Peki kaç liseli üni kazandığı halde durumları olmadığı içn ailesine katkı sağlıya bilmek içn
okulu bırakıp iş hayatına atalıo, kaç ilkokul mezunu askerde komandoluktan kazandığı 100,200 lirayı bile ailesine, eşine yolluyo bunu biliyomusuunn canım ???
Kaç üni mezunuu baba parası ile özel üniversitelerde 4 yıl boyunca yaptıkları tek şey
okul partilerinde bulunmak olup okuyaan sonra da 5,5 ay askerlik yapmayı bile
çok gören insanlarla dolu biliyomusun tatlımmm
Bunlara rağmeen haleen eşitliğe karşıysanızzz size sadecee
peeeessss ! diyebilirim.... :umursamaz:
çoğunluktan bahsediyoruz biz belirli bir kısımdan değil neyse benim yazdıklarıma alıntı yapmazsan sevinirim canım benim düşüncem bu yönde katılırsın katılmasın ama saygı duyman lazım
Tabikide saygıı duyuyorumm.. Bende senin görüşün üzerinden kendi görüşümü
dile getirdimm.. Alıntı yapılmasını istemiyosaan alta not geçseydinn..
Peki kaç liseli üni kazandığı halde durumları olmadığı içn ailesine katkı sağlıya bilmek içn
okulu bırakıp iş hayatına atılıo, kaç ilkokul mezunu askerde komandoluktan kazandığı 100,200 lirayı bile ailesine, eşine yolluyo bunu biliyomusuunn canım ???
Kaç üni mezunuu baba parası ile özel üniversitelerde 4 yıl boyunca yaptıkları tek şey
okul partilerinde bulunmak olup okuyaan sonra da 5,5 ay askerlik yapmayı bile
çok gören insanlarla dolu biliyomusun tatlımmm
Bunlara rağmeen haleen eşitliğe karşıysanızzz size sadecee
peeeessss ! diyebilirim.... :umursamaz:
oooof konu nerelere gelmiş..
çok alemsiniz yaa..
eşitlikmis..ne eşitliğinden bahsediyorsunuz ya?hangi konuda esitiz ki bunda eşit olalım?
verilen orneklere bak,baba parası yiyormuş falan..
ee baba parası yemeyipte essek gibi okuluna giden+çalışanlarda var?ee ne yani?örnekse eğer bu da ornek!biri hem okuyup hem çalışırken digeri yan gelip yatıyor,ya da kardeşini bacısını satıyor,kolay yoldan para kazanmak için uyuşturucu satıyor bilmem ne..buyrun bu da ornek?yani?
Bayanlar,
lütfen konuyu farklı yönlere çekmeyiniz,polemiğe,saygısızlığa mahal vermeyiniz.
Hepinizin ortak noktası askerdeki eşinizi veya sevgilinizi beklemeniz,hasret,endişeler, korkular ve umutlar var.
Kiminiz belki aylarca göremiyor sevdiğini,kiminiz sesini duyamadığında korkuya kapılıyor,her asker haberi sizler için hem bir korku hem bir umut.
Birbirinizle kavga etmek yerine anlamaya çalışına.s
Kolay değildir asker yolu beklemek,zamanında bende bekledim,kısa dönemdekiler uzamasın ister,uzun dönemdekiler kısalsın diye ümit eder,hepsi aynı görev uğruna vatan için askerdeler.
Üniversiteli yada ilkokul mezunu ne fark eder,hepsinin bir bekleyeni vara.s
Allah bütün askerlerimizi korusun,haklarında hayırlısını nasip etsin,sevdiklerine sağsalim kavuşmayı nasip etsin,askerlik uzun olsun yada kısa olsun fark etmez,sizler onlara moral verin,sevginizi hissetsinler,psikolojileri iyi olsun yetera.s
Ve sadece kendi beklediğiniz için değil,hepsi için hayırlısı neyse onu nasip etmesini dileyin Allah'tan:Saruboceq:
Vatan Evlatlarımıza hayırlı teskereler:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bizim burda askerlik kısalacak ve ya uzayacak diye polemik halinde olmamız kararı etkilemeyecektir.herkesin derdi,sevdiğine daha çabuk kavuşmak olduğuna göre hiç bi zaman bunun orta yolu bulunamayacaktır bu sebeble de tartışmak ve bu konuda kelimelerimizi sarfetmek bi sonuç sağlamaz.hayırlısı ne ise olsun.ben gururla kalan 356 günümüzü bekleyeceğim,beklerim de.konuşmaya gelince herkes milliyetçi.icraata gelince meydan boş bırakılıyor.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şahım....
bu konuda herkes gibi bende bencil düşünüyorum..bunu da kimse elestiremez..
Aralık'ta erkek arkadasım askere gidecek hayirlisiyla..
o sag salim gitsin gelsin,ondan sonra eşit mı olunacak ne olunacaksa olunsun beni ilgilendirmez..
nasıl bir düşünce bu hayret ettim vallaha o sağ salim gitsin gelsin ...vay anasını bunu tüm askerlerimiz için söylemen lazım baya bş bencil bir düşünceymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?