Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Tam bir yıl var bizimde önümüzde askerliğin bitmesine bizde kavuşur muyuz acaba birbirimize..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tam bir yıl var bizimde önümüzde askerliğin bitmesine bizde kavuşur muyuz acaba birbirimize..

Bizimkilerde bi günlük yapmadı sonuç olarak askerliği canım Allahın izniyle kavuşursunuz. Hayırlı tezkereler

Kocacıma ben ıyı bakıyomda o bana bakamıyor hiloşşş onun işi benden daha ağır adam dinlenecek vakıt bulamıyor bi ben eksiktim hiloşum

aman ne pis bişiymiş bu hastalık gecmedı gıttı

kocişine de kıyamıyor hiç hastalık kötü ama vücuttaki mikroplar kırılıyor en azından, iyileşince eskisinden de iyi olursun deryoşum sürekli sersem gibi dolaşmaktansa yatak döşek yatmak daha iyi sanki

Canm normal tabi ama zamanla gecer gemencik ins kaygilarin korkularinn
Evet cok artti yaa Allah hepimizi ailemizi sevdiklerimizi korusun ins herkesi korusun yaa

amin bitanem

inşallah kavuşursunuz :109: biz kavuşmuşuz da bi yıl geçmiş :26:

İnşaAllah bir yıl hemencik geçer hayırlısıyla inşaAllah nerde yapmıştı askerliğini

su gibi geçip gider inşallah yozgat'ta... biz yakındık ben de ankara'dayım. sen nerdesin, askerin nerde?

Şu an istanbuldayım askerim de yarın muğladan çanakkaleye gelicek başlıcak ama okul bitince ben muğlaya dönücem

Şu an istanbuldayım askerim de yarın muğladan çanakkaleye gelicek başlıcak ama okul bitince ben muğlaya dönücem

benim sevdicek acemiliğini çanakkale'de yaptı. seninkinin usta birliği çanakkale o zaman... zor bir dönem ama bittiğinde hiç gitmemiş gibi oluyor. bizim askerlik bitti ama hasretimiz devam ediyor. o izmir'de yaşıyor çünkü iki ayda bir görüşüp hasret gideriyoruz. sizinki bittiğinde aynı şehirde mi olacaksınız?

Buralara yazmaya daha cook var

şimdiden de yazabilirsiniz kızlar biz de şafak topiğinden buraya geçtik. orda ne sohbetler ettik. ne kavuşmalar, ne ayrılıklar, ne kavgalar, ne gözyaşları gördü o topik :106:

gelecekteki topiğim burası

inşallah, sağ selamet...

Aaah aaaaaaaaaaaaah

Neden öyle dedin ki acemiliği çanakkalede yapacak zaten ustalık çanakkale nasıl anlamadım??

Acemiliği çanakkale neden usta çanakkale dedin ki?? Nasıl çanakkalede acemilik??

Aman da kiyamaz esine de :) Dogrudur canm bi de inkar etseler de erkekler daha nazli biz iyi dayamiyoz gene her isi yapip ayakta kaliyoz masallahh

anammm sorms hiloş bizimkide öle aman aman bı nazlar bı nazlar ben kendım naz yapamdıgımdan onun yaptığı nazıda pek fazla anlamıyor sonra al sana bı trip

amannn o bana kıyıyor ama kıyamamk gerek aslındada on yıldır alışmışım adama yınede bı yerlerden sesler geliyor beynime yazık akşama kadar deli gibi çalışıyor falan diye

Neden öyle dedin ki acemiliği çanakkalede yapacak zaten ustalık çanakkale nasıl anlamadım??

Acemiliği çanakkale neden usta çanakkale dedin ki?? Nasıl çanakkalede acemilik??

pardon ya :26: şu an muğla'da deyince; acemiliği muğla'da yaptı, usta için çanakkale'ye geçecek gibi algıladım çanakkale'de 116 jandarmada mı yapacak?

canım sen hiç mi naz yapmıyon ya? naz yapmayan kadın düşünemiyorum da

Son düzenleme:

Evet acemiliği çanakkale merkez 116. Jandarma

Emin ol geçecek canm aynı yoldan hepimz geçtik sabırla aşklaaa...

Buralara yazmaya daha cook var

Kız sen de çok var dersenn ne kalmış kii

gelecekteki topiğim burası

Hadi inşallahhh hayırlısıylaa

ikinize de iyi bi patak lazım

Kız sen neden naz yapmıyon deli ay ben ne güzel yaparm vallaaa

İnşaAllah geçecek Allah'ın izniyle kavuşucam sevdiğime 🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…