wishw Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 84 1 18 Ankara 20 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wishw #1 Kızlar internette okuduğum haberlerden dolayı kısa bir anket yapmak istedim?? Sizde katılın lütfen
T traublee N&E - Sevdiğimmm♥ Kayıtlı Üye 28 Haziran 2013 1.333 0 36 İstanbul 21 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wishw #2 Düşmesi için dua ediyoruz inşallah düşer gönlümüz öyle istiyor ama bu devlete akıl sır ermez
wishw Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 84 1 18 Ankara 21 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wishw #3 traublee .!.: Düşmesi için dua ediyoruz inşallah düşer gönlümüz öyle istiyor ama bu devlete akıl sır ermez Genişletmek için tıkla... Aynen canım inşallah düşer... sence 12 ayamı düşer yoksa 9 aymı olur???valla bi düşsede rahatlasam ya daha benim sevgilim gitmedi kasımda gitcek
traublee .!.: Düşmesi için dua ediyoruz inşallah düşer gönlümüz öyle istiyor ama bu devlete akıl sır ermez Genişletmek için tıkla... Aynen canım inşallah düşer... sence 12 ayamı düşer yoksa 9 aymı olur???valla bi düşsede rahatlasam ya daha benim sevgilim gitmedi kasımda gitcek
T traublee N&E - Sevdiğimmm♥ Kayıtlı Üye 28 Haziran 2013 1.333 0 36 İstanbul 21 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi wishw #4 wishw .!.: Aynen canım inşallah düşer... sence 12 ayamı düşer yoksa 9 aymı olur???valla bi düşsede rahatlasam ya daha benim sevgilim gitmedi kasımda gitcek Genişletmek için tıkla... Wallahi canım yeterki düşsün 1 ay bile düşse kardır hiççç farketmez yani sende üzülme daha çok var gitmesine tadını çıkar iyi değerlendir sevdiğin gidene kadar
wishw .!.: Aynen canım inşallah düşer... sence 12 ayamı düşer yoksa 9 aymı olur???valla bi düşsede rahatlasam ya daha benim sevgilim gitmedi kasımda gitcek Genişletmek için tıkla... Wallahi canım yeterki düşsün 1 ay bile düşse kardır hiççç farketmez yani sende üzülme daha çok var gitmesine tadını çıkar iyi değerlendir sevdiğin gidene kadar