- Konu Sahibi YasarSibel
-
Ne zamandır birliktesiniz canım?
Bende 3 ay önce biriyle tanıştım.Daha askerden geleli bir hafta falan olmuştu.Biz çıkmaya başladık dediğin gibi hiç konuşmaz, ben sorarsam cevap verir hep kafa sallardı şimdilerde biraz düzelmeye başladı ve biz ayrıldık.Sevgilim ordayken normal diyosun, bu kendini kimsesiz hissettiği içindir diye düşünüyorum.10 günlük izne geldiğinde de hep arkadaşlarıyladır mutlaka.Askerliği bitincede ayrılır.Tabi bunlar benim başıma gelenler.İnşallallah seninde başına gelmez canım ben bağlanmadığım için çabuk atlattım.Allah herşeyin hayırlısı versin...
Çok normal canım. benim bildiğim herkes bu sorunu yaşıyo. benimkide öyleydi ruh gibiydi. Hatta sahilde otuturken bile askerde öğrendiği terimleri tekrarlayıp durdu. Hesaplamalar yapıyordu filan bi garip geldi. Bi sonraki gün canım sıkıldı öyle uzaklara bakıp dalıp durmasından karşısında ağladım ama yüzüme boş boş baktı. o kadar üzülmüştüm ki o tavırlarına. 4. 5. gün iyiydi oturduk sohbet ettik şakalaştık fotoğraflar çekindik. o gün normal halindeydi sonra da gri teslim oldu. çevremdekiler bana normal olduğunu söylediler o yüzden pek üzmemeye çalıştım kendimi.
sende takılma çok normal. sudan çıkm ış balığa dönüyolar galiba. acemide de yeterince sıkı eğitimler zaten...
zamanla düzelir bi dahakinde izin kullanırsa görürsün normal olcaktır...
Kızlar benimde sevgilim Şırnakta gitmeden önce onda da bir durgunluk vardı.Aşırı derece de kıskanmaya başladı uğraşıyorum ama inşallah bu kıskançlıkları döndüğünde devam etmez.
Kızzlar su askerlik psikolojisimidir artık askerliktenmi ona sıgınırlar anlamıyorum izne gelmisti on günlük dagıtım iznine tıpkı bir ruh gibi hic ilgilenmedi bile benle askere gitti gene normale döndü ama izne geldiginde ben atmadan genelde msj atmaz arada bi atar oda napıyosundan baska bişey olmaz cok sinir bozuyo herkesinmi öyle yoksa benimkindemi sorun uufffbii akıll verin
insallah gelmez canım on üc aydırr birlikteyiizz ya nasıll anlatsaamm iznee geldigindee ben sikayetciyim ilgisizliginden askerdeykende o sikayetci hic ilgilenmiosun benle insan bi mektup yazar yollar falan filan zaten o izne geldigi zaman demişti askerlik cok farklı insan degisio seni seviyorum ama cook kücük bi ihtimalde olsa degisirsm askerden gelince seni istemiorum diyemem ben bu davranıslarm ondan kaynaklanıo dioduda bana sacma gelio ya
o kapıdan içeri girince tek dayanak yeri sevgili,eş oluyor. ilgi bekleniyor. çevresinde ilgi gören arkadaşlarını görünce de onlara özeniliyor.
o kapıdan dışarı çıkınca da dış ortama adapte olmakta zorlanıyorlar. çünkü gerçekten garip bir yer asker ocağı
haklılar mı haklılar ;ama onları "aman sen askersinde bunlar askerlere normal davranışlar..." şeklinde pohpohlamamak lazım
kızlarrr askerimmle ayrıldık üc gündür ne arıyor ne soruyor sinirlenince ne dedigimi bilmiorum azıma geleni sayıyorm yapma diye kac kere uyardı söz verdm bidaha olmıcak die yine aynısını yaptım beni bıraktı geri dönermiki:26::26:
sibelcim selam, siz hala barışmadınız mı?
Geçen hafta ayrıldık diyordun:26:
Arayıp özür dilemedin mi sen?
bence ara özür dile gerçekten o zor günler geçiyor zaten
o zaman seni kaybetme gibi bi his yok onun içinde demekki yani o öylede böylede mutlu galiba daha cok üzülen sensin sanırım
canım benim zamana bırak istersen bu daha doğrusu bence
diledim son pismanlık fayda etmez bn sana yapma dedim dedi offf cok morelim bozuk
öyle galibaa üfff günde en az bir saat konusurduk ya birden buz gibi oldu
canım bu birden olan birşey değil demekki. Daha öncekiler de onda birikmiş birikmiş, belki bu son olay olduğunda başka moral bozacak şeyler de olmuştur. Üstüste gelince bardak taşmış anlaşılan.
Sen biraz onun sinirinin geçmesini bekle, ama madem bu kadar üzülüyorsun, hemen pes etme.
Alttan al, çünkü asker psikolojisi gerçekten çok garip..
Pişman olduğunu üzüldüğünü gerçekten anlamasını sağla, ama olmazsa da olmaz yani.
En azından ilişkimiz için ben mücadelemi vermiştim ama yine de olmadı dersin, için rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?