- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Çok geçmiş olsun canım üst üste gelmiş hepsin. Çabucak toparlanırsın inşallah
Diğer derya ya da selam söyle o zaman kız
aynen canım inş.diğer derya kimdi kız
çok şükür hiloşum 64,9 a düşmüşüm kı regli olduğum halde ama bı hava ıyı bı kotu oldu ya şifayı fena kapmışım nasıl gıdıyor canım adliye salonları
Çok geçmiş olsn canm, iyi bak kendine; olsun güzel gidiyorsn maşallah diyim o zman
İyi canm ben de ya aynı bi değişiklik yok şimdilkk
AaaaaaOkuyunca ben bile bi korktum nilüm.. :26:
Olacağa ne çare ya Allah korumuş yine de seni canım benim.. İnsanlığın öldüğünü ben başımdan geçen o kız felaketinden sonra öğrendim canım..
Devir hiç iyiye gitmiyor, Allah yardımcımız olsun
Esraa, zeynoo, hiloşum, nilüfer nasılsınız hatunlarrr
Geldi kızlar 4 gün dolu dolu geçti. Ailemle tanıştı iş bulayım, kendimi toparlayım beklemeyelim dedi. Ayrılırken ikimizde ağladık kopamadık bi, ve şuan memleketinde gideli 3 gün oldu ve ben çok özledim. Askerliğe nasıl dayanmışım ben öyle. Ayrı şehirlerde yaşayan yarenler nasıl baş ediyorsunuz bu özlemle.
He ya daha yeni bitti zaten ben bile hala tedirginim acaba geri gidecekmi diyeKi yollamam zaten
Eklediğin zaman sor canım hem ne resmi ki :44:
sağ ol esinimzaten olaydan sonra aklıma ilk sen geldin kuzum ki senin için daha da zor bi durumdu. insanların ne kadar kötü olabileceğinin kanıtı işte. hırsız olduğu aklıma gelse hiç çıkmazdım evden hemen polisi arardım ama bilemedim. koca topikte de bi sen ilgilenmişin zaten. sağ olasın tekrar...
Gelinlik resmimi koycktim canim :) ama hata veriyor telefon dan kızlar nasıl konulduğunu biliyorsaniz yardimci olun bana
Canım benim kıyamam ya :26: Nerden bilebilirdin ki nilüm, çok şükür sana birşey olmamış en azından
kıyma bana esinim kuşbaşı yap beniiğrençti kabul ediyorum hee, annem de kaç gündür yaptığın iyiliklerden biri karşı gelmiş deyip duruyor
Anaammm senden bunu hiç beklemezdim nilümEkmekte banak mı
Şükür şükür
Geldi kızlar 4 gün dolu dolu geçti. Ailemle tanıştı iş bulayım, kendimi toparlayım beklemeyelim dedi. Ayrılırken ikimizde ağladık kopamadık bi, ve şuan memleketinde gideli 3 gün oldu ve ben çok özledim. Askerliğe nasıl dayanmışım ben öyle. Ayrı şehirlerde yaşayan yarenler nasıl baş ediyorsunuz bu özlemle.
kızlar evimizin müştemilatına hırsız girdi. dışarda bi ses duydum annemler de evde yoktu onlar geldi sanıp bahçeye çıktım sonra kapının aralık olduğunu görünce annem bir şeyler almaya geldi sandım yeni eve temizliğe gitmişlerdi. kapıyı bi açtım ki tanımadığım bi çocukilk tepkim sen kimsin be oldu. abla yok ben öyle oturmak için girmiştim falan dedi. ama etrafı dağıtmaya başlamış. sonra tuttum yakasından sen kimsin ne geziyorsun diye bağırmaya başladım. abim de evdeydi bağırdım defalarca ama kulağında kulaklık takılıymış oyun oynuyormuş duymamış. kaçmaya başladı tekrar tuttum ama bırakmak zorunda kaldım bir şey falan yapar diye. sonra kaçtı gitti, peşinden gittim ama kapı falan açık diye tekrar döndüm. dönüp tekrar müştemilata baktığımda kapı kilidinin kırılmış olduğunu gördüm. polisi aradım annemleri aradım geldiler sonra da şikayetçi olmak için karakola gittim ifade verdim. şaka gibi bi gündü, çok korktum ama öyle hiçbir şey yapmadan da duramazdım. insanlar nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum. gündüz vaktinde, evde insanlar varken ne cesaret...
seni hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm esintoş :111: şöyle sulu yerlerime de
sağ ol esinimZaten olaydan sonra aklıma ilk sen geldin kuzum ki senin için daha da zor bi durumdu. Insanların ne kadar kötü olabileceğinin kanıtı işte. Hırsız olduğu aklıma gelse hiç çıkmazdım evden hemen polisi arardım ama bilemedim. Koca topikte de bi sen ilgilenmişin zaten. Sağ olasın tekrar...
Iyi olmaya çalışıyorum benSen hastalanmışsın canım çok geçmiş olsun, inş toparlanırsın bi an evvel...
Gözün aydın ve hayırlı olsun güzelim, hiç ayrılmayacağınız günler de gelir inş hayırlısıya... Askerliğe mecbur dayanıyorsun, beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok ama bu ayrılıklara tahammülü kalmıyor insanın. Hele başkalarının zamanında yaptıkları hatalar yüzünden ayrı kalınıyorsa...
yok be nilüm daha beterim
anammm kız geçmiş olsun kız allah beladan kazadan korusun
Ay inanmiyorm ya ben gormemisim yazini Nilum sok oldm nasi kacmis mesajin arada... Cok buyuk gecmis olsun cesaretini kutlarm ama iyi ki birakmissin hic bi sey canindan deerli olamaz.. Allah korumus canm yaa :/ bir daha yasama insallah boyle kotu bi sey.. Ne hale geldi insanlar boyle yaa...
Üzgün olma gülümse bebeğimm sonuç olarak alışığım ben bu durumlaraBanarıkk ha
yok be nilüm daha beterim
anammm kız geçmiş olsun kız allah beladan kazadan korusun
Kız daha iyileşemedn mi sennn
Kocacına söyle iyi baksın sanaaa
sağ ol canım, öyle tabii... olay geçti gitti de etkisi devam ediyor. hava kararınca dışarda kalmaya korkuyorum artıkson zamanlarda çok arttı kuzum ya, baksana kaçırılan çocukların öldürülen kadınların tecavüze uğrayan genç kızların haddi hesabı yok...
deli kız
tüh yaa, bende de bahar yorgunluğu yeni yeni geçiyor. her taraflarım ağrıyordu... ama spor iyi gidiyormuş buna sevindimsağ ol canım benim
sağ ol canım, öyle tabii... olay geçti gitti de etkisi devam ediyor. hava kararınca dışarda kalmaya korkuyorum artıkson zamanlarda çok arttı kuzum ya, baksana kaçırılan çocukların öldürülen kadınların tecavüze uğrayan genç kızların haddi hesabı yok...
deli kız
tüh yaa, bende de bahar yorgunluğu yeni yeni geçiyor. her taraflarım ağrıyordu... ama spor iyi gidiyormuş buna sevindimsağ ol canım benim
Kocacıma ben ıyı bakıyomda o bana bakamıyor hiloşşşonun işi benden daha ağır adam dinlenecek vakıt bulamıyor bi ben eksiktim hiloşum
aman ne pis bişiymiş bu hastalık gecmedı gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?