Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Kızlarrr özledim siziiii nerelerdesinizzzz :) mesajlaşıyonuz de mi çıtırlar sizi eee ne var ne yok görüşmeyeliii :)
biz buralardayız canm da sen nerelerdesin asıl özledik tabi ne çıtırlığı kız 30 umuza geldik
bende herşey aynı canm bir değişiklik yok
kaynıma kız istemeye gitcez yılbaşından sonra ne giyceğimi düşünüyorum
sen neler yapıon nasıl gidio

Ay deme öyle ayol biz hep çıtır kalacaz Fatoşumm :)
Valla bizden de aynı, abim staj için Almanya'ya gitti, Aralıkta gelcek ben de bi istanbula herkesi görmüş olecemm gidecem kociş cumartesi çalışınca baya zorlanıyo bu seferlikk tek gidecemm :)

Yaz kadar gezilmiyor artık tabi daha sakin hayat... Bi deee artık yavaştan yavaştan çocuk istemeye başladıkkkk , valla evlendikten sonra zaten kilo aldım bi de Allahın izniyle hamile kalırsam artk yuvarlanırm hihihihi ama olsun değerrr

Bu arada elbise falan bakınca paylaş biz de yardımcı oluruz belkimmm :))

öyle gerçi canm yaş gidio ama ben kendimi 30a yaklaşmış hissetmiyom
abin nişanlanmamış mıydı git canm Zaferde özlesin biraz hem iyi gelir

bizde de öyle ya bu hafta gene çıkamadık Onur hava soğuk diye gezdirmedi beni yeni alışveriş merkezleri açıldı bizim burdada sonrada faceden gösteriyor bak ne kadar kalabalık iyiki gitmedik die

ayy bebişş düşünüyonuz mu inşallaah hayırlısıyla olur istediğiniz zaman canm ya olsun canm ya verilir kilolar hayırlısıyla olsun da inşallaah
benimkide akvaryum aldı büyük çocuk odasını ona ayırdık artık çocuk falan yapamayız yer yok dedim

Nisanlandi canm ama napsin is icn gecici gitti de ins eylul ekime de dugunlerini yapacaz hayirlisiylaa :)

Canm oyle ya keyifleri gelmeyince hakkaten bi sey yaptirilmiyo yaramaz kocalarimiza :)

Evet ya ins Allah hayirli zamanda nasip etsin bebisi de :) daha cok yeni kararimiz..verilir canm kilo dedigin ben de artk takmicam napim :)

Hahaha e sen istemiyo musun henuz canm bebik :)

öyle canm eppek parası napsın erkeklerde hadi hayırlısı bakalım
olsun canm isteyinde Allah verir hayırlısıyla çok sevindim askerlik evlilik şimdide çocuk konuşuyoruz ne günler geçirdik be
bilmiyom ben ya Onurun işi sıkıntı bu aralar çok şehir dışına çıktı böyle olunca da istemiyom düzgün bir işi olsun istiyom önce bakalım bide kendimi hazır hissetmiyom büyük sorumlluk inşallah hayırlı zamanda olur hepimizinde

Fatoşşşş çok erken oldu ama testlerim pozitif çıktııı idrar da kan da aman Allahımmm salı günü doktora gidecez inş hayırlısıyla bir de görürüzzz ayy yere göğe sığmıyoruz kaç gündür o kadar farklı bir duygu kiii Allah isteyen herkese nasip etsin inş hayırlı zamanda :)))))

Hilalimmmm ayy inanmıyorum kız anne mş Olcan sen şimdi çokk sevindim canm ya Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
İçinde minicik bir can sen hissttin mi test yapmadan falan ne bileym diolar ya hani çok sevndm canm ya kşke yakınmzda olsaydnz görüşseydk her anın tadını çıkar bol foto çek

Ay canm sorma yaaaaa offf evet ya adetm pek gecikmemisti bile test yaptimda durtuyo insani galiba Amin canm ins darisi da basina ve tun isteyenlere ins.. Valla aynen ya ne heyecanli Allahin izniyle ilk aylarimizi atlatalm da minicik keseyi gordk henuz daha sirada kalp atisi var iki hafta sonra gidecez tekrar ayyy

düşünüyoz dediğinde hamileymişsin ya kız maşallah canm valla arkadaşlarım hep hamile bu aralar yada bebekleri var benmde yapasım geliyoama bu yaz daha geçsin bakalım kısmet
bu konuda da seni takip etcez Hiloş senden tavsiye alırım artık olduğunda inşallah
oyy inşallah kalp atışlarını da duyunca daha bi başka olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…