- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi YasarSibel
-
evet canım ona hic iyi davranmadım sabahları uyan diye caldırırdı ben yine yatardım bir türlü asker olduguna alısamamıstım her aksam arardı en az bir saat konusurduk her gün mesajlasırdık ama birden buz gibi oldu anlayamadım
hatanı kabul ediyorsun madem, biraz düşün taşın, sevdiğinin gönlünü almak için birşeyler bul.
Biraz zor olabilir gönlünü almak ama, seviyorsan uğraşmalısın.
cok inatcıdır gönlünü kolay kolay almamın imaknı yok anca o istedigi zaman döner öyle biri ama dönmeye niyeti yok heralde
inatçı da olsa biyere kadar direnebilir, tabi gerçekten seviyorsa.
Üzme sen kendini, barışırsınız inşallah. Hem herşey olacağına varır, kısmet işi bunlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
canım herkez yasıo bunları bızdede tam tersı olur yanımda hıc askerdekıyle alakası yook benımle cooooooook asırı ılgılenen ustume tıtreyen suprızler sakalar benı sasırtan bırı olarak oluyor aammaa askere bır gıdıyoo o halınden eser kalmamıs kıskanc mı kıskanc uyuzmu uyuz bır tıp oluyor ama su aralar iyiyiz sukur su 6 ay kala:26::26:
ne yapabilirim meselaa üff bilemiorumki
15 aydır canım birlikteyiz
askerinin kaç yaşında, nasıl biri olduğunu bilmiyorum ve ilişkinizin boyutunu da bimiyorum. Onu en iyi tanıyan kişi olarak senin ne yapacağını çok iyi bilmen lazım.
Ama bi süpriz fena olmaz derim ben sana. Mesela kargoyla bişeyler gönder, bir de pişmanlığını dile getiren bi mektup yazıp içine koy.
Paket eline ulaştıktan bir süre sonra da, tabi yakın mı bilmiyorum ama, kendin gidip süpriz yapabilirsin.
hem bazı şeyleri yüzyüze konuşmak gerekir.
Bitse bile, böyle telefonda olmamalı bence sibelcim
ilgin icin cook saol canım insallah düzelir aramız
rica ederim ne demek, birbirimize destek olmak için buradayız di mi?
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:13:
öyle tabi canım oldun tabi eksik olma ins kimsenin basına gelmez
gelişmelerden haberdar et bizi...
İyi haberlerini bekliyorum
Biz 4 yıldır çıkmamıza rağmen çok az tartışan bir çifttik..Askere gittiğinden beri neredeyse hergn kavga eder olduk en ufak seye alınıyo ters konuşuyo bazen bende dayanamıyorum napıcam bilmiyorum
canım o sorunum eskidendi ayrıldık biz bıraktı beni
ayyy ayneen beni anlatmıssın azımdan bsey cıkmasın hemen alınıo aglıo bide insanın sinirleri bozuluo
Tamam psikolojileri iyi değil ama böyle bizimkileride bozuyolar.Onlar orda hapis biz burda kendimizi hapsediyoruz..anlamaları uzun sürcek galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?