- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi YasarSibel
-
acayip sinir olmaya basladım yaa huyları falan herseyi bi acaip oldu dayanılcak gibi degil
dün aradı beni. telefonum calındı eger mesaj attıysan ondan cevap veremedim haber veriyim dedi bidahada aramadı bisey anlamadım
bak gördün mü, seni düşünüyor demek ki
kafasında ve kalbinde tamamen bitiren adam ne diye tlfnun çalındığını haber versin.. Demek ki senden vazgeçmemiş
Bence bu çok güzel bi haber
benim askerimde öle bi sorun kızlarallaha şükür her zamanki gibi
hatta bana süpriz yapmış 2 gün önce kargo yollamış gömlek ve telefon almıış
mektup da yolluyo saolsun bende yolluyorum ama benim yolladığımı alması zor oluyo 1 ayda anca geçiyo eline
onunla aynı düşünceleri paylaşıyorum o yüzden de olabilir onu çok özlüyorum
Özlem çok kötü ediyo tüm sinirlerini geriyo insanın ve anlayış felan kalmıyo ortada daha 4 ayda böyle olduysam o gelene kadar nolurum bilemiyorum.
bidaha aramadı ama konustugunda hic bisey olmamıs gibi knustu ole dedi telefonumu caldılar sole sole oldu anlattı napıosun felen konustu öyle resim felan cekindim faceye koycam dedi ama bidaha aramadı anlamadım bisey
aynen kızz benimde 4 ay oldu benim ondan daha cok sinirlerim bozuldu hic destek olamadım ve sonuc iste böyle
Tamam işte bak yavaş yavaş öfkesi geçiyor, sen şimdi güzel süprizler yap ki kendini tamamen affettir ona, bidaha da askerlik bitene kadar öyle herşeye hemen parlama tamam mı şekerim?
ben çok çabuk parlayan biriyim ve hayatta özür dilemem ama şimdi acayip mülayim oldum...
Ama bakma bu duruma çünkü geçici, askerden gelince bana çektirdiklerini burnundan fitil fitil getirecem
insallah gelmez canım on üc aydırr birlikteyiizz ya nasıll anlatsaamm iznee geldigindee ben sikayetciyim ilgisizliginden askerdeykende o sikayetci hic ilgilenmiosun benle insan bi mektup yazar yollar falan filan zaten o izne geldigi zaman demişti askerlik cok farklı insan degisio seni seviyorum ama cook kücük bi ihtimalde olsa degisirsm askerden gelince seni istemiorum diyemem ben bu davranıslarm ondan kaynaklanıo dioduda bana sacma gelio ya
benimde nişanlım askerde 240 günü var daha ama
Tamam işte bak yavaş yavaş öfkesi geçiyor, sen şimdi güzel süprizler yap ki kendini tamamen affettir ona, bidaha da askerlik bitene kadar öyle herşeye hemen parlama tamam mı şekerim?
ben çok çabuk parlayan biriyim ve hayatta özür dilemem ama şimdi acayip mülayim oldum...
Ama bakma bu duruma çünkü geçici, askerden gelince bana çektirdiklerini burnundan fitil fitil getirecem
ondan bekliorum artık o terketti özür dileyip barıscak haksız olan oydu kalbimi cok kırdı beni hicmi düsünmüo hicmi özlemiyo hani 2 gündür aramadı verdigi deger bu iste
ondan bekliorum artık o terketti özür dileyip barıscak haksız olan oydu kalbimi cok kırdı beni hicmi düsünmüo hicmi özlemiyo hani 2 gündür aramadı verdigi deger bu iste
sibelcim öyle düşünme canım, oradaki ortamı bilemiyoruz, belki aramak istedi ama arayamadı. benim askerimin de arayamadığı günler oluyor. Asker ocağı orası her istediğinde istediğini yapamazlar.
Bence özlemese sevmese o gün sana haber vermek için aramazdı.
Onu kaybetmek istemiyorsan şimdi alttan alma sırası sende... Ondan bekleme şimdi. Elinden geleni yap sen. İntikamını askerden gelince alırsın tatlım
simdi urfada zaten görev icin gittiler benim yapabilcegim bisey yokki ne numara var elimde nede baska bisey o arasın ben simdi ararsam zaten gene aynısını yapar sonra bensiz yapamıo der seviosa onunda biseyler yapması lazım
sen bilirsin tatlım
ilgin icin saol canım senin askerin nerde sizi nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?