Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

çok şükür hiloşum 64,9 a düşmüşüm kı regli olduğum halde ama bı hava ıyı bı kotu oldu ya şifayı fena kapmışım nasıl gıdıyor canım adliye salonları

Çok geçmiş olsn canm, iyi bak kendine; olsun güzel gidiyorsn maşallah diyim o zman
İyi canm ben de ya aynı bi değişiklik yok şimdilkk

Geldi kızlar 4 gün dolu dolu geçti. Ailemle tanıştı iş bulayım, kendimi toparlayım beklemeyelim dedi. Ayrılırken ikimizde ağladık kopamadık bi, ve şuan memleketinde gideli 3 gün oldu ve ben çok özledim. Askerliğe nasıl dayanmışım ben öyle. Ayrı şehirlerde yaşayan yarenler nasıl baş ediyorsunuz bu özlemle.

sağ ol esinim zaten olaydan sonra aklıma ilk sen geldin kuzum ki senin için daha da zor bi durumdu. insanların ne kadar kötü olabileceğinin kanıtı işte. hırsız olduğu aklıma gelse hiç çıkmazdım evden hemen polisi arardım ama bilemedim. koca topikte de bi sen ilgilenmişin zaten. sağ olasın tekrar...

Esraa, zeynoo, hiloşum, nilüfer nasılsınız hatunlarrr

iyi olmaya çalışıyorum ben sen hastalanmışsın canım çok geçmiş olsun, inş toparlanırsın bi an evvel...

gözün aydın ve hayırlı olsun güzelim, hiç ayrılmayacağınız günler de gelir inş hayırlısıya... askerliğe mecbur dayanıyorsun, beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok ama bu ayrılıklara tahammülü kalmıyor insanın. hele başkalarının zamanında yaptıkları hatalar yüzünden ayrı kalınıyorsa...

He ya daha yeni bitti zaten ben bile hala tedirginim acaba geri gidecekmi diye Ki yollamam zaten

Eklediğin zaman sor canım hem ne resmi ki :44:

Gelinlik resmimi koycktim canim :) ama hata veriyor telefon dan kızlar nasıl konulduğunu biliyorsaniz yardimci olun bana

Canım benim kıyamam ya :26: Nerden bilebilirdin ki nilüm, çok şükür sana birşey olmamış en azından

Gelinlik resmimi koycktim canim :) ama hata veriyor telefon dan kızlar nasıl konulduğunu biliyorsaniz yardimci olun bana

Ben bilmiyorum

Canım benim kıyamam ya :26: Nerden bilebilirdin ki nilüm, çok şükür sana birşey olmamış en azından

kıyma bana esinim kuşbaşı yap beni iğrençti kabul ediyorum hee, annem de kaç gündür yaptığın iyiliklerden biri karşı gelmiş deyip duruyor

Son düzenleme:
kıyma bana esinim kuşbaşı yap beni iğrençti kabul ediyorum hee, annem de kaç gündür yaptığın iyiliklerden biri karşı gelmiş deyip duruyor

Anaammm senden bunu hiç beklemezdim nilüm Ekmekte banak mı

Şükür şükür

Allah ayirmasin bi daha tatlim..
Canm askerlik baska bi sey dayaniyor insan nasil oldugunu su an ben de anlamiyorm :)
Valla insan alisiyor hem ayda bi falan gorusuyoz yetiniyoz napalmmm her firsatta kosup geliyo kosup gidiyorm oyle :)

Ay inanmiyorm ya ben gormemisim yazini Nilum sok oldm nasi kacmis mesajin arada... Cok buyuk gecmis olsun cesaretini kutlarm ama iyi ki birakmissin hic bi sey canindan deerli olamaz.. Allah korumus canm yaa :/ bir daha yasama insallah boyle kotu bi sey.. Ne hale geldi insanlar boyle yaa...

yok be nilüm daha beterim

anammm kız geçmiş olsun kız allah beladan kazadan korusun

sağ ol canım, öyle tabii... olay geçti gitti de etkisi devam ediyor. hava kararınca dışarda kalmaya korkuyorum artık son zamanlarda çok arttı kuzum ya, baksana kaçırılan çocukların öldürülen kadınların tecavüze uğrayan genç kızların haddi hesabı yok...

Üzgün olma gülümse bebeğimm sonuç olarak alışığım ben bu durumlara Banarıkk ha

deli kız

yok be nilüm daha beterim

anammm kız geçmiş olsun kız allah beladan kazadan korusun

tüh yaa, bende de bahar yorgunluğu yeni yeni geçiyor. her taraflarım ağrıyordu... ama spor iyi gidiyormuş buna sevindim sağ ol canım benim

Son düzenleme:

Kız daha iyileşemedn mi sennn
Kocacına söyle iyi baksın sanaaa

Kocacıma ben ıyı bakıyomda o bana bakamıyor hiloşşş onun işi benden daha ağır adam dinlenecek vakıt bulamıyor bi ben eksiktim hiloşum

aman ne pis bişiymiş bu hastalık gecmedı gıttı

Canm normal tabi ama zamanla gecer gemencik ins kaygilarin korkularinn
Evet cok artti yaa Allah hepimizi ailemizi sevdiklerimizi korusun ins herkesi korusun yaa

Kocacıma ben ıyı bakıyomda o bana bakamıyor hiloşşş onun işi benden daha ağır adam dinlenecek vakıt bulamıyor bi ben eksiktim hiloşum

aman ne pis bişiymiş bu hastalık gecmedı gıttı

Aman da kiyamaz esine de :) Dogrudur canm bi de inkar etseler de erkekler daha nazli biz iyi dayamiyoz gene her isi yapip ayakta kaliyoz masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…