Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

saol canm toparlıyo yavaş yavaş bi tek ağrısı var işte oda ağrı kesiciyle geçiyomuş
bitmiyo dertler anam en kötüsüde evliyken böyle ayrı kalmak akşam eve gelmesini beklerken gelmemesi
haydaa arkadaşında yani heveslendirip bırakmış
bizde bayramdan önceki hafta tatile çıkcaz nasipse arabayla geze geze akyaka dalyan fethiye belki olimposa da uğrarız
darısı başınıza canm inşallah
noldu sonuçlar bi gelişme varmı

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Zeynep maşaallah miniğe hareketli olcak desene karnın büyüdükçe rahat uyunmuyor dimi

evet kız yıldönümü yaklaşıoo valla bir yıl bitti he benmki bir var br yok bitirdik yılı yarında tanışma yıldönmmz 8. yılımıza girioz
bizde tatile çıkalm dedik sonunda arabayla ege akdenz turu
Abin içinde hayırlısı olsun canm Allah tamamına erdirsin

merhaba esintoşum yatıp yuvarlanmaca, mahkeme sonucu, sınav sonucu beklemece... başka da bişi yok maşallah size canım havalar serinlemeye başlar artık, bundan sonra biraz daha rahat olursun. şimdiden güle güle kullansın her şeyini inşallah yaşarız önce bi evleneydik

tebrikler canım, birlikte daha nice yıldönümleri kutlarsınız inşallah sen romantik bişiler düşünmüşsündür abinin nişanı da hayırlı uğurlu olsun...

hem de nasıl fatoşum yaa üstelik döncem deyip dönmedi sevindim canım, uzun bi tatili hak ettiniz, iyi düşünmüşsünüz biz de ablam ve bi arkadaşı fethiyeye gitcez. uçak biletlerini indirimdeyken almıştık ama tee ekim sonu. tabii ben burda olursam gidebilcem. atanır gidersem de artık seneye ilk tatilime çıkarım hem de kendi paramla maalesef hiçbir sonuç yok. önce okullar bugün de atamalar ertelendi, ne zaman bitcek bu eziyet hiç bilmiyorum

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Zeynep maşaallah miniğe hareketli olcak desene karnın büyüdükçe rahat uyunmuyor dimi

Amin insallah canimm. Darisi basina :) Cok cok hareketli masallah ya sabaha dogru uyuyorum zaten hemen uyaniyorum karnim acikinca

Ne mahkemesi ya hu hayirdir fransiz kaldim. ? Bu kadar sabrin bi mukafati olur insallah kuzum.

ayy maşallah canım daha nice 8 yıllara inşallah

inşallah kuzum, pek sabır gösterdiğim söylenemez ama bakalım ya bizim sınavın 4 sorusu mahkemelik oldu da onun sonucunu bekliyoruz puanların açıklanması için

Hayirlisi canimm :)
Aaa sorular bile mahkemelik oluyor artik, insallah guzel sonuclar alirsin

Ayyy telden coklu alinti yapamadm biii

Sagol esintosumm amin darisi hepimizin basinaa :) once sne bi kucakla da bebisinii hayirlisiylaa..

Nilu sagol canm benm amin hepimize mutlu seneler dusundm bi seyler tabiii.. bi tane video hazirladm mesela fotolarimizdan muzikli eglenceli..bi tane cift anahtarligi siparis ettm "eviimiz seninle guzel" yaziyo :) bi de bikac ihtiyaci ustbas :) o gun icin plani da ondan bekliyorm ama evde olursak videoyu tv de oynatacam guzel olur :)) sinav sonuclarindan haber et tatliskooo siz mehmetle nasilsinzz??

Fatoss masallah kizz sizin de baya olmssa tebrik ederm bice senelere hepimizeee.. Ayri gayri kotudur kizz ama sabret olsn her sey daha guzel olur ilerde insallh hicc ayrilmazsinzz

oyy oyy daha ne yapcan kuzum, gayet güzel düşünmüşün. romantikli şu sınavdan önce bi benim haberim olsa etcem de... mehmetle iyiyiz çok şükür salı günü burda olcak inşallah, onun hazırlığı heyecanıyla geçiyor

ayy maşallah canım daha nice 8 yıllara inşallah

amin canm amin hepimiz birlikte daha nice mutlu huzurlu senelere

oldu be Hilal seneler geçio valla amin canm amin hepimize nice senelere
sabrediyoz canm napalım eppek parası
oo sende planlar yapılmış süprizler belli bende daha bişi yok tatil hazırlığı yapıyom anca

He bence de yeter bu kadr :))
Artk aciklnsa da kurtulsan sen de ins hayirli haberlele canm benm..

Aman da ne guzel bi kavusma daha artk komple kavussaniz yaa bize bile dert olduuu :/

Oyle canm haklisn once ekmek :))
He aynen hazirladm kafamda ama ortam yok o kismi ona birakacam :) tatil hazirliginoh ne guzelll tatil gibisi var mi yaa...

He bence de yeter bu kadr :))
Artk aciklnsa da kurtulsan sen de ins hayirli haberlele canm benm..

Aman da ne guzel bi kavusma daha artk komple kavussaniz yaa bize bile dert olduuu :/
aynen yavrum ya bi atanamamam bi de evlenememem topiğimizin milli sorunu haline geldi hakkımızda hayırlısı be hiloşum bugün çok genç bi akrabamızı trafik kazasında kaybettik daha 23 yaşındaydı, kardeşimin çok yakın arkadaşı hatta adaşıydı. bi de sevdiceği vardı. adı murat ama muradını alamadan göçtü gitti bu dünyadan

Yaaa deme Niluu yarinimiz belli ki:/ Basiniz sagolsn Allah yakinlarina sabir versn.. Cok zor..

Bu arada simdiden bayraminiz mubarek olsn kizlarcim kendinize cok cok iyi bakin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…