrasyon sağlayamıyorum netten biraz baktım da ya kulak kiri ya da stresten oluyormuş. bi de bu çıktı başıma sen nasılsın yavrum? işte misin?

Son düzenleme:

Acemilikte çarşı falan oluyor mu ki?? Bizde duyduk doğuya göndermiyorlarmış bizim içimden İstanbul geçiyor ama hayırlısı bakalım..

Acemilikte çarşı falan oluyor mu ki?? Bizde duyduk doğuya göndermiyorlarmış bizim içimden İstanbul geçiyor ama hayırlısı bakalım..

oluyor canım, yemin töreninden sonra. yemin töreninde ilk çarşısına çıkıyor, ev izni veriyorlar. hayırlısı tabii :109: benimkinin devrelerinin çoğu ankara'ya geldi, bizim şansımıza yozgat çıktı

Çarşı izninde ne yapıyorlar peki?

Çarşı izninde ne yapıyorlar peki?

serbest, şehir dışına çıkmadığı sürece her şeyi yapabilir. alkol almak, denize girmek de yasak sanırım. genellikle sabah 9 akşam 4 oluyor ama komutanların keyfine kalmış biraz. benimki çıkana kadar 11 oluyordu. bir koğuştaki bütün askerlerin hazır olmasını bekliyorlar çıkmak için...

Hımm nasıl olucak bu süreç çok merak ediyorum çarşı izni sadece cumartesi mi peki?

Hımm nasıl olucak bu süreç çok merak ediyorum çarşı izni sadece cumartesi mi peki?

yaşarken öğreniyorsun zaten, inşallah kolay geçer. benimki pek zorlanmamıştı. değişiyor o, bi cumartesi bi pazar... çarşıdayken gidip görüşebilirsin. bazen çarşıları kilitliyorlar, çıkarmıyorlar...

Çanakkalede de kitleme oluyor mu? Birde yemin töreni kaç hafta sonra oluyor?

Haklisin uzun zamandir bu dedigini yapabiliyordum taa ki bikac gun oncesine kadar. Simdi yine biraz daha iyiyim bakalim ne olacak :)

Canımm Nilümm ne güzel etmişsin canımm işteym evett.. izin alabilirsem bugn kpss başvurumu halledeceğim diploma bilgilerim güncel değil çünkü merkeze gitmem gerekiyor sistemde hala okuyor görünüyorum

ONun dışında iyiyim canım ya aynı koştur koştur geçiyor ömür elimden geldiği kadar da çalışıyorum ama son bikaç haftasnda iş saatlerimi esneteceğim konuştm; tesadüf Haziran son haftalarda pek duruşma falan yok öyle büro sıkıştıkça gelicem falann..

Haklisin uzun zamandir bu dedigini yapabiliyordum taa ki bikac gun oncesine kadar. Simdi yine biraz daha iyiyim bakalim ne olacak :)

Kendine çile çektirme canm o süre öyle ya da böyle geçecek çünkü sabır en güzel çare..

Evet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…