Eşiniz düşünmüyor mu bunu? Bir planı olmalı illaki. Siz 2 çocukla nasıl halledeceksiniz ? Gitmeden bir şeyler yapsın...
onun klasik çözümü şudur: amaaan borç alırız. ve ben sürekli borç içine girmekten bıktım. sürekli kısıtlamadan bıktım.
suanki durumunu en iyi ben anlayabilirim sanırım borclu evlendım benım esımde askere gıdıyordu ama benim sansım eşim borcumuz ıcın askerlıgını tecıl ettırdı suan hala oduyoruz 4 bın kadar kaldı sukurler olsun ki ..
o borcu kapamadan gıtmesın o düşünsün bunu !
senın yapacagın bırsey yok 2 cocukla .
Ya birde kısa bı sure kalmıs bu zamana kadar hıc mı düsünülmedi :44:
aileler... biz kaçarak evlendik. o yüzzden ailellerin desteği yok. borç almak sorun değil. ama onlar ödenmiyor ödenemiyor malesef. borç borç borç... hayat şartları ne kadar zor. ev kira.
Aileler bu yüzden karşı çıkıyor işte
Mesleğini edin, o da askere gitsin vs. ikinizde belli bi yaşa gelin ki evlilik ve sorumluluklarının altından kalkabilin diye
En kısa süre de ne işi yapabilirseniz öyle bi işe girmeniz lazım o halde şu an.
kuzum benim:) senin eşin mantılı davranmış borcu ödesin öle gitsin tabiisuanki durumunu en iyi ben anlayabilirim sanırım borclu evlendım benım esımde askere gıdıyordu ama benim sansım eşim borcumuz ıcın askerlıgını tecıl ettırdı suan hala oduyoruz 4 bın kadar kaldı sukurler olsun ki ..
O borcu kapamadan gıtmesın o düşünsün bunu !
Senın yapacagın bırsey yok 2 cocukla .
Ya birde kısa bı sure kalmıs bu zamana kadar hıc mı düsünülmedi :44:
eşinin ailesi mecbur destek çıkacak sana en azından kranı ödeyecek,eşinde kredi çeksin onuda senin ailen ödesin bir süre ne olacak başka sen tek başına nasıl kalkacaksın bunların altından yazık gerçekten5 yıllık evliyim iki çocuğum var. Eşim mayıs ta askere gidecek. Ve maaşı olmayacak. Birikimimiz yok üstüne de 8000 tl borcumuz var. Kaynana ve ya anne yanında kalmam da imkansız. Bi yandan da iş sahibi olmak için üniversite okuyorum. üçüncü sınıfım. Maddiyatı nasıl halledebilirim. 3 ay kaldııııı. Bi fikir verin.
eşinin ailesi mecbur destek çıkacak sana en azından kranı ödeyecek,eşinde kredi çeksin onuda senin ailen ödesin bir süre ne olacak başka sen tek başına nasıl kalkacaksın bunların altından yazık gerçekten
benim eşimde kızım 1,5 yaşındayken gitti askere ama 5,5 ay kısa dnm yaptı,araba vardı sattık krdi kartlarını borçları kapadık kiramıda annesigil ödedi,tabe bende çalışıyordum idare ettik ama seninki uzun dönemse zorr
kuzum benim:) senin eşin mantılı davranmış borcu ödesin öle gitsin tabii
Biraz faiz odıceksın ama tek yapılması gereken sey ,
Borcunuzun tamamı + 5 ay sıze yetecek kadar parayı cok uzun vadeli düşük odemeli olarak kredı cekeceksınız .
sende o 5 ay kullancagın paraya bu odemeyı de katıp hesap yapacaksın .
Esın geldıgınde de adam gıbı calısıp erken bıtırcek faızıde dusucek hızlı ödedıgı ıcın ..
Sımdılık bu gelıyo aklıma ..
Madem aıle ve bırıkım yok 2 tane cocuk ve dusuncesız bı adam kızma bana nolur ama sınır oldum kocana
cesaretinize hayran kaldım..
daha askerliğini bile yapmamış doğru düzgün işi olmayan birinden iki çocuk doğurmak..
ve borç alalım nası olsa öderiz kafası..
üzgünüm ama cesaretinizin bedelini ödeyeceksiniz.
adamın umrunda değilsiniz çünkü.
Biraz faiz odıceksın ama tek yapılması gereken sey ,
Borcunuzun tamamı + 5 ay sıze yetecek kadar parayı cok uzun vadeli düşük odemeli olarak kredı cekeceksınız .
sende o 5 ay kullancagın paraya bu odemeyı de katıp hesap yapacaksın .
Esın geldıgınde de adam gıbı calısıp erken bıtırcek faızıde dusucek hızlı ödedıgı ıcın ..
Sımdılık bu gelıyo aklıma ..
Madem aıle ve bırıkım yok 2 tane cocuk ve dusuncesız bı adam kızma bana nolur ama sınır oldum kocana
Bence de en mantıklısı bu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?