Askerlik psikoloji

hatanı kabul ediyorsun madem, biraz düşün taşın, sevdiğinin gönlünü almak için birşeyler bul.
Biraz zor olabilir gönlünü almak ama, seviyorsan uğraşmalısın.

hatanı kabul ediyorsun madem, biraz düşün taşın, sevdiğinin gönlünü almak için birşeyler bul.
Biraz zor olabilir gönlünü almak ama, seviyorsan uğraşmalısın.

cok inatcıdır gönlünü kolay kolay almamın imaknı yok anca o istedigi zaman döner öyle biri ama dönmeye niyeti yok heralde

cok inatcıdır gönlünü kolay kolay almamın imaknı yok anca o istedigi zaman döner öyle biri ama dönmeye niyeti yok heralde

inatçı da olsa biyere kadar direnebilir, tabi gerçekten seviyorsa.
Üzme sen kendini, barışırsınız inşallah. Hem herşey olacağına varır, kısmet işi bunlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

canım herkez yasıo bunları bızdede tam tersı olur yanımda hıc askerdekıyle alakası yook benımle cooooooook asırı ılgılenen ustume tıtreyen suprızler sakalar benı sasırtan bırı olarak oluyor aammaa askere bır gıdıyoo o halınden eser kalmamıs kıskanc mı kıskanc uyuzmu uyuz bır tıp oluyor ama su aralar iyiyiz sukur su 6 ay kala:26::26:

canım o sorunum eskidendi ayrıldık biz bıraktı beni

15 aydır canım birlikteyiz

askerinin kaç yaşında, nasıl biri olduğunu bilmiyorum ve ilişkinizin boyutunu da bimiyorum. Onu en iyi tanıyan kişi olarak senin ne yapacağını çok iyi bilmen lazım.
Ama bi süpriz fena olmaz derim ben sana. Mesela kargoyla bişeyler gönder, bir de pişmanlığını dile getiren bi mektup yazıp içine koy.
Paket eline ulaştıktan bir süre sonra da, tabi yakın mı bilmiyorum ama, kendin gidip süpriz yapabilirsin.
hem bazı şeyleri yüzyüze konuşmak gerekir.
Bitse bile, böyle telefonda olmamalı bence sibelcim

ilgin icin cook saol canım insallah düzelir aramız

Biz 4 yıldır çıkmamıza rağmen çok az tartışan bir çifttik..Askere gittiğinden beri neredeyse hergn kavga eder olduk en ufak seye alınıyo ters konuşuyo bazen bende dayanamıyorum napıcam bilmiyorum

Biz 4 yıldır çıkmamıza rağmen çok az tartışan bir çifttik..Askere gittiğinden beri neredeyse hergn kavga eder olduk en ufak seye alınıyo ters konuşuyo bazen bende dayanamıyorum napıcam bilmiyorum

ayyy ayneen beni anlatmıssın azımdan bsey cıkmasın hemen alınıo aglıo bide insanın sinirleri bozuluo

dün aradı beni. telefonum calındı eger mesaj attıysan ondan cevap veremedim haber veriyim dedi bidahada aramadı bisey anlamadım

ayyy ayneen beni anlatmıssın azımdan bsey cıkmasın hemen alınıo aglıo bide insanın sinirleri bozuluo

Tamam psikolojileri iyi değil ama böyle bizimkileride bozuyolar.Onlar orda hapis biz burda kendimizi hapsediyoruz..anlamaları uzun sürcek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…